Reklama

Reklama

Agent 47 (Rupert Friend) není obyčejný člověk, představuje vyvrcholení desetiletí trvajícího tajného genetického výzkumu. Stojí na konci vývojové řady, jeho existence navazuje na čtyřicet šest předchozích klonovaných agentů obdařených neuvěřitelnou silou, rychlostí, vytrvalostí a inteligencí. Agent 47 je elitním a dokonalým zabijákem, který byl pomocí genetických experimentů vyšlechtěn jako dokonalý vražedný stroj. Jeho nadcházejícím cílem je korporace, která má v úmyslu zmocnit se vytvořeného genu a pomocí něj vytvořit armádu zabijáků, jejichž schopnosti předčí dokonce i vlastnosti agenta 47. Uspěje? Nebo se stane její kořistí a zdrojem další zkázy? Ve svém osamělém boji se 47 spojí s Katiou van Dees (Hannah Ware), mladou ženou, která je schopná zodpovědět většinu otázek týkajících se jeho původu a zároveň střeží tajemství umožňující odhalit a především zničit nepřátelskou spikleneckou korporaci. Vše směřuje k závěrečné epické bitvě, v níž proti nim stojí v čele armády protivníků lstivý John Smith (Zachary Quinto). (CinemArt)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (399)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Ta první čtvrtina, kdy tu holčinu chrání Zachary Quinto, ta se mi líbila, nápaditá, i dobře akční a Zacharyho sem si hned oblíbil. Pak režisérovy a scénáristovi ruplo v hlavě, a z hlavního hrdiny udělali toho Ruperta. Což o to on Rupert se snaží, ale tím ubohým knírkem pod nosem a né moc dobře vyholenou hlavou, působí spíš komicky než drsně. Navíc celé to téma s doktorem a jeho dcerou, to bylo totálně mimo, Mechanic: Resurrection je mnohem víc Hitmanovější než celý tenhle film. Jason jezdí p osvětě a vraždí cíle a dělá z toho nehody, a to je přesně co tomuhle filmu chybí. Co se týče akce, tak až na to v hotelu, je zde akce prostě akce, nevybočuje, nepřekvapuje a nudí. Takovéhle akční scény sou natočeny strojovitě a uměle. A navíc těch GGI efektů, tu na mně bylo až moc. Ve výsledku je Hitman z roku 2007 mnohem lepší, než tahle nová umělá verze. ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

To takhle jednou v Hollywoodu někdo udělá zásadní rozhodnutí, kterým posere legendární franšízu. Všichni se drží za hlavy, od diváků po naštvané investory, tak se rozhodne po osmi letech udělat reparát. A jde se na to od lesa, v tomto případě tak, že se povolá do zbraně původní scénárista. Ten nejenom, že se nepoučí z chyb minulých, ale definitivně značku vykastruje, znásilní, zapálí, pomočí, zakope a pak ještě párkrát plivne na hrob. Krom červené kravaty a čísla na zátylku nezůstalo nic, jen oči pro pláč, protože kočíruje nováček, který nemá ani zbla ponětí o tom, jak se vypořádat s akcí, dodaním rytmiky, či nedejbůh originálního nápadu. Modelová situace je závěr na bílém schodišti, kdy se jakože zabrnká na westernové struny, ale střílí se jak v ožralé jižanské putyce. Co naplat, pětatřicet milionů se zaplatilo jedna báseň, retardace bude za dva roky pokračovat dál. Nedík. ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem tragédii, dostal jsem tragédii. Se scenáristou Skipem Woodsem (první Hitman, X-Men Origins: Wolverine, Smrtonosná past 5, Arnieho Sabotáž...) je to prostě nadmíru jednoduché. Vypadl z něj totiž další tupý akčňák, ve kterém vás nezajímá nikdo a nic a doufáte tudíž v jediné – co nejkratší stopáž. Agent 47 má naštěstí jen 96 minut. I tak se ale jen budete chytat za hlavu, protože Woods vymýšlí jednu kokotinu za druhou a nestydí se přitom okatě vykrádat Terminátora, Bournea a další žánrové klasiky. Chvílemi potěší snaha o to, budovat některé scény jako herní levely (musíš se tady vyhnout všem kamerám atd.). Když se v nich ale pohybuje totálně marné obsazení a akce vlastně nudí stejně jako kostrbaté dialogy, je to dost k ničemu. Tak nashle za dalších 8 let, Skipe! (4/10) ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Co říct, no ... je to horší než jednička (hlavně kvůli postavě Johna Smithe .... největší WTF roku a hlavně důvod, proč si z tohoto filmu budu dělat legraci do konce života), je to více digi než jednička, a to je asi tak všechno. Je tu pár odkazů na herní sérii, to jo ... ale ten Quinto, ty vole... Jinak Híťa se tu chová stylem "kill 'em all" a to dokonce i v místě, kde je XY očitých svědků. Pokud ovšem chcete nenáročné akční béčko, tak si to někde sežeňte. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

A to jsem si myslel, že po trojice 96 hodin šílenější střih neuvidím a omyl byl teda pravdou. Do tohodle dílka se musel pustit minimálně sám střihoruký Edward a navíc musel bejt řádně zhulenej. Chvilkama mi to přišlo, že jsem někde na house párty, jak mi blikala obrazovka, navíc film, už tak slabé jedničce nesahal ani po kolena. Teď už je mi jasné, proč ho většina multikin, stáhla z programu už po 3 týdnech... ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Agent 47 počas filmu jazdí na aute značky Audi RS7 2015 červenej farby. Vo filme je možné vidieť viac typov značky Audi (3 biele kúsky najluxusnejšej rady na začiatku) či Mercedes triedy G (auto záporáka Johna Smitha). (Kefas21)
  • V Singapure jazdia autá po ľavej strane a autá majú tým pádom volanty na strane pravej. Po príchode do Singapuru však hlavní hrdinovia a rovnako aj ich prenasledovatelia majú autá s volantmi na strane ľavej. (MikaelSVK)
  • V čase 00:15:40 se Agent 47 (Rupert Friend) přihlašuje do svého systému pomocí kódu. První dva znaky nejsou v záběru, další jsou „11257“. Přihlašovací rozhraní je typickým příkladem hollywoodského UI, které je vizuálně atraktivní, ale některé věci, jako je běžcí kód jazyka C++, nedávají moc smysl. Tento běžící kód obsahuje funkce pro manipulaci s daty, jako jsou permutace, tisk, výměna a rotace prvků v poli. Design tohoto uživatelského rozhraní vytvořilo Territory Studio. (Dotek)

Související novinky

Kdo se stane novým Hitmanem?

Kdo se stane novým Hitmanem?

11.01.2014

7 let stará adaptace videoherního Hitmana vydělala téměř 100 milionů dolarů (tj. čtyřnásobek svého rozpočtu). Timothy Olyphant se ale do jejího pokračování nikdy nehrnul a tvůrci dlouho zvažovali,… (více)

Rychlý a zběsilý agent 47

Rychlý a zběsilý agent 47

08.02.2013

Populární akční hra Hitman už se jednou na plátna kin podívala. Film Xaviera Gense s rozpočtem 24 milionů dolarů sice utržil téměř stovku, ale recenze byly odmítavé a fanouškům hry se film taky… (více)

Reklama

Reklama