Reklama

Reklama

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (86)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vždyť to není tak zlé. Mě to připadalo jako mix Ostrova, Já, robot či dalších filmů, zabývajících se umělou inteligencí, která si uvědomí sama sebe. Vlastní invence tu sice moc není, ale film docela šlape a na Ambyr Childers se hezky kouká. Závěr mě sice trošku zklamal, protože mi připadal silně nedotažený, ale člověk nemůže chtít zázraky. Podle mě je Vice nemyslně podhodnoceným filmem. 60% ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle by i mohla bejt dobrá podívaná kdyby tam nebylo tak nudný tempo. V tom filmu se skoro nic nestalo až na konci a ještě ke všemu to byla slátanina tak 4 možná více filmů dohromady. Bruce Willis mě přímo sere, do Expendables nechtěl, že mu dávaj malý pěníze a místo toho bere tyhle debilní filmy, který za nic nestojí. 40% ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak je tu další kousek s Brucem Willisem kde zase muže ukázat svůj znuděný výraz z posledních let ( vyjma Expendables,kde byl ale pár minut a s kamarádama),ale ejhle zase tak špatný film to není i když je to hlavně překvapivě kvůli Thomasovi Janeovi ,který film táhne a jeho výkon je srovnatelný s rolemi poldu z 80.let.Příběh založen na sci-fi podání,kde zákazníci mužou prožít v místě zvaném Vice své tajné tužby s místními lidmi tedy pardon roboty není zlý a připomíná tak trochu zvláštní dny.Jinak mínus je opětovně výkon Bruce to ať se na mě nezlobí ,ale i tak za mě celkově 50 % a tři hvězdy. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Jestli kvůli tomuto Bruce vypustil třetí Expendables, tak je idiot. podprůměrná ptákovina s logikou chování postav u dna... (ta obří mapa Sv. Heleny na nástěnce mě dostala) plus jednoduchost děje místy hraničící až s idiocií. Výsledek požadavku "chci upgrade" mě rozesmál až jsem se rozkašlal (mám angínu, ale to můj smysl odhalit debilní film nesnižuje). Neříkám že celková myšlenka je úplně zlá. Je jen zoufale zle a lacině uchopená. To co předvádí Willis hraničí s drzostí (opravdu si myslí, že tohle je role kterou diváci stojí, nebo mu šlo jen o prachy?) a Thomas Jane vypadá divně... jo... tváří se jako drsňák a střílí líp než členové vycvičeného komanda, ale Punisher to už není... (a Ambyr Childers byla tak příšerná, že ani nestojí za zmínku). ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Slušná variace na Blade Runner ukazuje, že na rozpočtu až tak nezáleží. Svižné sci-fi, které táhnou hlavně honičky a přestřelky. Je fakt, že běhání mesi střelami postavám jde, na druhou stranu Willisova armáda střílí většinou od boku, tudíž strefit se nebude jen tak. Solidní vizuál a dobrá hudba. Thomas Jane tu ještě více vypadá jako klon Ch. Lamberta a A. Childersová je rozkošná Barbie. Poslední záběr mě potěšil, páč stvrdil mé tušení. S ohlédnutím lze připustit, že Willis začal mít první zdravotní potíže. Zajímalo by mě, kolik z těch, co mu v dalších letech nevybíravě nadávali, se mu v duchu omluvilo. Jinak pohodová jednohubka. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • The AV Club v online recenzii uviedol, že film je „mizerný a neumelecký spôsobom, ktorý je pozerateľný a hoci herecký prejav Thomasa Jane nie je presvedčivý, je zábavné sledovať bizarné manierizmy, ktoré sa dajú porovnať s nekonzistentnými výkonmi Garyho Buseyho“. (Arsenal83)
  • Na exteriérové zábery opusteného kostola Evana (Bryan Greenberg) bol použitý bývalý slobodomurársky chrám The Temple Downtown v meste Mobile. Exteriérové zábery reprezentujúce futuristické mesto sú z centra Miami na Floride. (Arsenal83)
  • Los Angeles Times napísal, že ide o „dystopické sci-fi pre hlupákov“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama