Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Recenze (495)

nikus120 

všechny recenze uživatele

Fajn človek sa trochu zasmeje a pochváli chémiu medzi Sandlerom a Barrymore ale film je sám o sebe predvídateľný a patrí do ďalšej americkej gýčovky. ()

Adrii 

všechny recenze uživatele

Když od filmu moc nečekáte, ostatně stejně je už na začátku jasné, jak to dopadne, tak se poměrně pobavíte a příjemně zabijete večer :) ()

George.Camel 

všechny recenze uživatele

On neví co s dcerama, ona neví co se syny, tak si vzájemně vypomohou a k tomu v luxusním prostředí Afrických hotelů - to přecházejí až oči, co vše tam mají. Ale co, Hollywood má peněz dost. Ale docela to odsejpá a rodinná zábava je zajištěna. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Mám slabosť na "sandlerovky", odpustite mi to. Každý jeden jeho film má v podstate podobný scenár, podobný dej, podobný charakter postáv a podobné klišé, ale na mňa to jednoducho ako kompaktný celok pôsobí strašne upokojujúco a sviežo. Aj táto komédia bola typická sandlerovská - trápne fóriky, skvelé hlášky, Sandlerovské ksichtíky a celková príjemná pohodová atmosféra. Toto ma bavilo trošku menej, ako som u neho zvyknutí, avšak aj napriek tomu som sa super zabavil. A Drew je úžasná. Takže slabšie štyri hviezdy. 70 % ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Na takove vecerni posezeni u lahvinky s manzelkou - to funguje dobre. Jakmile jsem to ale mel dokoukat sam, vtip se vytracel . Zkratka muj vkus humoru to netrefilo, ale verim, ze mnohym udela radost. ()

Domas88 

všechny recenze uživatele

Moc dobře udělané a já se super bavil, vtipné a i něžne romantické.. Tohle opravdu ti amíci umí, jen tichá závist :) Prostě moc se mi to líbilo.. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler patrí k mojím obľúbeným hercom,takže takmer pri každej jeho komédií som sa hihňal ako blázon a Blended nieje ďalšia blázniva komédia,či skvelými komikmi obsadená improvizovaná perlička. Je to milá romantická komédia,ktorá ma akoby skôr potešila,než rozosmiala. Tým nechcem povedať,žeby som sa nezasmial,len sa mi skôr páčil dej a postavy než humor tejto vydarenej komédie. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Príjemná jednoduchá rodinná oddychovka, jedna z tých lepších vo svojom žánre. Dokonca sa pri nej aj občas zasmejete :) ()

misiaq 

všechny recenze uživatele

Odlahcena komedia, pri ktorej clovek vypne po dlhom dni. Humor nie je taky sileny ako sme v poslednej dobe zvyknuti... Sandler s Barrymore to uz maju odskusane a opat im to vyslo. ()

DjLibnei 

všechny recenze uživatele

Docela povedená komedie, ale se zbytečně dlouhou stopáží a hlavně - ti malí, rozmazlení parchanti... na ně se nedá dívat! Reklama na Afriku a atrakce okolo ne pro obyčejné smrtelníky, ale pro vyvolené Amíky. Ale že by to bylo přímo potrat, to zase ne. Najde se zde i kvalitní materiál dobrých scén! 40% ()

chup44 

všechny recenze uživatele

Sandler a Barrymore sa mi ako dvojica páčili už v "50x a stále po prvý raz. Začiatok vyzeral na prúser ale s príchodom do Afriky sa to zlepšilo. Pekné prostredie,dobré hlášky a veľmi sa mi páčila skupina černochov v čele s ujom z reklamy na deodorant :-D . Dosť veľa momentov bolo predvídateľných,no ajtak pohodový film. Za tú skupinu černochov jedna *, inak by to bolo za *** :-) ()

Fajung 

všechny recenze uživatele

Klasická americká komédia, ktorá ničim zvlášť neohúri, ale ani neurazí. Na sobotňajšie popoludnie, keď sa snažíte vyležat piatkovú opicu je to fajn. 60% ()

Reklama

Reklama