Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (167)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Příjemná a pohodová komedie, kde nejde jen o vtipy spojené s vylučováním, zvracením a pohlavními orgány. Sice se tu taky najdou, ale ty většina humorných okamžiků je spojená s humorem o něco vyšší třídy. Což je milé zpestření. Banks je jako dáma v žlutých šatech kouzelná i když má s odpuštěním den (lépe noc) blbec. Sice slabší 4 hvězdy, ale jsou. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem dnes použil poté, co jsem znechuceně upustil od sledování nepovedeného seriálu. Pokus o zlepšení nálady se zdařil. Naprosto nenáročná komedie o ženské co se vykalí, vyspí s neznámým chlapem a ztratí se v Los Angeles bez peněz a sebevědomí. Elizabeth Banks se s touhle sebevražednou rolí popasovala se ctí. 60% ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem se bál, že z toho nakonec vyleze komedie plná trapností, ale naštěstí se tak nestalo. Celou dobu se něco děje a i když je to občas over the top, hned se to přebije nějakou jinou scénou a vše je zapomenuto. Ta hodina a půl je na komedii tak akorát, nepřišlo mi to natahované a nakonec i E. Banks byla v pohodě. 6/10 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Uličkou hanby v kanárkově žlutých šatičkách až do (moderování) podvečerních zpráv. Atraktivní zprávařka Meghan Milles (Elizabeth Banks), která je přijata na zkoušku moderovat podvečerní zpravodajství, opravdu neudělala dobře, když se šla vlivem frustrace večer odreagovat se svými kamarádkami do společnosti. Rezultovalo z toho nechvalné probuzení v cizí posteli, kocovina, "společenská" únava, a hlavně ocitnutí se bez prostředků v okrajové části města, kde si dostaveníčko dávají různé pochybné existence. A stihnout do pár hodin moderování zpráv, do kterých ji nakonec přece jen vzali, se rovná malému zázraku. Sympatickou Meghan čeká celá řada peripetií a trapasů, a možná, že ani ke kýženému cíli nedojde a uřízne si pořádnou ostudu. Nevím přesně, co si Elizabeth Banks od tohoto filmu, potažmo role slibovala, že na ni kývla. Příliš ambiciozně se totiž film netváří. Jedno vím však jistě. Její herectví je neokoukané a podávané se sympatickou asertivností. Zkrátka ji nejde nepřijmout za sympatickou průvodkyni bláznivě absurdními situacemi, které ji i diváka v devadesáti minutách, co trvá tenhle film, čekají. A i když se ve čtyřiceti nasoukala do takových odvážných minišatiček, které nemilosrdně odhalí každý nedokonalý detail či dekagram tuku na víc, není důvod k vizuálním obavám. Dost jí to na její věk sekne. Nelze však, ani při divácky dobré vůli, přehlédnout faktor, kdy pro proflámované noci na ní nejsou znát žádné zjevné stopy únavy, nebo čehokoliv jiného spojeného s prohýřenou nocí. Meghan i bez ranních zkrášlovacích procedur, které by každá žena po nočním tahu ráda a dobrovolně podstoupila, vypadá jakoby právě navštívila zkrášlovací salon. Její vzhled nemá po alkoholově divoké noci jedinou trhlinku. Výjimku tvoří až závěr, kdy se trochu umaže. Samozřejmě to působí málo přirozeně. Situace, do kterých se po probuzení dostává, nejsou scenáristicky par excellence, A navíc jsou poměrně průměrně zrežírované. Těžko říct, jestli by se z nich dalo vytěžit více humoru, než nakonec je k vidění. Film počítá s tím, že většina postav je na první pohled nějakým způsobem humorná, což právě není a nezlepší se to o moc, ani když s nimi Meghan zažije nějakou eskapádu, neboli s nimi přijde do konfrontace. A většina zde viděných situací, je možná jen ve filmu. Celé to stojí, padá a výrazně se "žlutí" s výkonem Elizabeth Banks, pro níž je to velké sólo a herecká poloha, ve které jsem ji doposud neviděl. Napadlo mě, jestli žlutá barva jejich minišatiček není nějaká skrytá symbolika na americkou mediální politiku, ale nic jsem nevydumal. Vypadá to, že tenhle film opravdu neskrývá v sobě víc, než je patrné. Něco málo originálního v sobě má a do uličky filmařské hanby nepatří. 60% ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který opravdu stačí vidět jen jednou. Oblečte si žluté těsné šaty a budou Vás mít všichni za prostitutku. Opravdu zbytečný snímek. A když člověk vezme do úvahy, že hlavní hrdinka se chová jako blbá blondýna (a že by vůbec žádný film vlastně nebyl, kdyby zůstala ležet v posteli) zjistíte, že je to opravdu o ničem. Slabé dvě hvězdičky jen za to, že na konci mi to vše bylo tak trochu sympatické díky hercům. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Když si Megan (Elizabeth Banks) v salonu krásy obleče bílý plášť, je nejdříve rozepnutý. V dalším je zapnutý, v následujícím zase rozepnutý. (Lenn999)
  • Žluté šaty, které nosí Meghan Miles (Elizabeth Banks) téměř po celý film, je od newyorkské módní návrhářky Yigal Azrouël. (vercza)

Reklama

Reklama