Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller nemá na vybranou. Někdo totiž postavil školní tělocvičnu přímo nad jeho „úsporami". Tedy nad místem se zakopanými ukradenými penězi, které tam pro něj ukryla jeho přítelkyně. A tak, aby se po propuštění z basy dostal ke své kořisti, musí se vydávat za suplujícího učitele na Götheho gymnáziu, čímž vznikne už tak sužovanému vzdělávacímu systému další problém, protože od toho okamžiku zaměstnává nejbláznivějšího učitele všech dob. V noci se Zeki snaží tajně prokopat ke své uloupené kořisti a během dne používá sice drastické, ale účinné metody, aby zkrotil neukázněné teenagery ve třídě 10. B. Jeho upjatá, korektní kolegyně, učitelka Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurthová), sice odsuzuje jeho neortodoxní pedagogické metody, ale nemůže si pomoct a do nového „kolegy" se zamiluje. Dokonce mu pomůže vykopat něco cennějšího než je hotovost – zbytky jeho vlastní morální integrity. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (908)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak táto nemecká teenagerská bláznivá komédia ťaží najmä z toho, ako je úplne mimo realitu. V podstate tento gympel je len hraná verzia elementary v Springfielde. Niekde tento dadaizmus funguje viac, niekde menej. Viac pri niektorých fórikoch, ktoré niekedy vôbec nesúvisia s dejom, tu u mňa vedie "podávač" tovaru v automate, menej už pri napĺňaní povinnej scenáristickej mustry. Stále je to ale ako celok výborná zábava, na ktorú sa ale treba správne naladiť a uvedomiť si, že tu nejde o žiadne zrkadlo stavu nemeckého školstva a mládeže. Ale možno ak by som mal dieťa v tomto veku, tak by som mal iný názor... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Z NÁS UČITELŮ, SI PO CELÝ ROK DĚLAJÍ BLÁZNY. OBČAS JE JIM TO TŘEBA VRÁTIT."... /// Škola plná netvorů si nikoho lepšího, než kriminálníka nezaslouží. Ovšem i tenhle týpek potřebuje trochu poučit… Tohle se bude líbit! Je to dostatečně sprostý a jednoduchý. Dramatično Nebezpečnejch myšlenek střídá ftip (nebo pokusy o něj), a tak v podobě mladýho pomocnýho učitele dostává konkurenci spíš Zkažená úča. Navíc je tu kopa morálního ponaučení. Ovšem nevím, nevím teenageři, jestli přesvědčíte bábu a dědka, že maj zapomenout na boudu, která položila základ života zase jim. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zavřenej jsem byl, ale prezident bejt nechcu. 2.) Páč nejlepší úča je chlap! 3.) Thx za titule ,,majo0007“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Režisér trefil hřebíček na hlavičku.Dejte do hlavní role rošťáckého sympaťáka s hubou plnou trefných sérek, dejte mu k ruce sympatickou blbku, se kterou rozjede milostný hašteření, vložte je to profláknutého klišé schématu romantických komedí s kriminálním nádechem a vše to okořeňte dokonalým soundtrackem těch největších hitovek z loňska a máte tu kurevský trhák, který vydělal pěknou sumičku doláčků, tedy vlastně eur, světe div se...němci si hrají na amíky a natočili sice klasicky děsně předvídatelnou komedii, plnou klišé podle schématu co učej režiséry v prváku, ale zatraceně vtipnou a pohodovou.Komedie roku.79%. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sagvan Tofi hledá poklad pod tělocvičnou, aby nakonec zjistil, že jeden má v učitelském sboru a druhý ve třídě delikventů, jejichž mravní zlepšení sjedná rychleji než Sidney Poitier.. Afektovaná komedie ze školního prostředí, která jede podle zavedených osnov a to včetně romantické linie či srdceryvné nápravy jedinců na scestí. Koutek mi cukl třikrát, z toho dvakrát to byl tik, takže na tom, že „Dobrá německá komedie“ je stejný oxymoron jako „mrtvé milenky cit“, nadále trvám. Vím, že srovnávám nesrovnatelné, doba je jiná a blá blá blá, ale postavím-li Cestu do hlubin študákovy duše vedle Panu učiteli s fakjů, vidím elegantní distingovanou dámu vedle vulgární zmalované šlapky.. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já tyhle názvy nemám ráda, protože mě nutí chodit kolem těch filmů po špičkách, jak se mi to stalo i s KOndoMEDIÍ a pak se ukázalo, že to má s názvem minimálně společného. Tak jsem se i tady do Fakjů pane učiteli pustila se zatajeným dechem.....no trochu toho fuckování tam bylo, ale všechno bylo ukočírované tak akorát na hraně a co je hlavní, byl to nádherně barevnej film, jak doslovně, tak obrazně. Bylo to ulítlé, jednoduché, na výplach hlavy plně dostačující, já se bavila a přece i ta bozkávačka s krasavcem Eliasem byla prima, ne ? :-) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (23)

  • Zeki (Elyas M'Barek) hledá zakopané peníze podle signálu, který vysílá GPS navigace schovaná spolu s nimi, signál GPS však není schopen se šířit pod zemí. Žádný signál tedy správně chytit neměl. (hansel97)
  • V interiéru školy bylo možné vidět na stěně napsanou zkratku ACAB. Ta znamená "All Cops Are Bastards" ("všichni poldové jsou parchanti"), při kontaktu s policií je však vysvětlována jako "Always Carry a Bible" ("vždy noste bibli") nebo "All Colours Are Beautiful" ("všechny barvy jsou krásné"). (Jirka_Šč)
  • V jedné ze scén žáci se Zekim (Elyas M'Barek) dělají při výtvarné výchově "Wholetrain". Wholetrain (2006) je film, ve kterém Elyas M'Barek také ztvárnil hlavního protagonistu. (ČSFD)

Reklama

Reklama