Reklama

Reklama

Mladý agent FBI (Utah) v utajení inflitruje zlodějský gang, jehož členové si libují v extrémních sportech. Žijí s totálně uvolněným přístupem k životu . . i k zákonům. Ten jediný zákon, který jsou ochotni respektovat, je zemská gravitace. Skupina nezná žádné limity a právě daleko za hranicemi běžných omezení a pod vedením charismatického vůdce Bohdiho provádí nevídané a velmi propracované zločiny. Utah postupně získává informace i důvěru a sympatie Bohdiho a celého gangu. Zároveň ale začíná pochybovat o svých oficiálních povinnostech. Je čím dál více pohlcen opojným a nespoutaným životním stylem, kde je hlavním krédem svoboda a adrenalin. Bez ohledu na to, kolik pravidel se poruší a kolik lidí zemře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (346)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pro mě rozhodně jeden ze zbytečných filmů tohoto roku. Netvrdí, že původní "Bod zlomu" je veledílo, ale ten nápad je dobrý a navíc tu jsou charismatičtí herci. Ti v remaku chybí. Jediné, co film má, jsou skvělé scény z provozování extrémních sportů, ale popravdě, i to se mi postupně omrzelo a finále už mě vůbec nebavilo. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Originál jsem viděl, tohle má přeci jen více nápadů, ale nic není dokončené. Přesto oba filmy mají jen málo společného. Zvolit jiný název, možná by byl úspěšnější. Infiltrace do gangu, po sléze škobrtnutí jestli být s nimi nebo jít k FBI. Čekal jsem větší prostor, víc zapracovat na detailech. Film volně propluje, nepřekvapí, nenabídne nic extra, ale i přesto se na něj příjemně dívá a minimálně akci mohu vyzvednout. Nuda nás v tomto akčním snímku nečeká a to je fajn .. 6/10 = 65% ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|68%| Tehdy jsem trochu zauvažoval, zda-li jsem se měl na to vypravit do kina, nakonec jsem od toho upustil. Vím, že je tohle remake, originál jsem neviděl, ale to mě nějak netrápí. Hit z toho určitě teda nebude, ani v mých očích, no přesto to bylo solidní. Na to 1 shlédnutí, to byla slušná jednohubka. Film nemá v podstatě žádnou chybu. Jen by bylo co doladovat, vylepšit konec, přidat pár akčních scén navíc, obohatit scénář atd. Hlavní hrdina byl celkem sympaták, až tak moc herecky se nepředvedl, to ale přece neva. Ostatní postavy byly zajímavé, včetně fanatických nadšenců adrenalinových a nebezpečných výstupů. Ty byly zajímavé, dalo mi to, co se týče filmů něco víc aspon. Akce tu moc nebyla, ke konci jo a dobře byla zvládnutá, pár přestřelek tu bylo. Hudba byla taková normální. Snímek měl i dobrou myšlenku, dokázal jsem se částečně do určitých postav vcítit, ikdyž to byly tak trochu šílenci, že takhle riskovali své životy. Přemýšlel jsem, že dám i 4.hvězdu, ale k tomu mi toho dost chybělo. Přesto to nadprůměr nejspíš je. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tenhle remake asi nikdo moc vidět nechtěl, ale já jsem za něj nakonec rád. Škoda, že je to béčko jak hrom v tom špatném slova smyslu. První půlka je přitom celkem okázalá, ovšem i ty neuvěřitelné adrenalinové sporty časem omrzí a druhá půlka se neskutečně vleče. Titán Ramirez fajn, Raye Winstonea už delší dobu zas nikde nechci vidět a Braceyho zas ani nebudu moct jelikož pravděpodobně upadne v zapomnění. Z tohodle nové Rychle a zběsile nebude PS : druhé zhlédnutí po 7 letech mé dojmy jenom potvrzuje, je to fajn béčko...6/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dobovo upgradovaný remake akčnej klasiky 90. rokov, sa môže pochváliť skvelo nasnímanými adrenalínovými sekvenciami, ale príbeh sa dostal do akejsi čudesnej uličky, kde sa vlastne nemá ani o čom vyprávať a samotné činy postáv majú podobne čudesné pohnútky. Priamočiary dej POINT BREAK verzia 1991, tu vyhráva nad akýmsi naivným prekombinovaným blábolom verzie 2015. Načo tu mystifikovať? Bolo to nutné? ()

Galerie (123)

Zajímavosti (5)

  • Teresa Palmer (Samsara) zvládla väčšinu kaskadérskych kúskov bez záskoku dablérky, napriek tomu, že to bola jej prvá filmovačka po pôrode syna, ktorý sa zhodou okolností tiež volá Bodhi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno