Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (258)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Kdyby Wilson netlačila tolik na pilu (respektive kdyby tam třeba vůbec nebyla), byl bych asi dost spokojený. Takhle to nebylo úplně špatné, ale mnohem víc mě to zaujalo v té vážnější rovině, než v té komediální. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Kolegyni s podobným "problémem" jsme kdysi ve zlé letoře podarovali plakátkem tohoto filmu. Řekněme, že jsem se za ten škodolibý kousek potřeboval vytrestat a efektivnější způsob než setkání se samotným filmem se nenabízel. Dalo se samozřejmě předpokládat, že nepůjde o veledílo, ohledávají trudný úděl nevyhnutelné postmoderní osamělosti, ale existovaly přijaté varianty: třeba že to bude ukrutně strašidelný stav single nahlížet s nadhledem, nebo že se bude jednat o ztřeštěnou taškařici, která nemá se skutečností moc společného. Už dlouho jsem neviděl film, kde by byly ženy vyobrazeny tak přesvědčivě jako husy bez špetky inteligence, grácie a fantazie. Budiž jistým vysvětlením, že za to může muž, jistý Christian Ditter, který v rámci catch-all strategie zabydlel film čtyřmi charaktery v průhledném záměru zachytit "autentickou zkušenost" co největšího počtu průměrných lidských exemplářů. Ty posléze nechává ve sladkobolných milostných peripetiích objevovat ty nejbanálnější vztahové "pravdy" (rozuměj, hollywoodská klišé). Špatná hudba, nesympatické představitelky (z nichž otylá rebel Wilson je ta zdaleka nejpřijatelnější) a nuda. Jeden z těch filmů, které připomenou, proč není dobré být mladý [blb]. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

bože to byla krávovina.Tupela baby s rozervanou psychikou způsobenou životem bez chlapa.Další ukecaná vztahovka.Škoda  talentu Dakoty která ho určitě dostala do vínku po rodičích.Ale dostane roli v podřadném dojáku a navíc s mizernou režií! ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Takovej ten pocit, jako by vám bylo o pár let míň a zažívali byste starosti typu, potřebuju být teď sám, nevím jaké to je. Samá party, samí chlapy..ale stejně vám něco chybí. Není to špatný film, trochu jsem se viděla v gilmorových děvčatech, u kterých se také především hodně a rychle konverzuje, takže mě How to Be Single celkem sedl. Možná by se určité pasáže mohly trochu víc propracovat, ale jinak to nebylo špatné. ()

tterez 

všechny recenze uživatele

Oddechovka. Docela jsem si to v tom kině užila. Asi třikrát to bylo naprosto pitomé a všichni přehrávali - s tím jsem ale počítala. ()

cepice 

všechny recenze uživatele

Když chcete ukázat jak společnost dnes zdegenerovala a použijete k tomu všechny morální přešlapy (kromě teploušů), tak vám z toho vyjde film Jak přežít single, který vám ukáže, jak si dokonale posrat život. ()

