Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (20)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A jak jsem doufala, tak se také stalo. Přestěhování do Hollywoodu Peg prospělo, na sebe nenechala čekat nová dobrodružství s Dot, hvězdami stříbrného plátna a dokonce jsme se dočkali i paní Jarvisové. Malá dokonalost. Budu se k tomu ráda vracet. Škoda, že v celkovém pohledu na věc převážil jiný pohled a jen skalní fanoušci by sledovali hypotetickou 3. sérii. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvůli tomu neuvěřitelně přitažlivému feelingu, který i ze slabého příběhu, dělá svoji výhodu, seriál žeru. Takže, když si seriál takhle poradit s nevýhodami, mohl se soustředit na to, v čem vyčnívá a to je nenucený humor a výborně ztvárněné postavy. Prakticky všechny klady 1. série se přesunuly i do druhé, kde se ještě zvýraznily. ()

Reklama

GavlaDan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sérka jela víc na nadpřirozeno a bylo to spíš na škodu než k užitku. Navíc to finále vypadalo, i na seriálové poměry, velmi špatně. Neberte mě špatně, není to žádná katastrofa, na kterou by se nedalo dívat. Třeba všechny scény s Howardem Starkem jsou ryzí zlato. Ale Peg teď najednou chodí, kde s kým. A Jarvise uvrhli do deprese, což mě vůbec nebaví, protože tím odebrali ten úžasný nádech a jiskru, kterou měla první sezóna. Dívat se na to dá, ale to je tak všechno. Za mě je to čistý průměr, tudíž 5/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria - 90%. Ja tu Hayley Atwell v podaní Agentky Carterovej žeriem. Neviem či sa mi to iba zdalo, alebo ma upútala jej krása, ale tu v druhej sérii mi príde jej postava lepšia, akčnejšia, štýlovejšia, vtipnejšia a viac sexi. Predpokladám, že to ale nebude len jej krásou, pretože ma bavil aj príbeh a vedľajšie postavy. Vlastne vedľajšie postavy sú v tejto druhej sérii hodne veľké plus a miestami aj nečakané prekvapenie (Dottie Underwood, Jack Thompson). Oproti prvej sérii ma táto o dva diely navyše, ale nejedná sa o žiadnu vatu. Príbeh ma spád po celú sériu, nechýbajú nápady, fajn technické vychytávky, tradičné prepojenia s Marvel Universe a k tomu si prirátajme aj opäť fajn duo Peggy Carter a Edwin Jarvis, ktorý mi mimochodom tiež prišiel lepší a zábavnejší. Škoda len, že sme sa nedočkali viac Howarda Starka. Každopádne druhá séria je lepšia ako ta prvá. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Peggy vyměnila zatuchlé prostředí New Yorku za prosluněné L.A. a spolu se svým loajálním spolubojovníkem za lepší zítřky Jarvisem hodlá vyřešit záhadu zmrzlé paninky v místním jezírku. Děj se dostane až k obávané nulové hmotě, která rozpoutá tak trochu nadpřirozenější zápletku, než na kterou jsme u Peggy zvyklí. Noirová kriminálka z první série střídá rychlejší a akčnější jízdu a je na každém z nás, co komu sedí víc. Dočkali jsme se několika nových postav (Whitney, ten doktůrek atd...), ale nic to nezmění na tom, že nejzajímavější postavy nadále zůstanou ti z první série. Hlavní padouch je zde po postupem času až moc přímočarý a divák postrádá nějakou motivaci, která by ho měla hnát dopředu. V zábavnosti bych řekl, že je to velmi podobný první sérii, tudíž jako jednohubka ze světa marvelu to funguje solidně, ale jinak je to bohužel jen průměr. Pokud vznikne třetí série, ukažte vznik SHIELDU a důstojně to zakončete. Edit: tak třetí série se konat nebude a upřímně za to slzy ronit nebudu. 65% ()

Galerie (261)

Zajímavosti (2)

  • V čase 25:10 vidíme přijíždět červené auto, které má na sobě zřetelný nápis „Civil War“. Je to narážka komiksovou a filmovou událost ze stejného univerza, která byla zfilmována v Captain America: Občanská válka (2016). (BMW12)

Reklama

Reklama