Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj snímku úzce navazuje na poslední díl seriálu Dallas. J. R. (Larry Hagman) se vrací po letech z Evropy, aby znovu získal rodinnou naftařskou společnost Ewing Oil, kterou nyní vede Cliff Burns (Ken Kercheval). J. R. nemá dostatek finančních prostředků k jejímu odkoupení a proto musí předstírat svou vlastní smrt, aby mohl manipulovat s akciemi svého syna Johna Rosse. (donkocicak)

(více)

Recenze (13)

donkocicak 

všechny recenze uživatele

Všichni z nás se kdysi chtěli dovědět, jak to s J.R.em dopadlo... Vždyť otevřený konec posledního dílu Dallasu vyvolal mnoho otázek. Na ty se nám snaží odpovědět právě TV film J.R. se vrací. Stárnoucí herci Hagman a Duffy sice nedokáží obnovit ztracené kouzlo seriálu, i tak je to ale zajímavá podívaná... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další snaha vytěžit co se dá z uzavřeného seriálu. Pro fanoušky určitě potěšení pro odpůrce jen další osypky. Já patřil spíš k těm prvním. Kvalit seriálu to nedosahuje ani náhodou. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ty čtyři hvězdy jsou opravdu hodně přestřelené, ale já mám prostě pro Dallas neskutečnou slabost. A navíc je to lepší, než celé poslední zhruba čtyři série. A navíc je Larry Hagman pořád neskutečně boží frajer. ()

Besyn 

všechny recenze uživatele

Fanynkám se asi stýskalo a tak tvůrci natočili jednu dvouhodinovou epizodu už dosti vyčpělého seriálu a hodili ji na video.Pokud to mám brát jako film se vším všudy,tak výsledek je pak takový,jaký je. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Že si tvůrci Dallasu dokážou tak trochu udělat legraci sami ze sebe, to dokazuje i tento scénáristickými a filmařskými kvalitami nepříliš překypující film. Ale pobavil jsem se, Džejárův návrat byl opravdu triumfální, jako vzpomínka dobré, a protože madam nostalgie také zafungovala, nemám důvod jít s hodnocením níže než u seriálu. ()

Moraldo 

všechny recenze uživatele

J.R. se vrací !!! I když je to brak, J.R. si těch pět zaslouží. Pro mě to byl odjakživa Bůh. Sklenka whisky, klobouk a úsměv padoucha je něco, co jsem miloval. ()

DallasClubCz 

všechny recenze uživatele

Pokračování legendy seriálu Dallas, nejsledovanější televizní show. Dallas - to byl prostě fenomén našeho mládí... Zveme všechny fanoušky Dallasu na stránky nově založeného českého fanclubu: http://www.dallasclub.cz Najdete zde vše ze zákulisí natáčení seriálu Dallas, připravujeme zveřejnění podrobných obsahů všech epizod. A budeme rádi, když nám pomůžete. Přidejte se k nám a staňte se členy Dallas fanclubu! Děkujeme Vám... ()

Reklama

Reklama