bloodcountes 

všechny recenze uživatele

Ačkoli se podobným filmům programově vyhýbám, stalo se a viděla jsem to. Přesto tedy, že nejsem zběhlá, vidím tam nekonečné množství klišé, modelových situací, které ve filmech nejspíš už byly tisíckrát zpodobněny. Přesto se pořád točí podobné agitky, ačkoli jejich hodnocení se po právu asi nikdy nevyšplhá nad šedesátku. Asi jsou jejich tvůrci singles a musejí nějak uvolňovat přetlak :) Chujovina je to děsná, opět chlast, párty, sex a lidi, co nevědí, co chtějí a nevědí kdo jsou. A opět happy end s vycházejícím sluncem, tentokrát ovšem stylově jenom s jednou postavou, která sotva se naučila být singler, už nás šablona ujišťuje, že už je to pryč a za rohem čeká Ten Pravý (pták:)) Prostě fuj film. (Sorry, jediná scéna stojí za to, a to ta, jak dostane doktorka do ruky mimino a ujištuje ho, že na ni miminí triky neplatí :)) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ano, takto to může vypadat, když chcete vzít dívku do kina a film vybírá ona. Kdybych si vůl tehdy aspoň pustil trailer, hned bych jí řekl, že to vidět nechce... Nechtěla, ale to už jsme šli z kina... No... vtipný to moc nebylo, na komedii, ale celkem to frčelo, takže bych lhal, kdybych psal, že jsem se nudil. Když pominu R.Wilson, kterou nemusím a její postavu (čti charakter), která byla hrozná, ostatní jeden sympatický obličej vedle druhého... a to asi zachránilo to, že jsem neodcházel znechucen.... ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Nie je to diera do sveta, ale v celku to ušlo. Myslím, že každý vie, že vzťahy nie sú jednoduchá záležitosť a páči sa mi keď je to tak prezentované aj vo filmoch. ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Slzičky, pátos a sprosté vtipy. Klišovité postavy. Klišovité príbehy. Party. Sexy polonahí chlapci. Tuc-tuc hudba umelých speváčok... všetko čo podľa Ameriky ženy chcú. Muži to pretrpia alebo prespia. Rovnako ako ja. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Trochu netradičněji pojatá "romantická" komedie, s netradičním koncem. (Koukám, že český název opět vymyslel někdo velice inteligentní - z povzbudivého a motivačního obysahu se stalo "jak PŘEŽÍT".) ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

3,5* New York byl super, a film docela vtipný a netradiční, jelikož neskončil tak, jak každý v dnešní době čeká. Není to nic, na co bych se nepodívala znovu, což hodnotím kladně. :) ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Docela podprůměr. Moc mě to nebavilo, postavy byly mdlé a tlustá Robin mě vyloženě srala... Ale na zabití odpoledne to ještě stačí. ()

Chilly00 

všechny recenze uživatele

To jsem se nechala zase nachytat... nedávno jsem tady psala hodnocení na S láskou Rosie a doufala, že nic podobného dlouho neuvidím. Pak si pustím Jak přežít single a na konci zjistím, že filmy sdílejí stejného režiséra. Tenhle film je možná o trochu lepší než S láskou Rosie, ale žádná hitparáda to teda není (soundtrack je fajn). Připomínalo mi to trochu Zas tak moc tě nežere a plno podobných romantických komedií. Jede se podle předem daného scénáře a vlastně je úplně jedno kdo s kým na konci skončí. Postrádalo to pro mě pointu - vlastně ani nevím jaká měla být hlavní myšlenka toho celého. Protože pro mě být ve vztahu neznamená současně přestat být sám sebou a neděla věci, které bych dělat chtěla. SPOILER ALERT Hlavní hrdinka v podání Johnson vlastně celý film s někým randí, aby pak dospěla k tomu, že být sám je těžké, ale dá se to naučit (budeme chodit do fitka, číst si knihy, apod) a díky tomu, že se nemusíme na nikoho vázat si splníme nejeden tajný sen. Hysterická čísla Rebel Wilson mi přišla opravdu vulgárně ošklivá a otravná. Když si k tomu připočítám ještě neúměrnou délku a násilně našroubované příběhy, vyjde mi z toho hodně slabý průměr. Příště si už musím dát na Christiana Dittera pozor. ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Zklamání! How to be single rozhodně není komedií. A vlastně je to dost mizerný počin, který jsem měl značné potíže dosledovat do konce. 40% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Je lepší byť „vo vzťahu“ alebo byť „single“? Filmová komédia pre „pro“ a „kontra“. Celkom slušný scenár s dobre naladenými herečkami a hercami, ale ruku na srdce – má to svoje nedostatky! (Celkom dobrá oddychovka.) P.S.: Celý príbeh najviac užíva R. Wilson. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama