Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (468)

RedAK 

všechny recenze uživatele

Ach, nedávno jsem zažil další z řady těch perfektních ranních vstávání. Z bujarého snu mě probudila domem se vanoucí vůně pečeného labradora, na stole v jídelně mě přivítala váza čerstvě nařezaných předkožek a ve schránce jsem kromě nejnovějšího Blesku našel také přítelčin úmrtní list. A když jsem si otevíral jogurt, tak mi půlka víčka nezůstala stále přichycená na kelímku, ale normálně se to odlepilo celý. No nebyl tohle ten BEST! DAY! EVER!? Ještě nebyl, poněvadž večer jsem byl na americké komedii, u které jsem se nachechtal víc, než když mi předevčírem čivava olizovala koule namazané nutelou. Byl jsem totiž na americké komedii, u které jsem vypnul mozek, což nedalo moc práce, protože mozek mám defaultně vypnutý už od jednadevadesátého, a výborně jsem se pobavil! Nejeden kinematografický znalec, za kterého se dnes považuje každý, kdo zhlédl minimálně jednu celou sezónu Počasíčka na Smíchově, se zajisté již při vyslovení fráze americká komedie otřepe jak Sasha Grey po dvouhodinové bukkake párty a není se vlastně ani čemu divit. V posledních letech nám byly jako americké komedie předhazovány nevtipné omgsračky, kde ústřední postavu hrála nějaká tupá bloncka s kozama, co by mohly nakrmit všechny hladové krky v Bombaji a co řešila strašně free a cool a teen a swag problémy, že by jeden blil. HB2 je naštěstí tou starou dobrou americkou komedií s výstředními wtf momenty, které právě tento žánr kdysi dávno definovaly. A herecké obsazení zase tak sexy, že jsem během projekce několikrát aktualizoval svoji sexuální orientaci. Bravo! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Během cesty z projekce MovieZone, která díky Warnerům proběhla v pondělí večer v Atlasu, jsem v metru s jiskrou v oku naslouchal vášnivé debatě mezi zklamanou divačkou a nadšeným divákem. Bylo snad její vypíchnutí vetchého scénáře ovlivněno také tou skutečností, že snímek až příliš okatě nahrává všem zaníceným feministkám a ukazuje ženy jako "věci", určené čistě k pobavení mužského pokolení? To se bohužel nedozvím. Co už ale jistou rukou napsat mohu, je, že osobně jsem se takhle v kině nenasmál minimálně od Jump Street 22. Je to bomba. Nadmíru sympatičtí herci si na place evidentně užili kopu legrace, ta se následně snadno přelévá i do burácejícího sálu. Atmosféra je plná nepolevujícího inteligentního humoru, svěží akce a nezapomenutelných smrtícících hlášek v situačním kolotoči plném fajn zvratů. Ústřední zdravě dementní postavičky nelze nemilovat, zdaleka nejvíce ale překvapil poměrně nezajetý režisér. Tomuhle se panečku říká, ošéfovat si komedii roku! Sorry, Phile a Chrisi. Buďme rádi za každý jeden třeskutý sequel, který strčí do kapsy (nad)průměrný originál, a važme si jich. Berte kina útokem, vymodlená trojka je totiž naprostou nutností. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nebavilo. V jedničce těšili všichni okolo (Colin Farrell, Kevin Spacey, Jennifer Aniston), jen ne ústřední trojice zoufalých-zaměstnaných. Časy se bohužel nemění, i když by někdy měly. Našlápnuto má tahle přisprostlá taškařice v některých pasážích docela slušně, ale často je to jen uječené, lajdácké, překecané a postrádající na řadě míst timing. Trojice moulů se rozhodne podnikat na vlastní pěst a vytasí s revolučním sprchovým vynálezem, brzy však narazí na ryzího obchodního ducha 21. století ze strany velkých byznys-zvířat. Nečekám žádné sofistikované hrdiny, jenže tihle tři se projevují vyloženě retardovaně, jejich kroky jsou za hranou, až přestávají být vtipné, místy spíš neúnosné. Neoblíbil jsem si je v prvním díle, neoblíbím si je ani tentokrát. Improvizace je místy na škodu, při natáčení to ale asi byla sranda. Na plátno se ovšem příliš nedostala. Trojku prosím ne!! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„PROČ JSTE SE NARODILI? PROČ JSTE SE VY TŘI NARODILI? KDYŽ SE NA VÁS DÍVÁM, JAKO KDYBYCH SE DÍVAL NA VELKOU PROPAST DEBILITY. CHCI ŘÍCT... DIVÍM SE, ŽE VÁS VAŠI NEUDUSILI, KDYŽ JSTE JEŠTĚ BYLI…“ /// Trio podřízenejch z prvního dílu zase bere spravedlnost do svých rukou. Bohužel teď sledujeme spíš trio dementů, který zkurví, na co šáhne. A to má bejt vtipný. Vono se to „nesere“ jako v jedničce. Tady se to „sere“ dementně. Jako když partičku nesvéprávnejch vypustíte z ústavu mezi spoluobčany. Takže spíš trapný. Jakožto obdivovatel inteligentního humoru radím – bič pryč! Ovšem anální a trapní fajnšmekři, tohle je prdel pro vás! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Páč trik s kartáčkem se nevokouká. 2.) Ptáky si třídím podle abecedy. 3.) Thx za titule ,,wacko“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Je mi zcela cizí někoho urážet, buzerovat či natahovat na skřipec, takže vím, že nemohu být šéfem. Nickovi, Daleovi a Kurtovi to bude chvíli trvat než zjistí, že ani oni nemohou být řediteli zeměkoule, ale na druhou stranu je jejich střet s realitou byznysu hodně zábavný a já se musím přiznat, že bych paní zubařce hrozně rád sexuálně odolával tak dlouho, abych ji následným orgasmem vystřelil až ke stropu. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • Ve scéně v baru, kde se hlavní hrdinové radí s Jonesem (Jamie Foxx), vyzvou Jonese, aby vrátil Kurtovi (Jason Sudeikis) hodinky. Jones je nevrátí, ale v následujícím záběru je už na ruce nemá. (Pyron)
  • The Hollywood Reporter napísal: "Film presáva byť vtipný dlho pred stredom filmu." (Arsenal83)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama