Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (468)

genetique 

všechny recenze uživatele

Po úspechu jednotky som sa bál, že na podruhé to už nebude ono, ale prekvapujúco sa podarilo týmto trom stroskotancom udrieť na moju bránicu skoro rovnako tvrdo ako pred troma rokmi. Rovnako ako v sérii 'Hangover', aj tu tvorcovia naplno využívajú podporu a silu vedľajších roličiek, ktorých charaktery boli miestami údernejšie ako ústredná trojica. Dovolím si tvrdiť, že Foxx, Spacey a Aniston vytiahli tento film z priemernej šarády na úroveň kvalitnejších tohtoročných komédií. Niekedy som mal dokonca pocit, že sa dej a scenár viac sústredil na samostatné scénky, ktoré si toto trio vždy ukradlo pre seba. Ostatne je treba podotknúť, že z celého filmu išla neskutočná pohoda, bolo cítiť improvizáciu a to aj zo strany réžie. Oceňujem neslušný slovník a odlišný prístup od prvého filmu a tak divák nemá pocit, že to celé bolo len opísané cez kopirák. 80%. ()

SlecnaSmilly 

všechny recenze uživatele

Vždycky se mi líbi, když nějaký zdejší poživatel hned na začátku svýho komentu vypálí, kde daný skvost viděl: třeba KVIFF, nebo ještě lépe Sundance, to úplně zelenám závistí a už do mě vůbec nic není, představuju si tu idylku, kdy se s Redfordem plácáte po zádech, že je to letos fakt paráda. Takže já viděla Šéfy na zabití 2 v úplně prázdném kině, jako Plzeň je sice místem, kde lišky choděj dávat dobrou noc, ale tohle se mi ještě nestalo a to si občas zajdu i na film, co není americká komerční komedie. No nic, vaše smůla, protože to je docela dobrej biják, možná dokonce o fousek z vydří tlamičky lepší než jednička. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Na rovnakej komediálnej vlne ako prvý diel. Chutná Jennifer Aniston, a fantastické ústredné trio. Pine si strihol rovnakú úlohu ako v Carnahanovom Stretch a Waltz je bohužiaľ veľmi nevyužitý. Inak niektoré veci ma dostávali do kolien. Celá scéna z vlakom je parádna. Rovnako aj akčné finále. Jediné čo ma zamrzelo bola snaha na konci spraviť nejakú pôdu pre možný tretí diel. Oproti tomu ako bol celý film nadupaný a v podstate nenechal diváka vydýchnuť, mi táto filmová bodka prišla zbytočná a trocha rozpačitá. Inak skvelá zábava. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Horrible Bosses 2 navazují přesně tam, kde první díl skončil či neměl dost odvahy jít ještě dál a vychází to na výbornou. Všechny gagy fungují na 100% což v kombinaci s triem hlavních hrdinů (mezi nimiž funguje neuvěřitelná chemie) dělá z tohoto filmu jednu z nejlepších komedií roku 2014, při které se budete bez přestání smát. „Holy shit, he fight clubbed himself! We have a fight clubber!“ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jednička byla lepší, protože tam bylo více psychopatických šéfů :) Chris Pine se sice snaží, ale já se těšil hlavně na zloducha Waltze, který je pochříchu nevyužitý. Samotné ústřední trio funguje dost podobně jak v prvním díle. Občas se jim povede dobrej vtip, ale nějaká extra komediální chemie mi tam chybí. Navíc mě docela otravoval ten koncept, že fousatej skrček a Jason Sudeikis jsou dementi a Jason Bateman je furt uklidňuje. Ale jako nenudil jsem se. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • The New York Times napísal, že film je „jedným z najnedbalejších a najzbytočnejších hollywoodskych pokračovaní, aké boli kedy natočené, nie je špinavší ani urážlivejší ako jeho predchodca z roku 2011, je však nekonečne hlúpejší a ani z polovice taký zábavný". (Arsenal83)
  • The Hollywood Reporter napísal: "Film presáva byť vtipný dlho pred stredom filmu." (Arsenal83)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama