Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Videa (44)

Trailer

Recenze (470)

novoten 

všechny recenze uživatele

Chuť přiživit se na Glee dorazila na velké plátno s menším zpožděním, ale stále ještě včas na to, aby se publiku alespoň částečně strefila do vkusu. Ona snaha nesměle parazitovat na populárním seriálovém dílku je ale spíš na škodu. Jakkoli se Pitch Perfect snaží přijít s absurdním humorem, vychází mu to jen občas a nečekaně laciné úlitby cílové skupině v podobě zvracejícího humoru vysloveně zarazí. O to větším překvapením jsou pak povedená aranžmá veškerého přítomného popu, na která chtě nechtě slyším a taková Just a Dream skoro vyrazí dech. Díky úsměvu Anny Kendrick se nakonec vyloupnu s průměrným hodnocením, a to i přes rozčilující nerozhodnost, zda film chce být parodií na filmy o cestě ke slávě nebo bude právě jedním z nich. V důsledku by vlastně ani nemělo jít o zklamání, protože snímek je čistou klasickou žánrovkou a je jen a jen mojí chybou, že jsem čekal něco víc. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Celý film na mě působí dojmem "pojďme rychle natočit accapella muzikál pro teenagery, dokud je ještě Glee v televizi = dokud to děcka ještě žerou". Avšak z nějakého zvláštního důvodu to funguje. Romantická část příběhu není přeslazená ani nepůsobí zbytečně natáhnutá, accapella songy nenudí a občas Vás donutí si i zanotovat, electro remixy soundtracku jsou naprosto perfektní, a kdyby nebylo hodně zbytečných (doslova) zvracících pasáží, snad bych Pitch Perfect dala i hvězdiček pět. Jednoznačně nejvyvedenější komedie těchto Vánoc! ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Keď sa nám Anna Kendrick predrala cez vedľajšie postavy v podpriemerných filmov ako Scott Pilgrim proti zbytku světa, Jak porodit a nezbláznit se, priemernej Twilight sága, až po skvelú vedľajšiu postavu vo filme 50/50, sa dostala k hlavnej postave v priemernom filme Ladíme. Keby nebolo Anny tak o tento film asi ani nezavadím, s časti fekálne, komédia veľmi chabá, romantické iba keď mladí pozerali film a ležali na posteli / vtedy som sa troška zasníval /, pesničky mohli povyberať aj lepšie a celkom predvídateľný koniec, navyše ktorý sme už pár krát videli napríklad vo filme Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu, a kedže tomu filmu som dal 2* a bol o dosť vtipnejší aj hudobne lepší by si tento film teda zaslúžil asi aj menej ale zas Anna to vytiahla o trochu vyššie. Tento film ťažil iba na tom že tam hrala Anna a že je sympatická, časté zábery do výstrihu / šak aby to bolo trošku zaujímavejšie / nie žeby som sa sťažoval :D ale je to tak... ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Vlastně bych tomu měl bez váhání napálit plnou palbu, protože v žádném jiném filmu nezazní tolik amerického popíku současnosti. :) Bohužel je to víceméně čekání na bombastické finále, kdy to konečně rozbalí naplno. Mamma Mia! mě svého času bavila víc a to celým filmem. Z Ladíme! si už po více než měsíci moc nepamatuju, ale na ty prozpěvující si pipinky v sále nikdy nezapomenu. A Alexis Knapp okamžitě --> porno. AMC Theatre, NYC. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zábavná popová blbina s pěknýma holkama. Překvapivě jsem se slušně bavil. Anna Kendrick je roztomilá a Rebel Wilson správně trhlá, že ty tlusťošky jsou v ženských komediích vždy nejvtipnější. Doporučit film někomu bych se asi bál, ale kdo má rád filmy ze Střední/Vysoké a sedí mu styl hudby, problém by mít neměl. 75% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (24)

  • Ve scéně, kdy se Benji (Ben Platt) a Jesse (Skylar Astin) dívají na vystoupení Treblemakers na školním hřišti, projde se za nimi dvakrát stejný obtloustlý muž v zeleném tričku. (dancingclown)
  • Anna Kendrick raz strávila celé popoludnie trénovaním piesne “Cups (When I'm Gone)“ od Lulu and the Lampshade po tom, čo videla viral video na internete. Keď sa tvorcovia filmu dozvedeli, že to dokáže, požiadali ju, aby vystúpenie s pohárom urobila aj vo filme. (drtickaa)

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama