Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do hrobu

  • USA A Million Ways to Die in the West (více)
Trailer 2

Albert (Seth MacFarlane) se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfried), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna (Charlize Theron) a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost a nezdolné odhodlání ho to taky naučit. Pro Alberta je „studium střelby" životně důležité, protože se porafal s kníratým objevem (Neil Patrick Harris) své bejvalky a velmi neuváženě ho vyzval na souboj. Vyhráno ale mít nebude, ani když náhodou vyhraje. Anna, která pro něj má čím dál větší slabost, je totiž stále ještě vdaná za nejproslulejšího pistolníka široko daleko (Liam Neeson). A tomu se rodící se vztah mezi vlastní ženou a ovčákem pochopitelně vůbec nezamlouvá. (Cinemart)

(více)

Videa (42)

Trailer 2

Recenze (819)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak zbytek účastníků čsfd-projekce, ale já se docela bavila. Trocha fekálního méďovského humoru se samozřejmě našla, ale oproti úctyhodné náloži zdařilých vtípků (které si berou na paškál jak nástrahy každodenního života ve 2. polovině 19. století, tak národnostní menšiny, tak některé současné osobnosti, a které obsahují několik opravdu živých (!!!) odkazů na jiné populární filmy odehrávající se na Divokém západě) se jedná vážně o minimum. Trailer sliboval "nejzábavnější a nejdrsnější komedii roku" a já minimálně s tou "nejdrsnější" souhlasím. Navíc, jak trefně poznamenal POMO, k současnému horkému počasí se "A Million Ways to Die in the West" hodí jako prdka na... klobouk.;-) 3,5*. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $42,720,965Tržby Celosvetovo $85,989,748Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ MacFarlanovo blnutie a drogové opary tento krát nenašli ten správny smer, nemá to ten správny haluzný nádych ako Macík, ani bohaté herecké obsadenie si tu tak úplne nenájde uplatnenie, jediné pozitívum je v každom ohľade a aj pri trápnom kikse sympatická Charlize Theron /40%/ ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ten fekální humor, který navíc musí být i se vším všudy ukazován, mě jednou zničí. A přitom mohly Všechny cesty vedou do hrobu být vážně dobrá komedie, kdyby se bez těchto zbytečností obešly. Seth MacFarlane totiž píše a hraje jako velmi sprostý a stále zábavný Woody Allen, nápadů má hodně (možná až moc) a film, který přímo voni westernovou atmosférou, svižně odsýpá. Z vedlejších postav se mi nejvíce líbili snoubenci v podání okouzlujícím způsobem vulgární Sarah Silverman a mrtvolně bledého Giovanniho Ribisiho, Charlize Theron to velmi slušelo a Liam Neeson si záporáka zahrál tak trochu podobně jako onehdy Henry Fonda v Tenkrát na Západě. I kdybyste se na film nechtěli podívat, poslechněte si alespoň skvělý soundtrack Joela McNeelyho, na němž je Goldsmithova poctivá škola vážně znát. Tři a půl. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Jak vidno, Charlize Theron, narozdíl od zdejší pubescentní většiny, co slintá nad jejími fotkami popř. si ho honí u jejích videí, smysl pro humor a sebeironii nepostrádá. Mohlo to být sice ještě o poznání nekorektnější, ale za ten nadhled, humor všeho druhu, ANO i inteligentní, si S. MacFarlane body právem zaslouží. Tenhle netradiční pohled na zkurvenej divokej západ, kdy chlap spořádaně čeká dole v bordelu na svou šukající děvku (pardon dívku) a naopak ženská chlapovi vystřílí na pouti růži resp. kachničku, (na)učí ho střílet, sežene chlast a výživný koláček- nepostradatelné to ingredience při západu slunce, nepostrádá nápad, (ne)vkusně baví a to se počítá! Pokud (romantickou) komedii, tak takovouto, kdykoliv a kdekoliv. Ne nutně na divokém západě. A (děti) nezapomeňte...na pouti se umírá! Palec nahoru za SPOILER návrat do budoucnosti resp. Ch. Lloyda a nespoutaného Djanga resp. J. Foxxe. 80%[Btw, konečně jsem pochopil, proč měl Krakonoš stále po ruce, nejlepší přítelkyni sojku]. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Seth MacFarlane ma už po druhý raz dostal. Síce úvod je trochu nemastný neslaný a miestami sa tu ťaží zo zbytočného trápneho humoru, ale pokiaľ vydržíte príde jedna hviezdička, ktorá pridá hviezdičku navrch. Hej, hej hádate správne, Charlize Theron dostala film na zábavnejšiu koľaj a okrem toho, že sa to hneď lepšie pozeralo som sa aj zasmial, čo sa mi pri dnešných komédiách stáva malo krát. Seth MacFarlane a jeho vtip mi skratka sedia rovnako ako menšie odkazy na niektoré filmy. 85% - 4* ()

Galerie (72)

Zajímavosti (23)

  • Natáčení probíhalo v Utahu ve městě Monument Valley a v Novém Mexiku ve městě Santa Fe. (Terva)
  • Vo filme je použitý odkaz na iný film Návrat do budúcnosti 3 (1990), kedy Dr. Brown (Christopher Lloyd) opravuje DeLorean v roku 1885. Albert (Seth MacFarlane) v jednej zo záverečných scén po nadrogovaní indiánmi spomína na svoju minulosť, kedy pri jeho promóciách vystúpil Abraham Lincoln, ktorý bol v úrade do roku 1849. Albert by teda musel mať viac ako 50 rokov, čo nemá. (Lukoh)

Související novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (více)

Reklama

Reklama