Reklama

Reklama

Mladý agent FBI (Utah) v utajení inflitruje zlodějský gang, jehož členové si libují v extrémních sportech. Žijí s totálně uvolněným přístupem k životu . . i k zákonům. Ten jediný zákon, který jsou ochotni respektovat, je zemská gravitace. Skupina nezná žádné limity a právě daleko za hranicemi běžných omezení a pod vedením charismatického vůdce Bohdiho provádí nevídané a velmi propracované zločiny. Utah postupně získává informace i důvěru a sympatie Bohdiho a celého gangu. Zároveň ale začíná pochybovat o svých oficiálních povinnostech. Je čím dál více pohlcen opojným a nespoutaným životním stylem, kde je hlavním krédem svoboda a adrenalin. Bez ohledu na to, kolik pravidel se poruší a kolik lidí zemře. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (344)

wesker 

všechny recenze uživatele

Mraky ekologických keců o splynutí s přírodou a jakési Ozakiho zkoušce...krásné záběry přírody ale ty bohužel krimi film nezachrání . Když budu chtít nádhernou přírodu pustím si dokumenty od BBC. Za mě celkově zklamání protože originál s Patrickem Swayzim K.Reevesem je pecka ke které si tohle nemůže ani čichnout. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Príručka pre mladých samovrahov, alebo ako chceli chlapi z dokumentu o extrémnych športoch umenie spraviť, niektoré scény sú celkom fajn, hlavne tie, kde popred kameru nepobehujú či nepoletujú preadrenalínoví kaskadéri a vidieť tam len prekrásnu prírodu, inak to stojí všetko za trt makový, totálne priblblá zápletka a nezrozumiteľné múdrosti o akomsi majstrovi a jeho pomätených výrokoch, ktoré oslovili hin štyroch statočných, spôsobili nepozerateľnosť tohto kúska, takže 20%. ()

andrewXx 

všechny recenze uživatele

Z tohto filmu si pamätám akurát uchvacujúci vizuál a atmosferický koniec, to je všetko. Zvyšné mechaniky akosi buď nefungovali alebo neboli prítomné. Scenáristicky veľmi slabé, pričom som sa nedokázal stotožniť so žiadnou z postáv ani s ich motiváciami. Film chce podstatné scény len narýchlo odbiť a zvyšok vyplniť trikovými kaskadérskymi scénami, ktoré bohužiaľ na dobrý film nestačia. Zaujímavé, že scenár napísal Kurt Wimmer stojaci za vynikajúcim Ctihodným občanom, no tu je jeho práca najslabším aspektom filmu. Pri dobre zvládnutej akcii a pekných trikoch je to trošku škoda. Oplatí sa pozrieť v prípade, že upratujete obývačku a sem tam mrknete na telku aby ste sa pokochali akčnou, efektami nabitou scénou- toto je nový Point Break, nič viac, nič menej. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Když jsem na tento film šel do kina,nevěděl jsem o existenci filmu z roku 1991 a proto nebudu srovnávat,ale hodnotit.Zápletka je hloupá,děj výrazně předvídatelný a i tak mi to vůbec nevadilo.Většina filmu je totiž o luxusním životě a vášni k extrémním sportům.Nádherně natočené,i přes někdy lépe,někdy hůře zvládnuté triky. Když ale přihlédnu že tu najdeme akční sekvence s motorkami,letadlem,snowboarding,wingsuit a další tak z toho vychází lepší tři hvězdy. ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Zbytočný remake. Keby nebolo pár efektných záberov na krásnu prírodu, nebolo by sa na čo ani pozerať a nezachraňujú to ani kaskadérske kúsky hlavných hrdinov. ()

misiaq 

všechny recenze uživatele

Same nezmysly a len akcia zamerana na uputanie pozornosti. formalne celkovo velmi zle, kamera zla, scenar slaby, hudba neintegrovana a co sa tyka celku ako u zniekto pisal uplne zbytocne. 1. Agent FBI cestuje po svete a nahana zlocincov (pokial mi je zname FBI ma jurisdikciu iba v spojenych statoch a v inych krajinach nema ziadne pravomoci) 2. oproti povodnej verzii absolutne nefunguje chemia medzi postavami 3. zbytocne dalej rozpisovat. 4. pozrite si iny film. ()

knoxwile100 

všechny recenze uživatele

Ono se to dost špatně hodnotí, jelikož to vlasně moc společného s filmem, krimi či thrillerem nemá. Pokud to tedy vezmu z podledu, že se jedná o film, tak je to naprosto nelogická sračka se spoustou zbytečných dialogů a špatných hereckých výkonů. Ono se jedná spíš o takovou delší kompilačku "people are awesome" v extrémních sportech s výtečnou kamerou a technickým zpracováním, takže jsem se v kině nenudil (až na pár chvil týkajících se nějakého rádoby vyšetřování).. 20% ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

