Reklama

Reklama

Hlavní hrdina Milo, otrok, který se stal gladiátorem, čeká na svůj poslední boj, aby zničil své soupeře a dostal se na svobodu. S výhledem na svobodný život se zamiluje do dcery bohatého obchodníka, která však má být proti své vůli provdána za zkorumpovaného a zhýralého senátora (Kiefer Sutherland). Jejich opravdový problém se ale připravuje v hlubinách Země.  V osudových hodinách po erupci Vesuvu, ve chvílích totálního chaosu a děsivé zkázy se musí Milo probojovat ven z gladiátorské arény, a podstoupit boj s časem, aby svou Cassii z rozpáleného pekla zachránil. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (803)

Katuse 

všechny recenze uživatele

Jest pravdou že jsem od Pompejí čekala hlavně pompéznost, té se mi v trikové podobě dostalo, už ale méně v příběhu. Jako katastrofický film dejme tomu, ale pokud u toho měl být i smysluplný příběh tak to se vážně nepovedlo. Nelogičnost spousty scén přímo bije do očí stejně jako unilost pohledů Kita Haringtona...Mimochodem, zlomení meče v břiše?!to tomu nasadilo opravdu korunu...přišlo mi to jako pokus splácat dohromady Spartaka od HBO,Gladiátora a Romea a Julie a do toho přidat velký výbuch sopky a tradáááá máme trhák do kin v 3D... ()

Hellscuboy 

všechny recenze uživatele

Zase a opět nechápu hodnocení mnohých uživatelů...pokud je tohle za tři hvězdičky a méně,pak asi těmto lidem vyhovuje maximálně jeden-dva filmy ročně a to přeháním,ještě to je určitě hodně!!za mně zkrátka 5*,samozřejmě je to tím řídkým počtem,kdyby byla možnost 10ti *,dal bych ********...nám se to moc líbilo,efekty parádní,obsazení na 1čku a i když jsme věděli,že jsou všichni v Pompejích v prdeli,přeci jsme Džonovi Sněhovi fandili...netradiční spojení fungovalo kupodivu opravdu skvěle...Satrlend a ten jeho římskej přidržpytlík,byli dokonalí...láska,arény,vybuchující sopka...prostě ňamka...a ještě musím zmínit scénu,ve které se z černé perly stal špunt... ()

david666 

všechny recenze uživatele

UFF to byla zase slabota. Celou dobu jsem čekal alespoň na katastrofický konec a ani ten nestál za nic. Vidět stupidní love strory s unylými "herci" místo katastrofického filmu je na ukřižování režiséra. ()

Kusic 

všechny recenze uživatele

Láska, odplata, láska, přátelství, láska, odvaha, láska, sopka.. lá.. tak o tomhle to ve stručnosti bylo. Efekty luxusní, ale.. zase ten děj. Tak celkově sem přemýšlel před shlédnutím nad tím, jaká zápletka, nebo o čem by mohl být film Pompeje, když ne o erupci Vesuvu a zaniknutí již zmíněného města Pompeje. Klišé pohádka jako vystřižená z příběhů na dobrou noc pro malé děti. Tohle se prostě nepovedlo. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Silně průměrný film s předvídatelným dějem, který je mimochodem hodně slabý a sestavený ze samých klišé. Vlastně samotný film je jedno velké klišé. Jen to dobře vypadá. Ale pod pozlátkem se neskrývá vůbec nic. Snad pár hodin práce u počítače. ()

kramatos 

všechny recenze uživatele

Samej nesympatickej xicht. Solidní efekty. Snaha o napodobení seriálu Spartakus. Kit Harington je tak slaďoučkej, až z něho bolí oči, nikdy více. Už tak je trestem dívat se na Game of Thrones. "You know nothing, Jon Snow" ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Pompeje jsou filmem,tak hloupým,že jej snad nejde brát ani vážně. Město na které se žene láva a hlavní hrdina,který místo toho aby dal nohy na ramena a utíkal pryč,tak bojuje proti Sutherlandovi. To mi větší smysl dávalo hloupé chování Herkula v podání Lutze. Jediné čím se to snaží Anderson zachránit jsou trikové efekty,ale i tohle nemohlo tento brak vytáhnout z bahna ve kterém se plácá. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Je opravdu škoda, že se tak obrovsky potenciální téma, jako je zkáza Pompeí, dostalo do rukou někoho, kdo z toho udělal slátaninu. Když bych naprosto vypustil ty romantický sračky a i polovinu gladiátora, tak by to bylo zajímavý. V dnešní době technologie, v tak pokročilým vývoji, bych si představoval film mnohem silnější, zaměřenej jen na tu pohromu a lidi v Pompeích. Kdyby vzali nalezený ostatky lidí a zkusili udělat příbehy jednotlivých lidí, tak jak ASI mohly bejt, tak by to bylo ode mě za 4-5*. Na tenhle film jsem se opravdu těšil, protože jsem na Vesuvu byl a v Pompeích taky a už tenkrát mě zajímalo, jak a co se stalo. Těšil jsem se, až dojde vývoj do takových mezí, že o tom někdo natočí film. A když už někdo film natočil, tak to absolutně zmršil. Za mě 2*, jen kvůli scénám se sopkou a efektům. Opatrně a s velkou dávkou upozornění, aby od toho lidi nečekali víc, než by měli, NAVRHUJU SHLÍDNOUT(nebudu tentokrát klasicky doporučovat nebo nedoporučovat, protože film obsahuje i kladný pasáže...) ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Bohuprisahám, v istých momentoch som čakal, kedy z nakúrenej sopky vyskočí Godzilla, no a teraz ma napadlo, že by neboli zlí ani takí klbčiaci sa kovboj s votrelcom, no proste je to nie celkom zdarený mix už natočeného a videného, čo je teda škoda, lebo tento známy historický míľnik si určite zaslúži seriózne veľkospracovanie, takže 35%. ()

Rodriguess 

všechny recenze uživatele

Videne: 3D - Bluray. Dve postavy zo serialov to robili zaujimavym, 1. z game of thrones a druha zo serialu O.Z. Inak by som to asi ani nedopozeral. Ale zaver aspon milo prekvapil. ()

MrFarmer 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazený film ve kterém nefunguje naprosto nic...Od tragického scénáře, přes otřesný střih až po celkovou nesmyslnost toho všeho. Romantická zápletka v ryze american kýči a jediný co stojí za řeč jsou efekty a celková úroveň CGI, jinak děs, bída. ()

Popinodan 

všechny recenze uživatele

Další filmové zklamání! Historický epos který je nezáživný a od začátku předvídatelný. Na Johna Sněha (Kit Harington)se sice koukat dá,ale to je asi tak všechno. K.Sutherland,asi nejzvučnější jméno tohoto snímku je úplňě o ňičem. Snad jeho nejhorší role! Vydržel jsem koukat do konce v očekávání Pompejské apokalipsy,která byla sice koukatelná,ale zítra si už asi nevybavím jedinou apokaliptickou scénu. Je to Rozpoutané peklo řízlé Gladiátorem v Béčkovém provedení! ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Dobře zvládnutý film působící a odvíjející se přesně podle očekávání - něco málo už někde viděné akce, něco hloupé nudné romantiky a něco digitálního ohnivého ničení. Nic nepřekvapí (možná až na výtečně vystavěné město) a nic vyloženě neurazí (pokud si odmyslíte, že z Římské říše už zase zbyli jen gladiátoři a sadističtí legáti). Jediné, co mne trápilo, byla zbytečně krátká stopáž, čekal jsem totiž opravdu "velkofilm" se všemi klady i zápory a nikoli jen jednorázové šlehání sopečným jazykem. ()

Cvachetka 

všechny recenze uživatele

Blbost jako prase...kdo na takovou hovadinu může vysypat 100 miliónu? A Sutherland je krajně nesympatický herec...no 20%, víc nedám. ()

aannemer 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem to vidět kvůli digitálním efektům, které se opravdu povedly. To je jedna stránka filmu. Ta druhá je ubohoučký a průhledný scénář a sebranka hereckých dřev, které se na tomto podílely. No a v neposlední řadě totální vykrádačka hudby z Narnie a dalších velkých bijáků. Ve výsledku tak máme sice vizuálně úžasnou, avšak patetickou a veskrze hloupou sračku, na kterou nejspíš hodně brzo zapomenu. Super komentář od uživatele Lima :-) ()

mucho3 

všechny recenze uživatele

Na ten film jsem se opravdu těšil,po shlédnutí přetrvavájí rozporuplné pocity,vizuálně moc pěkné,ale to je tak všechno. ()

Hookins86 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Paula W.S. Andersona a to že to točil, jsem zjistil až na začátku, což se mi stalo snad poprvý. Řekl jsem si, že na jeho filmy nebudu koukat od posledního totálně zesranýho Residenta, ale budiž. Ze sračky tenhle film vytáhli jen Kit a Adewale, jinak bych to jebnul do odpadu. Servus ()

Paserak 

všechny recenze uživatele

Takže batole se naučilo krotit koně? Kde? V otroctví? Otrok si jen tak nechá rozdělat okovy a zakoktuje si s princeznou, která by si o něho ve skutenosti neopřela ani kolo? Jo, přátelé...ale gladiátor už tu byl.....a ten byl lepší..... ()

Wimpy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se opravdu hodně nepovedlo. Pokus o nenápadný remake Titaniku zasazený do prostředí zkázy Pompejí. Film dosahuje kvality průměrné argentinské telenovely. Jediné co mi tam chybělo ***SPOILER***, že by se na konci zachránila alespoň ona. Mohla by po lávě odplout, třeba na dveřích. ()

Související novinky

Sutherland a noví Hráči se smrtí

Sutherland a noví Hráči se smrtí

09.07.2016

24ka se na podzim vrátí na obrazovky bez Jacka Bauera. Kiefer Sutherland seriál předal novému hrdinovi, který bude mít tvář Coreyho Hawkinse (Straight Outta Compton), a hodlá se věnovat filmové… (více)

Lara a Alice ještě ustřelí pár hlav

Lara a Alice ještě ustřelí pár hlav

06.03.2013

Akční kočky z videoher neřekly své poslední slovo. V souvislosti s právě vycházející hrou Tomb Raider se opět mluví o novém filmu. A stejně jako předloha, i film bude „reboot“, takže nám vylíčí… (více)

Reklama

Reklama