Reklama

Reklama

Blade Runner 2049

  • USA Blade Runner 2049 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Třicet let po událostech prvního filmu odhaluje nový Blade Runner a důstojník losangeleské policie K (Ryan Gosling) dlouho ukryté tajemství, které je natolik zásadní, že by mohlo zcela rozvrátit poslední zbytky lidské společnosti. Toto odhalení ho nutí zahájit pátrání po Rickovi Deckardovi (Harrison Ford), bývalém Blade Runnerovi losangeleské policie, který je už 30 let nezvěstný. (Falcon)

(více)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

mm13

Já sice tuto kolekci nemám(´´jen´´ 2DVD FINAL CUT),ale vím z dostupných info.,že jak Ford tak Fancher,považují tento Scottův blábol za absolutní sračku 2.třídy a sám Ford,posledních 35 let říká jasně,že hrál ČLOVÉKA!!! Nechápu,proč ta absurdní a nesmyslná polemika posl.35let o myšlence,která by totálně posrala celý film. Když vezmu v úvahu předlohu,tak Dick sám Deckarda napsal jako člověka,protože moc dobře věděl,že android v policejní funkci,pronásledující jiné andíky ,je nesmyslná debilita,která by poslala celý román do hajzlu. Asi tak. Já jsem toto věděl vždycky a ani jsem na to nepotřeboval onu kolekci. Prostě Scott není/nebyl a nikdy nebude tvůrcem BR 1. Alespoň,ne pro mě. Pravými tvůrci jsou oba vynikající scénaristi,které tu snad nemusím jmenovat. On tomu dodal pouze vizuál,na kterém(jak se spousta lidí dodnes mylně domnívá),celý film stojí a padá. Proto to dlouhé adorování Scotta,který je ve skutečnosti už 15let vyhořelý. A proto mě nesmírně uklidňuje,že 2 režíruje génius a vyhořelá troska to jen naštěstí produkuje. Tak,a teď máme jasno.

na příspěvěk reagoval mm13, Jakkob

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Tak som si ten 4. disk zo spomínanej kolekcie pozrel... tentokrát pozorne a komplet celý... a musím povedať, že čo sa týka polemiky Deckard replikant či nie, tak sa plne stotožňujem s pánom Darabontom. Potvrdenie zo strany Ridley Scotta je zločin voči hlavnej myšlienke. Začína ma srať, starý pán (viď tiež Alien).

na příspěvěk reagoval PKD, Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

PKD

Jn, naše dabovaná verze Final Cutu ten počet dokonce ještě rozšířila.. XD Sice neoficiálně, ale i tak.. ;)

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Jakkob

To je mi jasný. Ale zatím na to nemám prachy. Ale vím,co všechno za verze tohoto majstrštyku vyšlo. Až mě to ohromilo. Kolik filmů tohle má,že? :-)

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

PKD , PKD

Tenhle sestřih mi je dobře znám, mám ho nakoukaný z bonusového disku u té pěti diskové edice z roku 2007, nebo z té 30th Anniversary edice z roku 2012, co vyšla i u nás a má cz podporu! Pokud někdo nemá, tak velice doporučuji si ji obstarat, protože ta opravdu stojí za to! A mimo tyhle vynechané a alternativní záběry je tam další hora bonusového materiálu a k tomu všechny ostatní verze filmu, takže pro fanouška must have ;)

na příspěvěk reagoval mm13, PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Feidias

No,to víme i bez těchto scén. Ve final cutu Bryant říká Deckardovi,že Holden je na tom dobře,pokud ho někdo neodpojí:-)

na příspěvěk reagoval Feidias

Feidias

Feidias (hodnocení, recenze)

PKD

no je fakt, že díky tomu víme, že Holden nezařval, ale zas je to jen detail pro nás fanšmejkry:)

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Feidias

Já bych dal do filmu určitě ty 2 scény z nemocnice. Aspoň je tam Holden. Dyť von chudák je v samotném film,jen pár úvodních minut:-) S tím,že je dobře že tam řada těch scén nejsou,souhlasím. Ale jak říkáš,je supr,že to někdo hodil do placu. Jen škoda,že to nemá vyšší kvalitu. Ale asi to nešlo.

na příspěvěk reagoval Feidias

Feidias

Feidias (hodnocení, recenze)

PKD

znám to ale ne moc dlouho. Objevil jsem to náhodou a líbilo se mi. U řady záběru je dobře, že ve finálním filmu nejsou, ale je supr, že to někdo dal takhle na youtube a je vidět kolik se toho natočí navíc:)

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Kaufman

Jsem rád,že se líbí. A to jsem to původně nechtěl psát,páč jsem se domníval,že to všichni budou už znát. Je to tam už/teprve rok. Bože,já  se tak nehorázně těším na tu 2. Na rozdíl od STD.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Přátelé,dnes jsem objevil na jutub,45min.complete deleted scenes/lost footage. Nářez! Ani jsem netušil,že to existuje.

na příspěvěk reagoval Kaufman, Feidias, Jakkob

Mantegna

Mantegna (hodnocení, recenze)

Kaufman

Kaufmanův nejhodnotnější příspěvek za posledního půl roku. Ani na YouTube to není. Kňů.👌👌👌

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Kaufman

Nevěřím,že by to bylo něco míň,jak nadprůměrné(já vím,je třeba být opatrný),ale u takovýho režiséra,jako Villeneuve,to jde těžko;-)

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Kaufman

Díky,díky,díky:-) Pokaždé,když narazím na něco new o jednom z nejdůl.filmů za posledních 17 let,vhání mi to až slzy do očí. Pořád tomu nemůžu věřit,že se to děje. 6.10.2017-jedno ze zásadních dat v historii filmu.

na příspěvěk reagoval Kaufman

Fordzy

Fordzy (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

U Promethea bych neviděl problém v režii, ale v debilním scénáři s naprosto stupidními postavami. Tak otravné postavy se jen tak nevidí. Ridley bud chvátal a nebo mu to bylo fuk jinak si nedovedu představit jak mohl schválit takový scénář.

na příspěvěk reagoval PKD

Související novinky

Ridley Scott pochválil nového Vetřelce

Ridley Scott pochválil nového Vetřelce

18.10.2023

Režijní legenda Ridley Scott (Gladiátor, Černý jestřáb sestřelen) má v těchto dnech plné ruce práce s propagací a taky finálními úpravami Napoleona předtím, než jeho velkolepý válečný film s… (více)

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

Hercule Poirot bude řešit zločin v Benátkách

11.10.2022

Kenneth Branagh (Vražda v Orient expresu, Smrt na Nilu) má nejenže hotový scénář ke třetímu filmu z jeho detektivní série na motivy knih Agathy Christie, ale navíc už i plné obsazení. Hercule Poirot… (více)

Filmový BioShock našel režiséra

Filmový BioShock našel režiséra

26.08.2022

Netflix, BioShock a režisér Já, legenda nebo Hunger Games. Tak přesně tahle kombinace teď má fanoušky dnes již kultovní herní série přimět k tomu, aby se začali mírně těšit na filmovou adaptaci.… (více)

Blade Runner se dočká seriálového pokračování

Blade Runner se dočká seriálového pokračování

12.02.2022

Amazon Studios pořídilo práva na seriálové zpracování kultovní sci-fi Blade Runner režiséra Ridleyho Scotta a rovnou tak oznámilo, že chystá hrané pokračování ke snímku Blade Runner 2049 od Denise… (více)

Reklama

Reklama