Vdaka modernejším technológiam a filmárskym možnostiam je Bod zlomu efektnejším divadlom ako jeho predchodca z 91ho roku. príbeh však trocha pokulháva a samoté výkony extremných športovcov-ganstrov sú priam neludské a to čo pridávaju na napätí to uberajú na realite. duchovne založený gangstri, ktorí sa z ekológov menia na vrahov? film má pekné priam dych berúce scenérie a aj tie nereálne výkony si nakoniec nájdu svoje miesto a vďaka tomu je to dobrý film, ktorý sa oplatí vidieť aspon raz. ()

raru 

všechny recenze uživatele

Tento film je presne z toho súdka,kedy trailer sľubuje perfektnú akciu a tajuplný príbeh v pozadí.Ibaže tajuplný príbeh sa nekonal.Akcia(videné v kine 3D)je miestami fakt úžasná,ale príbeh je taká nemastná,neslaná zlátanina.Ale kvôli úžasným,adrenalínovým záberom som šiel do kina,takže spokojnosť,ale keby to malo dobrý príbeh,bola by to pecka 2016.Škoda. ()

w.w. 

všechny recenze uživatele

Jediné čo môžem pochváliť sú akčné scény a ozaj skvostná príroda, čo je však na dobrý film málo. Kto nevidel originál a dokáže v kine vypnúť mozog a nepotrebuje dej tak si možno film užije. Pre mňa úplne zbytočná návšteva kina. Videné v 3D - to celkom ušlo. ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Původnímu, dneska už kultovní akčnímu fláku tenhle nepovedený remake fakt nesahá ani po paty. Scénář je fakt totálně ubohý a nepřináší vůbec nic nového. Jediné co snad stojí za zmínku jsou bechderoucí akční scény a krásné přírodní scenérie. Mně to připadalo jako bezmála dvouhodinový zbytečný videoklip. ()

Corwin01 

všechny recenze uživatele

Bohužel, scénář totálně zmatený a kdybych neznal původní film, tak si říkám, jak se povedlo na tuhle slátaninu sehnat tolik peněz na výpravu. Záběry přírody úchvatné, sportovní výkony taky (tak si kluci, co něco umí aspoň něco přividělali), ale zbytek jedna velká hrůza. A po shlédnutí originálu jsem měl obrovskou chuť se na všechno vykašlat a odjet někam proserfovat zbytek života a možná si sjet nějakého "Mavericka". Tak mládeži, pokud se vám tenhle film líbil a máte podobné choutky jako já před 25 lety, tak vězte, že skočit s andělského vodopádu (979m) se dá vážně jenom jednou :) ()

Pavelkedar 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že udělat Kathryn Bigelow remejk, je docela odvaha a v tomhle případě drzost a zároveň sebevražda. Těším sa na jeho případný "Hurt Locker" a nebo "Modrej stýýýl". Ať zůstane raději za kamerou, to mu jde...... ()

Fracek 

všechny recenze uživatele

Herci přesně zapadli do naturelu filmu tak, aby to nebyla prázdná kopie původní verze. Po první půlhodině filmu jsem ocenil jaký má film výborný spád. Jiné filmy mají už někdy akční potenciál vyčerpán. Pro mě skvělý film a řemeslně mnohem lépe udělaný než ten s Patrikovou kačení chůzí. ()

v0jt1s3k 

všechny recenze uživatele

Film totálně o ničem. Zatímco původní PB byl od uvolněného serfařského počátku až po gradující finále šlapající film i vztahy mezi postavami, zde to je jen patlanina spojující pár extrémních scén. Které jsou bohužel samoúčelné, ze 70 procent cg a tudíž nezajímavé. Natočené to je hezky a i lokace, ale jinak nemá smysl vidět. ()

joemikes 

všechny recenze uživatele

+ za krásnou přírodu, pěkný vlny a průlet v létajícím obleku připomínající Far Cry 4. - za neskrývanou reklamu VW, sportovní značky Jones a trapárnu s paletou bankovek blížící se váze dvou Moskvičů padající z letadla rychlostí ptačího pírka. Film o hovně. ()

Reklama

Reklama