Reklama

Reklama

Poslové

(seriál)
  • USA The Messengers
Trailer 1
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Thriller / Sci-Fi
USA, 2015, 8 h 53 min (Minutáž: 38–43 min)

Hrají:

Shantel VanSanten, Sofia Black-D'Elia, Joel Courtney, JD Pardo, Elyes Gabel, Anna Diop, Diogo Morgado, Lane Garrison, Victor Slezak (více)
(další profese)

Epizody(13)

Záhadný objekt narazí do Země a skupina náhodně vybraných jedinců zemře kvůli energetické vlně, kterou náraz způsobil. Krátce nato se ale probouzejí a zjišťují, že se stali Anděly s jasným úkolem – zastavit přicházející Apokalypsu. Musí proto zastavit samotného Ďábla a čtyři jezdce Apokalypsy, k čemuž jim mají pomoci speciální dary. (AXN)

(více)

Recenze uživatele Morholt k tomuto seriálu (1)

Poslové (2015) 

Strašně moc jsem chtěl, aby se mi Messengers líbili a proto jsem to vydržel až do sedmého dílu, ale dál už to nešlo. Pilot byl celkem nadějný a protože mám pro křesťanskou mytologii a Apokalypsu obvzláště slabost, docela jsem se těšil na pokračování. Jenže ta parta, co jí Bůh připjal křídla a vybavil speciálním schopnostmi, je totálně na pěst, z úst jim létají neskutečně stupidní fráze a jejich honba za čtyřmi jezdci Apokalypsy působí nejvíc jako hodně špatně napsaná kriminálka. A jestliže jsou necharismatičtí Boží poslové, tak pro Lucifera to platí dvojnásob a stejně jako jeho protivníci se chová jako úplný debil. Tím jsou sice šance na úspěch takřka vyrovnané, což by bylo jindy plus, ale tady se obě strany jen plácají na místě a dělají si drobné naschvály. Na nervy leze i ten agitační křesťanský podtext, který v tom zmaru vyniká. Tak snad příště. 30% ()

Reklama

Reklama