Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzafar a Feruz jsou dva pasáci ovcí z Taboulistanu...malé zemičky ve střední Asii, o které nikdy nikdo neslyšel. Aby se o ní konečně svět dozvěděl, rozhodne se ji syn prezidenta kapičku zpropagovat a povolá tyto dva dobráky na jejich životní misi: zničit Eiffelovku! Aby dosáhli svého, musí se prodrat tím nejnepřátelštějším územím, jaké si vůbec dokážete představit: Francií! Zemí plnou nenávisti, korsických nacionalistů, až moc horlivých policistů, podvodných taxikářů, nepříjemných číšníků a otrávených zaměstnanců. Naštěstí se seznámí s Marianne, mladou pěknou reportérkou, která si je má za ubohé nelegální přistěhovalce a snaží se jim ukázat druhou stránku Francie...pohostinnou, krásnou zemi plnou milých lidí, kde je tak jednoduché žít. Vive la France! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Na tuhle francouzskou komedii jsem se těšil, protože v ní hraje Michaël Youn, který se mi v posledních filmech hodně líbil. No ale bohužel, byla to slabá komedie, člověk se při ní zasmál jenom párkrát, většinu času to vůbec vtipné nebylo a dost mi vadil ten přízvuk. Ale i přesto jsem na to v pohodě dokoukal až dokonce, bylo to celkem zajímavé, i když málo vtipné. ()

laepus 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie - opravdu jsem se jen neusmíval, ale mnohokrát se od plic pořádně zasmál nebo vyprskl smíchy. A to se počítá. Tenhle film nikoho neuráží - není tady nic o žádném náboženství, jen touha malého Tabulistánu po troše pozornosti. Když se k tomu přidá i trocha exkurze po krajích francouzských, mám největší chuť strávit letošní dovolenou na francouzském venkově. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Křoup. Křoup. Křoup. Glo glo glo.... glo glo glo. Éhrrrrrééééééé. Chň Chň. Heh, Eh. Mňo. Dloub, dloub. Žmouly žmoulity žmouly - cvrnk. Mňmňmňmň. ,,Fuňáro, jó? Hmmmm". Šusty šusty šust. Škráb škráb. Fň. Fňňňň. Chrp. Chprrrrrráááááp - ááááá! ,,Zasraná apnoe, dopíčé!" Hééh. Eh. Chrm. Hrrrrrrm chrm. Flus. Chň. Chňňňň. Chmňňňň.... chrrrrrr (etc.). Jo, a ten ,,film"? Zjevně zhovadilá nuda, že? ()

Saxos odpad!

všechny recenze uživatele

Dost stupidní pokus o nějaký humor, nebo asi chtěli pajcnout Borata. S nízkým úspěchem projekce v Evropě byl film na začátku roku 2015 úspěšně uveden na filmových festivalech v Nigerii, Somálsku, Sudánu, Syrii a Afganistánu. Jak to dopadlo poznala celá Evropa okamžitě. Film měl úspěch a okamžitě byl rozšířen do dalších států Afriky a Středního východu. ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Možná je to inspirováno Boratem, možná to není nejoriginálnější a možná bych musel být Frantík, abych si všechno patřičně užil, ale i tak jsem se výborně bavil. Humor totiž není tak docela stejný jako v Boratovi - tenhle je lepší, zábavnější a snad i trochu inteligentnější - spíše než Borata bych tu viděl Diktátora. Nebyla tam dlouhá hluchá místa, nebyly tam zbytečné komplikace - jen prostý zábavný příběh o dvou Tabulistech a zážitcích z Francie. Oblíbená scéna - sexy reportérka a přihřátej strážník :) a spousta dalších. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama