Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do hrobu

  • USA A Million Ways to Die in the West (více)
Trailer 2

Albert (Seth MacFarlane) se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfried), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna (Charlize Theron) a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost a nezdolné odhodlání ho to taky naučit. Pro Alberta je „studium střelby" životně důležité, protože se porafal s kníratým objevem (Neil Patrick Harris) své bejvalky a velmi neuváženě ho vyzval na souboj. Vyhráno ale mít nebude, ani když náhodou vyhraje. Anna, která pro něj má čím dál větší slabost, je totiž stále ještě vdaná za nejproslulejšího pistolníka široko daleko (Liam Neeson). A tomu se rodící se vztah mezi vlastní ženou a ovčákem pochopitelně vůbec nezamlouvá. (Cinemart)

(více)

Videa (42)

Trailer 2

Recenze (819)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Za dvě parádní camea to nejde nemít rád. Jen je škoda, že Seth MacFarlane podlehl úspěchu Médi, ztratil sebereflexi a obsadil se do hlavní role. Jako komediální režisér je schopný. Jako herec vůbec a v kontrastu s fakt dobrými výkony všech ostatních to vynikne ještě více. Ten chlap fakt nemá charisma. Díky tomu pak těžce nefunguje vážně myšlená romantická linie se skvělou Charlize Theron. Romantika by brzdila tempo i schopnějšímu herci a celé to díky ní působí nevyváženě. V jednu chvíli se smějeme detailnímu záběru na ovčí penis a v druhé máme s vážnym ksichtem konzumovat vztahové pravdy. Všudypřítomné fuckování taky není vtipné a ani se do westernu nehodí. Pořád tam ale dobré vtipy jsou a koukat se na to dá. Jen si MacFarlane musí uvědomit, že každá jeho myšlenka není úplně vtipná, jinak dopadne jak zkrachovalý celebrity, z kterejch si tak rád dělá srandu. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ten fekální humor, který navíc musí být i se vším všudy ukazován, mě jednou zničí. A přitom mohly Všechny cesty vedou do hrobu být vážně dobrá komedie, kdyby se bez těchto zbytečností obešly. Seth MacFarlane totiž píše a hraje jako velmi sprostý a stále zábavný Woody Allen, nápadů má hodně (možná až moc) a film, který přímo voni westernovou atmosférou, svižně odsýpá. Z vedlejších postav se mi nejvíce líbili snoubenci v podání okouzlujícím způsobem vulgární Sarah Silverman a mrtvolně bledého Giovanniho Ribisiho, Charlize Theron to velmi slušelo a Liam Neeson si záporáka zahrál tak trochu podobně jako onehdy Henry Fonda v Tenkrát na Západě. I kdybyste se na film nechtěli podívat, poslechněte si alespoň skvělý soundtrack Joela McNeelyho, na němž je Goldsmithova poctivá škola vážně znát. Tři a půl. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Geniální camea, cute Charlize Theron, drsný Neeson.... a obrovská spousta nechutného fekálního humoru, který jsem v americké produkci už nikdy nechtěl vidět. MacFarlane občas přijde s výborným momentem či hláškou, které se nejde nesmát. Poté to ale zabije naprosto nechutnou a nevtipnou scénou, u níž se budete modlit, aby už skončila. A kdyby se příště MacFarlane soustředil spíše na režii a dabování, než hraní hlavních rolí, tak by to asi nikomu nevadilo. Třetí hvězda je jen za ty camea. 50% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v kině. Mám rád Setha, obdivuju, co všechno provádí (překlad - co vše stačí produkovat, natáčet, dabovat, režírovat, psát...) a opravdu miluju jeho seriál Family Guy. Nicméně už podruhé nemůžu jeho tvorbě, která nemá nic společného s FG, dát plný počet. Jak u jeho předešlého filmu Ted, tak i u tohoto filmu musím konstatovat, že jsem se více než slušně pobavil, ale nejsem si jistý, jestli film jako médium je dvakrát vhodné pro jeho styl komedie. Zkrátka a dobře některé vtípky jsem si uměl představit v seriálu v kreslené podobě, ale na filmovém plátně nefungovaly tak, jak bylo myšleno. A podle výdělků tohoto filmu v tom zřejmě nejsem sám. Nicméně tohle je má jediná výtka, já se pobavil a některé scény či camea mi v hlavě zůstanou ještě nějakou tu dobu. Plus, Seth dokázal přilákat opravdu velký casting, pro takovýhle typ komedie. Ale jinak... Seth umí absurdní komedii, ale neumí ji "prodat" tak skvěle, jako trio "Zucker, Abrahams, Zucker" svého času umělo. Až (či pokud) se tohle naučí, tak nepochybně bude i králem filmové komedie. 75 %. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Rková komédia z divokého západu s Charliz Theron a Liamom Neesonom ako záporákom. Silné to ingrediencie, ktoré vyšli na vnivoč. Sitcomovské primitívne vtípky bez nadväznosti, už len rehot divákov v pozadí chýbal, Macík bol dejovo oveľa konzistentnejší. Väčšina obsadenia pôsobila neprirodzene, napochodujeme do záberu a pokecáme si, okrem uvoľnenej Charlize Theron. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (23)

  • V 93. minutě, kdy Albert (Seth MacFarlane) dostane kamenem po hlavě, rotuje hlavou a tělem na druhou stranu než by tomu bylo při skutečném zásahu. (septic)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna. (MikaelSVK)

Související novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (více)

Reklama

Reklama