Reklama

Reklama

Elvira se během uvádění televizní hororové show dozvídá, že se stala jedinou dědičkou velkého sídla v Nové Anglii. Do domu se přestěhuje a časem zjišťuje, že je plný magických předmětů. Před tím, než se vyrovná se strašidelným sídlem, se ale musí poprat s nevolí starousedlíků, kteří jí vyčítají vyzývavý vzhled, ostrý jazyk a bezprostřední chování. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Antaeus 

všechny recenze uživatele

//"HLAVNÉMU CHODU SOM PREDKRM EŠTE NEROBILA."// Áaale.. Ber to čert! Zhorím v pekle, alebo na hranici, ale mňa to bavilo. Škoda toho varietného vystúpenia na konci. Obrovským +om pre film je fakt, že sa neberie vážne. Inak pekelná pohoda, ktorá ma bavila. I keď je pravdou aj to, že celý (nie len) film je postavený na Elvírinom výraznom talent.. pardon, dekolte. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám rád všetky horrorové subžánry. No keby som mal označiť ten, ktorý mi sedí najmenej, tak by to bola zrejme horrorová komédia. Po tomto odľahčenom druhu horroru siaham len výnimočne. Titul "Elvira - Vládkyňa noci" mi dlho doma zapadal prachom. Dnes som si ho konečne pustil. Stroho konštatujem, že to bolo celkom fajn. Kozatá gothická čůza Elvíra ma trocha i pobavila, ale predovšetkým ma ohúrila tými svojimi monumentálnymi ceckami. *** ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tleskám! Obavy, zda ještě po letech Elvíra a její prsa pobaví, se rozplynuly hned v úvodu. Výborná hudba (převažuje rock), skvělá kamera, metalové auto, výbuchy, konflikty a něco satanismu. Trochu strašidelna, ale hlavně humor a zábava. Z vtipných dialogů by se dal sestavit telefonní seznam, jen namátkou: Sestro, kdybych chtěla znát tvůj názor, tak ho z tebe vytluču! Nebo: Jaký to máš parfém? - Bezolovný super, NEKUŘ! A z milých dvojsmyslů: Ukážete mu dům od sklepa po půdu, každý kout a každou škvíru... Byť je erotických narážek spousta, nikdy nesklouznou k laciné vulgárnosti současných komediálních trapností. A americké maloměsto jakoby z oka vypadlo těm našim. Pseudomorálka dostane po zásluze na frak během upjatého pikniku... V dabingu kraluje Lenka Kořínková následovaná D.Syslovou, K.Fialovou a dalšími skvělými herci. Takže: Hele, tvoje sekyra! - Jauuu! ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná osmdesátková horová komedie těžící z osmdesátkové estetiky a předností hlavní herečky. Jestli vás nezaujmou její talenty, tak máte smůlu. Film není ani vtipný, ani strašidelný. Cassandra Peterson je živel a přiznám ji určité charisma, jenže sama to neutáhne. Navíc je většina ostatních postav zahraná strašně dřevácky. Vím že je to nejspíš záměr a pocta klasickým hororům, jenže dojem to nevylepšuje. ()

Dementra 

všechny recenze uživatele

Elvíra není v žádném případě dáma v nesnázích, která potřebuje zachránit od hlavního svalovce. Kašle na předsudky a ležérně převálcuje každého mravokárce, a to sakra stylově! Scénář je tak trochu (alespoň doufám) parodií na tradiční hororové zápletky, ale to je vyváženo božími hláškami a samotnou nezapomenutelnou Cassandrou Peterson. Nevystraší, ale rozhodně pobaví. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (27)

  • Malé město Falwell v Massachusetts je ve skutečnosti Midwest Street ve venkovní oblasti studia Warner Bros. To bylo pojmenováno po kazateli Jerry Falwellovi. (noelcoward73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno