Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Seriál som nevidel, ale keď už som to stiahol pre segru, tak som si to rovno pozrel. A nie je to najhoršie. Keby som videl seriál, tak možno zvýšim na štyri, ale takto mi to prišlo ako keby som videl štvrtý diel prcičiek bez znalosti predošlých. Takže tie drobné odkazy na seriál som vôbec neregistroval a týmto si teda tvorcovia u mňa nešplhli hviezdičkou na vrch. Ale inak hej, dá sa to pozerať a funguje to ako samostatný film s televíznymi hercami a príbehom, ale s celkom sympatickým humorom (James Franco a Silmarillion) a hlavne s Kristen Bell, ktorá starne do krásy. 70% - 3* ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Kristen Bell se vrací jako Veronica Mars! Její nejikoničtější role a hlavně moje nejoblíbenější. Pořád vzpomínám, jak jsem na střední škole spěchal domů, abych si na Primě mohl pustit seriál. Každopádně nějak takhle by se měli dělat slavné comebacky a hezké sladké tečky za seriály. Ronnie je totiž zpět se vším všudy! Tedy zpočátku ne. Ze soukromého očka je právnička ve Velkém jablku, má vážný vztah a shání důležitou práci. Když se ozve Logan (Jason Dohring), že potřebuje pomoc, tak Marsovka nelení, všechno nechává za sebou a vrací se domů, aby ještě jednou se setkala se svojí minulostí. Pravda, i přes nostalgickou vlnu příběh není kdovíjak složitý. Detektivní zápletka s vraždou, ale funguje dobře. Veronika vymění oblek za tašku přes rameno a vzhůru k focení špatných lidí. Skvělý je, že se opět vidíme se starou partou. Nejvíc potěší Dohring a Ryan Hansen. Obecně vzato jsem spokojený. Řekl bych, že se mi dostal delší dvojdíl seriálu, přesně tak jak si ho pamatuju. I když by se mohl scénář ještě více vypilovat, tak i přesto jsem si film užil. Z nostalgie navíc přimhouřím jedno očko. Bell je totiž stále skvělá. A vidět jí opět v roli Veroniky je tak trochu splněný sen. Navíc si myslím, že film si užijí i ti, co seriál neznají. (75 %) ()

Reklama

Laerry 

všechny recenze uživatele

Když se chce, tak to jde. Aneb fanouškovský film pro fanoušky, zaplacený samotnými fanoušky. Veronica Mars se tímto zapsala do důležitého milníku filmové produkce, a to jí už nikdo nevezme (respektive Robu Thomasovi, který se odhodlal jít s projektem na Kickstarter). Nostalgická vzpomínka a důstojné ukončení skvělého seriálu, který dokázal, že "teenagerovský seriál" se nemusí nutně rovnat dementní kravině. Všechna drobná camea a narážky na dny minulé tak fanouška VM dozajista potěšily, i když netuším, co z toho měli "obyčejní náhodní diváci". Každopádně jsem se dočkala LoVe závěru, finally:-)) Gonna miss ya, Marshmellow! ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Seriál Veroniky čokoládové tyčinky jsem nikdy nesledoval, a když tak koukám na celovečerní vystoupení, jsem tomu docela rád. Film je bezpohlavní jako Šmoulové a nudný jako dostihy slimáků. Hustokrutěpřísné hlášky střídají ještě brutálnější pohledy. Nesmyslné žvanění vytěsňuje cokoliv k čemu by si normální divák mohl alespoň náhodou vytvořit nějaký pozitivní vztah. Tím se vyšetřovaný případ tak nějak posune do pozadí a člověk najednou nahlas konstatuje, že je to naprosto unylá hovadina. Na doporučení jsem to zapnul a s obrovským sebezapřením dokoukal, ale je to skutečně o mentální zdraví. Nejmenovaný zdroj "výtečných doporučení" po dnešním dni přesouvám do spodního šuplíku kancelářského stolu, který spolu s lodí mizí v Mariánském příkopu. Sbohem, Veroniko. A už se nevracej. Prosím. 15% ()

Luteka 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto důstojné a vymodlené pokračování seriálu. Cameo Daxe mě nejvíc rozesmálo :) Celý film - ano filmem to nazývat budu! - byl pro mě nadprůměrným počinem z jinak šedé hollywoodské produkce. Jakožto i jeden z 91 585 přispěvatelů jsem s výsledkem naprosto spokojená a všem fandům seriálu samozřejmě doporučuji :) P.S. A po velmi velmi velmi velmi dlouhé době je to jeden z filmů, který mě donutil tu zanechat komentář! :) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Začalo se natáčet v létě roku 2013, šest let po skončení původního seriálu a témeř deset let po premiéře prvního dílu. (Perverz)
  • Rozpočet filmu byl dva miliony amerických dolarů, které se vrátili hned během prvního víkendu. První víkendové den film hrálo jen 95 kin a výdělek činil 230 tisíc dolarů. Druhý den film hrálo celkem 291 kin a výtěžek přesáhl 2 miliony. (Patw)
  • Leighton Meester se do filmu nemohla vrátit jako Carrie Bishop, kterou ztvárnila v původním seriálu Veronica Mars (od r. 2004) kvůli jiným plánům. Byla tak nahrazena Andreou Estellou, pro kterou to byla první filmová role. (BlackJoanna)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama