Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela mile mě překvapilo, že film je srozumitelný i těm, kdo seriál nikdy neviděli, což je i můj případ. je to i úvodem, kde jsou základní informace v krátkosti a jednoduše shrnuty. Celý film je pak jedním případem, který Veronica a její přátele řeší, trochu se zde řeší i její budoucnost, je v tom cítit nostalgie, ale tu opravdu ocení jen fandové. V konečném důsledku celkem příjemný film, který neurazí, ale nejspíš ani moc nenadchne. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Celovečerného pokračovateľa prvej série Veroniky Mars som dopozeral asi až na tretí raz. Zdĺhavé a herecky fádne až mdlé (jediná pozerateľná bola samotná Bell) a nebavil ma žiaden z nastolených vzťahov. Po formálnej stránke potešilo titulkové intro, ozvláštňujúci voice-over či občasná práca so žalúziami a šerosvitom. Jeden z tých slabších neo-noirov 2010´s. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 5/10 Kamera 6/10/// PLUS: vrací se staré a známé postavy, průběh vyšetřování je zajímavý a v závěru hodně napínavý MÍNUS: bohužel jsem neviděl třetí řadu, takže mám jisté mezery v tom co se událo a také proto nostalgie nefungovala tak, jak by měla, víc to připomíná další epizodu ze seriálu, než film, který to ustojí sám o sobě/// Shrnutí: Můj oblíbený seriál a moje oblíbená Veronica se po 9ti letech vrací, no pro mě je to spíš 20 let. Seriál i hlavní hrdinka byli ve své době super a patřili k tomu lepšímu, možná skoro nejlepšímu co v té době bylo k vidění. První dvě řady byly hodně vyrovnané, třetí budu muset dohnat a vlastně i čtvrtou, ke které dával film otevřená vrátka a tak se nám Veronica v roce 2019 vrátí(la) a doufám že ne naposledy. Jako fanoušek bych rád přidal 4*, ale film si zaslouží jen dobré tři./// Celkem 67%/// ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Seriál Veroniky čokoládové tyčinky jsem nikdy nesledoval, a když tak koukám na celovečerní vystoupení, jsem tomu docela rád. Film je bezpohlavní jako Šmoulové a nudný jako dostihy slimáků. Hustokrutěpřísné hlášky střídají ještě brutálnější pohledy. Nesmyslné žvanění vytěsňuje cokoliv k čemu by si normální divák mohl alespoň náhodou vytvořit nějaký pozitivní vztah. Tím se vyšetřovaný případ tak nějak posune do pozadí a člověk najednou nahlas konstatuje, že je to naprosto unylá hovadina. Na doporučení jsem to zapnul a s obrovským sebezapřením dokoukal, ale je to skutečně o mentální zdraví. Nejmenovaný zdroj "výtečných doporučení" po dnešním dni přesouvám do spodního šuplíku kancelářského stolu, který spolu s lodí mizí v Mariánském příkopu. Sbohem, Veroniko. A už se nevracej. Prosím. 15% ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Serial jsem nikdy nevidela, jen z ukazek mi to prislo takove "jednoduche" a uplne stejnej pocit jsem mela z pocit. Strasne jednoduchy a jeste me vsechny ty herecky vykony prisly strasne krecovite... A ta "vasniva" scena mezi Veronicou a tim hubenourem mi prisla hrozne k smichu... Prost ne. PS: I bze znalosti serialu, se clovek nejak roorientoval, ale film oceni asi jen fandove serialu. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Pracovným označením filmu boli aj názvy The Veronica Mars Movie Project či Veronica Mars: The Movie. (MikaelSVK)
  • Také fanoušci, kteří stáli o realizaci filmu, finančně přispívali studiu Warner Bros. Těmto lidem bylo dovoleno stáhnout si film zadarmo. Ovšem někteří fanoušci začali tvrdit, že je ze zvuků z filmu bolí hlava a chtěli své peníze zpět. Warner Bros. proto poté vyplácelo deset amerických dolarů zpět. (Patw)
  • Na policejní stanici zmiňuje Leo (Max Greenfeld), že slyšel, že Veronica (Kristen Bell) pracuje u FBI. Ta mu odpovídá: "Možná v příštím životě," čímž naráží na zrušenou 4. řadu, která se měla odehrávat právě u FBI. (BlackJoanna)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama