Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Videa (44)

Trailer

Recenze (470)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol sračkosti. Glee a High school musical sú popri tom oscarové perly. Už "blicia" scéna na začiatku dokonale a trefne odhalila úroveň filmu. Nevkusné vtipy, scenár jak z osobitnej školy, hlavná herečka bez šmrncu a Skylar Astin vyzerá jak impotentný bobor. A to tu niekto dáva 5 hviezdičiek? To musí byť človek už mentálne úplne dolu s takým hodnotením, za všetko hovorí komentár jedného z nich: #teen #musical #cup song #fat amy #epic dialogues #scary lily #riffoff #naturalistic barfing #eew #top3actresses=hot #thisisgonnabecomeacult... Čo je to za komentár??? Odpad! ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Banda pěkných, nebo alespoň sympatických holek se necelý dvě hodiny promenáduje v sukýnkách, nebo tanečních kreacích po skutečném i pomyslném jevišti a zpívá u toho většinou příšerný songy (tyhle popovky mi do krve nikdy nešly), jejichž výhodou je alespoň to, že si u nich místo nástrojů děvčata pomáhají pusou (žádný dvojsmysly) a k tomu při nich překypují charismatem, s mě čím dál příjemnější Annou Kendrick v čele. V druhé polovině už mi film připadal opakující se a tudíž trochu ztrácel na tempu, pořád to ale byla slušně pohodová a odsýpající záležitost, u níž jsem se i nejednou (hlavně díky tlusťošce a číňance) z plna hrdla zasmála. Hit Me With Your Best Shot! mě v tomhle měsíci víc zvedlo v podání Catherine Zeta Jones, ale i tak střílela děvčata celkem slušně. Nejvíc zaujaly - Kendrick, Snow, Wilson a jako bonus porotkyně Banks, ta čůza z Hunger Games XD. 70% ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Po delší době povedený hudební snímek, který pobaví a zaujme. Herci a herečky jsou vybráni opravdu dobře. Snad každý si najde svého oblíbence. Písničky aka jejich mixy byli taky skvělé. O vtip opravdu není nouze. Sice je konec předvídatelný, ale to se u filmů toho tipu dá očekávat. I tak příjemná podívaná. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo výborné. Takhle má vypadat pořádné guilty pleasure aneb vše, čím by si Glee přálo být. Skvělá režie, scénář a herci. Kupodivu jsem si u coverů popových písniček nechtěla vystřelit mozek z hlavy. Skoro vůbec to nebylo kýčovité. Hlavní romantická linie funguje na jedničku. No a navíc to vzdává hold Breakfast Clubu! Co víc si člověk může přát? ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Vlastně bych tomu měl bez váhání napálit plnou palbu, protože v žádném jiném filmu nezazní tolik amerického popíku současnosti. :) Bohužel je to víceméně čekání na bombastické finále, kdy to konečně rozbalí naplno. Mamma Mia! mě svého času bavila víc a to celým filmem. Z Ladíme! si už po více než měsíci moc nepamatuju, ale na ty prozpěvující si pipinky v sále nikdy nezapomenu. A Alexis Knapp okamžitě --> porno. AMC Theatre, NYC. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (24)

  • Anna Kendrick raz strávila celé popoludnie trénovaním piesne “Cups (When I'm Gone)“ od Lulu and the Lampshade po tom, čo videla viral video na internete. Keď sa tvorcovia filmu dozvedeli, že to dokáže, požiadali ju, aby vystúpenie s pohárom urobila aj vo filme. (drtickaa)
  • Během závěrečného soutěžního songu "The Barden Bellas" si účes Anny Camp dělá, co chce. Jednou jsou vlasy stažené, poté rozpuštěné a poté zase stažené, než je v závěru sama rozpustí. (glumka)

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama