Reklama

Reklama

Agent 47 (Rupert Friend) není obyčejný člověk, představuje vyvrcholení desetiletí trvajícího tajného genetického výzkumu. Stojí na konci vývojové řady, jeho existence navazuje na čtyřicet šest předchozích klonovaných agentů obdařených neuvěřitelnou silou, rychlostí, vytrvalostí a inteligencí. Agent 47 je elitním a dokonalým zabijákem, který byl pomocí genetických experimentů vyšlechtěn jako dokonalý vražedný stroj. Jeho nadcházejícím cílem je korporace, která má v úmyslu zmocnit se vytvořeného genu a pomocí něj vytvořit armádu zabijáků, jejichž schopnosti předčí dokonce i vlastnosti agenta 47. Uspěje? Nebo se stane její kořistí a zdrojem další zkázy? Ve svém osamělém boji se 47 spojí s Katiou van Dees (Hannah Ware), mladou ženou, která je schopná zodpovědět většinu otázek týkajících se jeho původu a zároveň střeží tajemství umožňující odhalit a především zničit nepřátelskou spikleneckou korporaci. Vše směřuje k závěrečné epické bitvě, v níž proti nim stojí v čele armády protivníků lstivý John Smith (Zachary Quinto). (Cinemart)

(více)

Diskuze

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

to co rikas je prece blbost... jedna věc je držet se žánru a jedna věc je držet se předlohy... např. Hobit se možná nedrží uplně knižní předlohy, ale furt je to fantasy, neudělal z toho třeba sci-fi.... a takhle to je s hitmanem, nemusej filmovat přímo děj hry, ale aspon se mohli držet toho že je to "stealth" ;)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

to potom urobia hanbu hernej znacke, ved hra bola predsa prva a film by sa mal drzat aspon jedineho hlavneho prvku, ktory v hre bol a to stealth, proste ked hrajes hru, ktora ta ohromi a zvyknes si na nu, natocia film o tej hre, ktory nema s hrou nic spolocne, tak jasne, ze ho neminu narazky, nadavky atd. .... ale pozriet si to pozriem, len moc velke sance tomu nedavam, kopa takych filmov dopadla zle, no uvidime :)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Vždycky mě pobaví, jak se fanoušci počítačovejch her můžou posrat, když filmová adaptace není přesně podle hry, ale je jim úplně u prdele, jak moc jsou věrný např. filmový adaptace knižních předloh. Kucí, to že tu hru hrajete ještě neznamená, že to musí bejt podle váš. Proberte se.

na příspěvěk reagoval dannyd14, j.linhi

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

toto nema s Hitmanom nic spolocne, pripomina to skor Maxa Paynea- nekonecne strielacky, pojem stealth reziserovi ci scenaristovi im zjavne nic nehovori 

Saraph

Saraph (hodnocení, recenze)

Barosak

Teď můžeme doufat, že to samé pif paf je jen zvýrazněno v trailerech a že to nebude jen další smršť explozí. Já jako miluju akčňáky, ale udělat opravdu dobrou stealth akci mi přijde mnohem zajímavější přístup. Vždyť tu na to akorát všichni nadávají, tak proč by to takhle mělo přilákat širší publikum?

Barosak

Barosak (hodnocení, recenze)

Já nevím, herec nevypadá jako ten Agent 47 ze hry a hlavně - hra je o tichém, hladkém postupu, kde je minimum střílení, tohle je hlavně o střílení, jak tak koukám. A to je dobrý tah, ne? Fanoušci her půjdou do kina, protože je to Hitman, ti, co mají prostě rádi akčňáky půjdou do kina, protože tam je akce, žádný tichý postup. Tak teď jen doufat, že to bude dobré, protože já, jako velký fanoušek Hitmana, bych byl asi smutný, kdyby to nevyšlo.

na příspěvěk reagoval playboxguest, Saraph

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

Tak jsem na zdejší doporučení dala Johna Wicka a musím poděkovat, fakt super film, Hitmana nejednou připomínající. Palec hore...

na příspěvěk reagoval SysGen

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Saraph

To si nejsem úplně jistej. Už takhle tu každej používá slovo béčko tak moc, až to v podstatě ztratilo smysl.

Indy21

Indy21 (hodnocení, recenze)

Reziser prvniho Hitmana nikdy zadnou z her nehral. To tehle asi ani nevi, že to točí podle hry. :D :D

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Člověk už si musí zvyknout na to, že někteří né moc informovaní uživatelé používají výrazy jako Zetko, aniž by sami věděli, co to vlastně znamená.

na příspěvěk reagoval j.linhi, Indy21

erased

erased (hodnocení, recenze)

Když už padla zmínka o Johnu Wickovi, při koukání na něj jsem jsem se nemohl zbavit představy, že kdyby Hitman vypadal podobně, asi by to byl nejlepší možný výsledek. S brutální, atmosferickou a cynickou adaptací jsem se už dávno rozloučil, takže když už nutná akce, ta Wickova by mi k sedmačtyřicítce sedla nejvíc. Jinak se mi ale ten trailer oproti předchozímu pokusu nijak zvlášť nepříčí. Snad jen ta pleš. A vybuchující vrtulníky. A pleš.

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

a ve dvojce by mohl podepsat contract na Avengery a vystrilet je v dechberoucim finale, Strunu by mu Hulk urco sebral a udelal si z ni retizek na krk...

PetrPan

PetrPan (hodnocení, recenze)

playboxguest

Tak některý céčka jsou zase dobrý , třeba Žralokonádo, i když to je spíš kategorie Z.  Pak jsou ještě žetka, ale ty točí Jakoubek Korberů :-) Tohle bude nejspíš áčkovej kabátek se vším všudy, nicméně to samosebou nevylučuje, že to nebude sračka :-)

Související novinky

Kdo se stane novým Hitmanem?

Kdo se stane novým Hitmanem?

11.01.2014

7 let stará adaptace videoherního Hitmana vydělala téměř 100 milionů dolarů (tj. čtyřnásobek svého rozpočtu). Timothy Olyphant se ale do jejího pokračování nikdy nehrnul a tvůrci dlouho zvažovali,… (více)

Rychlý a zběsilý agent 47

Rychlý a zběsilý agent 47

08.02.2013

Populární akční hra Hitman už se jednou na plátna kin podívala. Film Xaviera Gense s rozpočtem 24 milionů dolarů sice utržil téměř stovku, ale recenze byly odmítavé a fanouškům hry se film taky… (více)

Reklama

Reklama