Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jsou mladé, krásné a nebezpečné. Každá chce být jako ony. I vy je znáte, ve vaší škole jsou také takové. První z nich je satanistka Courtney a její přívrženci. Druhá je nechápavá, ale nebezpečná Marcie, třetí je andělská Julie a poslední je zhmotnělý sexsymbol všech Elizabeth. Když jednoduchý žert končí smrtí, začnou se v tomto nepředvídatelném filmu postupně odkrývat všechny krutosti této čtveřice a nikdo na škole nebude jejich ďábelské hry ušetřen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si řikal, co to v tej televizi zase dávaj. Těžko říct, že jsem byl zklamanej, protože přesně tohle jsem čekal. Byla to trapárna. Už jen na konci ta ulička hanby. ()

Aargh 

všechny recenze uživatele

Škoda, že autorům postupně došel humor a nahradili ho teenagerským pokusem o drama. Být celý film ve stylu úvodní půlhodiny, dal bych čtyři body. ()

MilkyA 

všechny recenze uživatele

uf ako si toto nejak obhájiť..Jawbreaker podla mňa spracováva miliónkrát točenú tému, preberá tiež všetky možné klišé o krutej mrche královne, o dievčati, ktoré dostane šancu baviť sa s vyvolenými, ale nakoniec to nevyjde, tiež o holke, ktorá sa postaví Queen bitch a zosadí ju ( o takých detajloch ako, že každá skupinka má svoj stôl v jedálni a pri slovách tamto sedia socky vždy ukážu punkáčov a podobných sa radšej nevyjadrujem, to už sa len smejem :D ), ale určitým spôsobom tento film síce tie klišé používa, ale akoby ich len o málinko pootočil a nanovo vyfarbil..Rose McGowan je skutočne hnusná, krásky nenosia ružovú ako keby vyšli z cukríkova, nepočúvajú diskačiny ( soundtrack je výborný, každý song ku každej scéne sedí - milujem YooHoo od imperial teens ), ani tá good girl mi nepríde nejak good, šprtka, čo sa stala obľúbenou sa toho nevzdá kvôli tomu, že si uvedomí, že je z nej mrcha a vlastne sa správa ako hus, ak by nevyplávalo na povrch kto je, tak by nemenila nič, vskutku si to užívala a pri takomto filme na mňa ako čierny humor pôsobí už len to, že ak si niekto prefarbí vlasy, zmení šatník a kamarátov, tak ho nikto nespozná...vyhovuje mi aj obsadenie, pretože tieto holky nie sú ani vyložene pekné ( myslím tým spôsobom ako je napr Megan Fox), ale ani charizmatické (ako Nataly Portman ), len prachaté, namyslené a celý život pracujú na tom, aby boli populárne, myslím, že mi to pridáva na akejsi reálnosti...myslím, že tvorcovia skutočne odviedli celkom slušnú robotu, takže tým 47% celkom nerozumiem, videla som horšie filmy tejto tématiky a mali viacej- viď Mean Girls ... nebodaj niekomu až tak chýba tá Lindsey Lohan ? ()

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele

"Vím, že je to trochu, mimo vaše chápání." Tento film, jehož původní název nese jméno bonbónu a jehož žánr nejde přesně definovat, jelikož se zde jedná o takzvané, kouzlo nechtěného, mě v první řadě zaujal především stářím jeho protagonistek, představující dívky ve věku okolo osmnácti let a kterým bylo v době natáčení třiadvacet až osmadvacet, což na nich bylo hodně patrné. Ve druhé řadě mě také napadlo, že jestli čtveřice dívek jela autem na narozeninovou oslavu jedné z nich, jak to, že se nikdo nezabýval tím, co se s touto akcí odehrávalo poté, co oslavenkyně, ani její nejlepší kamarádky nedorazily? Ve třetí řadě, jsem si všiml, že se zde objevila herečka Pam Grier, známá především z Tarantinova filmu "Jackie Brownová" a v poslední řadě mi došlo, že tento snímek byl v USA distribuován ten samý rok, kdy došlo k masakru na americké střední škole Columbine. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Zvláštní.... Mně to zase tak špatné nepřišlo. Je to trochu prdlá černá komedie, ale celková zápletka není vůbec hloupá a celý průběh filmu si drží slušnou úroveň. Popravdě jsem na to koukal jen kvůli J. Benz, která si tradičně střihla roli největší kravky, ale seklojí to že až. Závěr se mi moc líbil. Nevím, co víc napsat. Tak hloupé mi to nepřišlo, jak praví zdejší hodnocení - 47% (08/2011). ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslel, že se jedná o další snímek o dospívajících dívkách, ale hned po prvních minutách jsem byl vyveden z omylu. Příběh trochu šmrncnutý motivy z 'Carrie' je především o vztazích na střední škole, které určitě vyniká svojí reálností. Pohybovat se na výši, manipulovat lidmi a být in. Ale co když se hrátky jednou zvrhnou a umře jedna kamarádka? Začne veletoč plný přetvářek a skrývaní všeho co se dá a nikdo neví jaká je vlastně skutečnost. Snímek je takovým zábavným počinem zrady a nenávisti, o pomstě a zadostiučinění. Má to švih i svojí ponurost. Děj je vcelku jednoduchý, ale zpracovaný tak, že dokáže zaujmout. Inu, když se nějaká středoškolačka myslí, že je středem zájmu a tváří se jako mistr světa, pozor na ní. Nemusí to dobře dopadnout. ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Černá komedie, která každého zpočátku určitě zaujme dynamickou kamerou, výkonem hlavních protagonistek (především Rose McGowan), barevným laděním snímku a soundtrackem. Ve druhé třetině už ale bohužel děj trochu ztrácí to co je hlavním kladem úvodu - cynický děj a navíc i tempo. Závěrečná třetina pak už připomíná tuctová teenagerovská dramata či kriminálky (snaha té "napravené" a toho "správňáckého" potrestat hlavní strůjkyni nechtěného zabití) a závěr filmu jakoby kopíroval závěrečnou scénu "odhlalení" z Velmi nebezpečných známostí. Přesto jsem se však celkem pobavil a za vidění film určitě stojí, je to zase jiný druh filmu o -náctíletých :-) ()

Argondia 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha filmů, který jsem si našla díky mé oblíbené parodii "Bulšit" (Not another teen movie). Trochu morbidní příběh ze školního prostředí s (alespoň zčásti) neohranou zápletkou. Julie Benz jsem si zatím všimla jen v drobné roli v seriálu "Dva z Queensu", v "Saw 5", ale zafixovanou ji mám především jako Dexterovu ženu. Tady ji poprvé vidím jako totálně vymaštěnou blondýnku se slepičím mozkem. Judy Greer hraje jako ve filmu "Přes noc třicítkou" nafoukanou nánu, i když tady jen dočasně. Rose McGowan (Courtney) se tu tentokrát neobjevuje v roli oběti ("Vřískot"), ale jako hlavní záporná postava. Film se točil v době, kdy měla románek s Marilynem Mansonem, který si ve filmu také zahrál a jen tak mimochodem se se svým coverem skladby "Tainted love" podílel i na soundtracku Bulšitu, jenž mě k Ďábelské hře přivedl. ()

Reklama

Reklama