Reklama

Reklama

Průmyslový magnát, miliardář Damian Hale (Ben Kingsley) již dlouho ovládá svůj svět, ve kterém ze své newyorské operační základny mistrovsky rozehrává mocenské hry. Po vzájemném odcizení se svou dcerou, aktivistkou Claire (Michelle Dockery), má Damian opravdový vztah pouze ke svému celoživotnímu příteli a pravé ruce Martinu O'Neilovi (Victor Garber). Ale diagnóza nevyléčitelné rakoviny přiměje Damiana podstoupit radikální lékařský zákrok, „odpoutání", který pro něj zvrátí běh času. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (387)

Standic1 

všechny recenze uživatele

Lepší průměr, takže 3,5*. Opravdu jsem rád, že jsou pořád "malé" filmy, které překvapí. Moc pěkný nápad a pár zajímavých zvratů, i když dost z nich už se dá asi čekat. Ale v dnešní době už je těžké rozmazleného diváka překvapit. Tak jako tak můj oblíbenec Reynolds opět ukazuje, že hrát umí a role mu sedla. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Škoda zajímavého tématu - je těžké, když ve filmu vystupuje jen jeden herec - Ben Kingsley a to ještě krátce...Ryan Reynolds a Matthew Goode jsou strašná dřeva! ()

M1k9 

všechny recenze uživatele

Stejné Sci-Fi v několikátém kabátku. Nevím proč, ale nejvíc jsem cítil romantickou zápletku. Spíše jen to. Film byl dobře zpracován, ale obsah nenadchnul ani nepřekvapil. 4.5/10 ()

jacksax 

všechny recenze uživatele

Film bez cílovky. Pro starší bez atmosféry a logiky chování, pro mladé zas špatné téma a zápletky. mohly z toho být dva zajímavé dobré filmy, dohromady je to jen jeden bídný. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Na film ma nalákal obsah a Ryan ktorého mám rád. Som však troška sklamaný nakoľko to nebolo veľmi podľa mojich predstáv. Ako scifi skvelá, nápad sa mi páčil. Postavy sympatické dá sa im fandiť bez problémov. Horšia stránka je už akcia a ako by som to povedal.. no dravosť. Film je celkom dlhý a miestami ani nie zaujímavý. Troška ma mrzelo že aj po emoćnej stránke sa toho mohlo vyždímať viacej. Ja som sa bavil ale viac ako 3* nemôžem dať. ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Nešťastný překlad názvu, který podle mě absolutně nevystihuje film. Jinak je to zajímavý, lehoučce nadpůrměrný průměrný film. :) ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Film vypadá jako jedna velká jízda, ale vlastně kromě začátku tomu tak není. Občas se mi zavíraly oči a to není dobrý. Myšlenka je super a velký plus dávám zvratům, ale za týden si z filmu budu pamatovat maximálně kdo tam hrál. Zaplať pánbůh za Kingsleyho. 61% ()

Badel 

všechny recenze uživatele

Freejack reloaded. Film je čistý průměr, včetně předvídatelného děje, skutečně se nekonalo žádné překvapení. Záporáci předstírající genialitu dělali školácké chyby. Kingsleyho málo, Reynoldse dost. ()

drozdy1 

všechny recenze uživatele

Zajímavé téma, které je ovšem natočeno naprosto obyčejně a bez autorského rukopisu. Film zkrátka výrazně nechybuje, ale zároveň nijak nepřekvapí a neumí pracovat s dobrým námětem. Málo nápadu, málo dobré akce a všechno je to uspěchané. Ryan Reynolds přesvědčivý a Ben Kingsley (i přes svoji krátkou stopáž) famózní! I přes všechny tyto výtky, si snímek udržel moji pozornost a zvědavost, ale dalo se z toho vytěžit daleko více. Potenciál na to byl. Hodnocení:63% ()

MikeeTheory 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný sci-fi thriller podle klasické "americké" šablony, který ničím extra nevybočuje. Hodit tam trochu víc inovace, mohlo by se jednat o překvapení roku. Takhle z toho vychází film, který bude spíše jedním z mnoha. Já jsem ale víceméně spokojený, protože na podobnou tématiku mám docela slabost. Komentář k hudbě: Dudu Aram a Antonio Pinto vytvořili hodně zvláštní soundtrack. Vlastně ani nevím, zda se mi líbil. Určitě mu nelze upřít jeho pestrost, barevnost a vnímavost, se kterou následuje dějové zvraty. Přístup je zde spíše komornější a chvilkami zasahuje dokonce až někam do oblasti (prog)rocku, tedy alespoň jistým feelingem. Uslyšíme tu také různé experimenty se zvuky, sem tam se vyrojí i smyčce či klavír. Tak jako tak, pozornost si to jistě zaslouží. K dokonalému pochopení je však třeba více poslechů. ()

Eeuanmainyaq 

všechny recenze uživatele

Je to trochu ocakavatelne a priamociare. A obcas pomale. Uznavam, ze niektomu sa to moze v niektorych momentoch zdat nelogicke. No ja som ovakaval ako-tak nizkorozpoctove scifi/dramu, ktore ma vtiahne do deja a zabavim sa. Obzvlast v tomto obdobi, na filmy skupom, sa mi to velmi pacilo. Ziaden komplikovany kusok. Len jednoduchost, priamociarost, zabava. To chapem, ze malo byt zmyslom tohto filmu. A aj je. Naplnil svoj ciel a moje ocakavania. Co sa da teda vycitat? ()

Quipido 

všechny recenze uživatele

Z nadprůměru to táhne skvělá hudba a překvapivě dobrá akce. Jinak vcelku dobrý námět zpracovaný velmi tuctově. Za zhlédnutí ale stojí. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Je tu další technický vynález na nesmrtelnost, který však má pochopitelně své klady a zápory a to by nebylo po dějové stránce aby v tom opět nebyl nějaký komplot. Začátek sice přijde na velice nudnou půlhodinku, ale pak se to rozjede v celku příjemný, byť v jistých ohledech, předvídatelný thriller. Ben Kingsley v roli, jak v ní sám řekne, umírajícího starce podal jako obvykle velice dobrý výkon. Nezahálel však ani Ryan Reynolds, což se alespoň u mě jedná o příjemné překvapení. Ne že by byl někdy špatný herec, ale tady svojí postavě dal viditelně určitou živost, ideály a přesvědčivost. Děj je jako obvykle velmi šablonovitý, ale to mi tentokrát ani nevadilo. Emotivní závěr možná někoho překvapí, ale v jádru věci se dá očekávat. Po dějové stránce mi však chybí hlavně u postavy právě Reynoldse vyrovnání se s novou životní skutečností. Ale asi by to brzdilo tempo a tak tento detail byl pro jistotu vynechán. Snímek je jinak svižný, námětově zajímavý a jako sci-fi přijatelný. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Sice neskutečná hovadina, ale po delší době film, který se snaží být originální a zabaví. Neusnul jsem, nenaštval se, nelitoval času ... to se v roce 2015 nad novými filmovými kousky stávalo zřídka kdy. ()

fr3ak 

všechny recenze uživatele

I přes několik scénáristických průserů (To si jich fakt musím všimnout až při sledování? Taky to scénáristé mohli předem dát přečíst někomu, kdo aspoň trochu přemýšlí...) to není tak zlé, než jak nám cintaly do hlavy zhrzení recenzenti (další důkaz, že nejlepší je vůbec nečíst). Film moc hezky vypadá, má slušné tempo a zajímavou zápletku, která je bohužel prosrána slaďoučkým happyendem. Také herecky to není zrovna ideální, Ben Kingsley se tam dlouho neohřeje a Ryan Reynolds není zrovna herec na kterém by měl stát celý film. Každopádně si na závěr neodpustím otázku: Vážně tohle tohle kurva točil Tarsem Singh? Do teď to byl režisér "co film to unikát" a teď přijde s něčím naprosto normálním. Doufám, že je to poprvé a naposled. Osobitost by se neměla jen tak zahazovat... ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Když to celé nastartuje Kingsley, tváří se to jako něco, co by mohlo být dost zajímavé, přeci jenom je Ben seriózní herec a hlavně bazíruju na slovu "herec", narozdíl od pana Reynoldse, který solidně "odehrál" pouze Voices, což ve výsledku nemohlo dát až takovou práci, neboť mu jebnutost byla do vínku dána už od sudiček, když se ještě houpal v kolébce slepené z brakových scénářů. Jsem na něj upřímně zvědavej v Deadpoolovi. Takže Rájen letost přidává další filmový zářez, který si sice může zapsat do své filmografie, ale u toho asi zřejmě taky zůstane. Jen jsem rád, že jsem si s ním letos pustil Hazardní sráče dřív, než Nehrajícího, protože jinak bych ho musel začít apriory nenávidět. Námět filmu sice není vůbec špatný, ale v konečné fázi tak nějak troskotá na své klišovitosti. Můžu ale říct, že minimálně zajímavý to bylo. ()

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama