Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Recenze (495)

Benoit 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ komedií mi dokonale sedí. Příjemní herci, skvělé děti, parádní prostředí. Navíc tohle je asi přesně ten typ dovolené, po které toužím. A když k tomu připočteme pár nezapomenutelných kameňáků, musí moje hodnocení mířit logicky hodně vysoko.... ()

dragon'88 

všechny recenze uživatele

Nebolo to bez poskvrny, ale to ze ma rozosmiala aj slapstick comedy, tak nieco na tom bude. Neberie sa to vazne, decka super, velmi prijemne a zaokruhlujem hore. 3.5* ()

Dart 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se pobavil u Desetivteřinového Toma, který je odkazem na společný film, který spolu Drew a Adam dělali. ()

ters 

všechny recenze uživatele

Od srdce jsem se zasmála u jedné scény, která ale opravdu stála za to. Zbytek byl úsměvný a uvolněný, hezky zvolené prostředí Afriky. Ale zápletka mi něco hrozně připomínala... Kdyby nebylo Drew Barrymore, přísahala bych, že jsem znovu viděla Zkus mě rozesmát. ()

bubino 

všechny recenze uživatele

Celkom rád si pozriem nejakú tú rodinnú komédiu s Adamom Sandlarom, celkom potešený z filmu dospeláci som siahol po ďalšej z podobných komédii. Po pozretí som asi prišiel k záveru že, k zrežírovaniu filmu stačí mesiac sedieť doma na zadku a pozerať jeden film za druhým. Film neprináša okrem lacného! skopírovania scénok z iných filmov nič zaujímavého, tak ak si túžite pozrieť krátky výcuc z pár podarených filmov a tisíckrát omieľanú americkú rodinku vrelo odporúčam! Film natočený asi pre tých čo žerú slamu, ďakujem neprosím! ()

mato331 

všechny recenze uživatele

Čakal som všeličo, od pi, cez čo, až po vinu avšak bol som na celej čiare sklamaný. Teda prekvapený. Najmä preto, že podobné filmy mávajú k dokonalosti asi tak blízko, ako Seal ku kráse. Samozrejme, aj táto je predstaviteľom typickej americkej zbrane hromadnej demencie, avšak obsahuje toľko geniálnych scén a hlášok (až mi je to divné), že bravúrne potlačí všetky tie charakteristické rysy svojich blízkych, ako slaboduchý scenár, trápne vtípky, neschopných hercov, či schopnosť vyvolať zvracanie. Samozrejme, trápne fóry sú aj tu, ale zanikajú vo filme ako celku. Takže velice potešený udeľujem štyri a tým, čo prekladali názov do češtiny odkazujem: Vráťte diplomy, blyat! ()

splaty 

všechny recenze uživatele

Nemůžu uvěřit, že jsem to dokoukala. Nemůžu uvěřit, že se u toho někdo zasměje. Nemůžu uvěřit že to má 67%. Opravdu jsme se všichni dívali na stejný film? Tohle není Dovolená za trest. Tohle byl film za trest. ()

mykey77 

všechny recenze uživatele

Obcas sa pri nejakej komedii pousmejem. Pri tejto som sa smial aj nahlas, ale vela vtipov bolo nasilu. Vizualne dobre, Drew je taka pekna MILFka. ()

MiselB 

všechny recenze uživatele

Drew Barrymore a Adam Sandler. Moje oblíbená herečka a oblíbený herec v jednom filmu. Vtipná a romantická komedie. Já se rozhodně bavila, i když ne zase moc. Ale romantika nechyběla, tak to bylo fajn. ()

Jadran 

všechny recenze uživatele

Pre mňa jedna z najlepších komédii s Adamom Sandlerom. Dávam hviezdičku za Sandlera, hviezdičku za Drew Barrymore, hviezdičku za Afriku a posledné dve hviezdičky za to, že som sa vo filme dosť nasmial. Jediná postava vo filme, ktorej som neprišiel na chuť bol Terry Crews. ()

PinkButterfl 

všechny recenze uživatele

Musím priznať, že Adama Sandlera mám veľmi rada, aj keď je pravda, že niektoré jeho komédie sú až príliš šialené. To však nie je prípad tohto filmu, aj vďaka Drew Barrymore sa mi film veľmi páčil a veľmi sme sa na ňom nasmiali. Určite odporúčam ako dobrú rodinnú komédiu :-) ()

Amphicyoni 

všechny recenze uživatele

Není to žádné veledílo, ale zasmál jsem se, jak už dlouho ne. V kombinaci s Afrikou a Hilary verze II klidně dám i ty 4 hvězdy. ()

andydufrsn 

všechny recenze uživatele

Zbytečně natahovanej děj, kde je stejně od začátku jasné jak to dopadne. Pár zajímavých míst pro zasmání, ale jako celek bez větší zajímavosti. Jen jsem si u filmu uvědomill jak sem starej, když už i Drew hraje matku od dětí..... ()

tennis.rules 

všechny recenze uživatele

Sandlerovky mam rad, aj ked boli uz aj slabsie, tento je vydareny. Paci sa mi, ze do filmov dava rodinne hodnoty a vie tieto veci podat fakt uprimne, ako keby to ani nehral, potom clovek aj vela minusov odpusti. Pri tych vsetkych nepochopitelnych a kvazi-vtipnych vulgarnych srackach, co dnes amici chrlia jeden za druhym, su Sandlerovky stale vacsinou stavka na istotu, Grown Ups, Just Go With It a Blended sa u nas doma pozeralo uz vela krat a este sa aj vela krat bude. ()

Kinepa 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem se nedodival, ale na komedií je to zatím dobré. Už jsem viděl do konce a musel jsem jednu hvězdičku přidat. Děti jako by vystrihli u nás doma 😁 ()

bratr_jezek 

všechny recenze uživatele

Začátek dost šílený, ale duo Sandler a Barrymore to dokáží vytáhnout na průměrnou a celkem sympatickou romantiku. Ona má chlapce a neví si s nimi rady, on je na tom podobně u svých dcer. Prostor, aby tedy ukázali mužský či ženský chybějící prvek tu je, navíc pozadí Afriky, odcházíte spokojeni, i když do nějakého super nadšení pořád něco chybí (50 a stále poprvé se bohužel neopakuje) ()

Reklama

Reklama