Reklama

Reklama

Poslové

(seriál)
  • USA The Messengers
Trailer 3
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Thriller / Sci-Fi
USA, 2015, 8 h 53 min (Minutáž: 38–43 min)

Hrají:

Shantel VanSanten, Sofia Black-D'Elia, Joel Courtney, JD Pardo, Elyes Gabel, Anna Diop, Diogo Morgado, Lane Garrison, Victor Slezak (více)
(další profese)

Epizody(13)

Záhadný objekt narazí do Země a skupina náhodně vybraných jedinců zemře kvůli energetické vlně, kterou náraz způsobil. Krátce nato se ale probouzejí a zjišťují, že se stali Anděly s jasným úkolem – zastavit přicházející Apokalypsu. Musí proto zastavit samotného Ďábla a čtyři jezdce Apokalypsy, k čemuž jim mají pomoci speciální dary. (AXN)

(více)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (2)

Poslové (2015) 

Hrubý námět je celkem zajímavý. Spojení klasických biblických témat zasazených do dnešní doby není špatný nápad. Jenže scénář je naprosto katastrofální. Za 13 dílů se stihnou dát všichni poslové dohromady, několikrát zase rozejít, zase sejít a mezitím si řešit i své lidské problémy, které absolutně nikoho nezajímají. Dejme tomu, že přijmu to, že jsem posel boží a musím zabránit apokalypse. Tak logicky budu veškerou svou energii, sílu a víru zaměřovat na tenhle úkol, protože pokud selžu, nemá cenu prostě nic jinýho řešit. Jenže ne. Tady jeden dává dohromady rodinu a ještě si najde holku, druhej pátrá po své rodině, kteoru celý život neviděl (wtf?), další řeší manželku, která se vyspala s jeho otcem (wtf??) nebo matka, která se sedm let snaží najít svého syna. Prostě naprosto šílený scénář, který se plouží těmi třinácti díly a vy se chcete zastřelit..nebo zastřelit všechny, co za tímhle seriálem stojí. Trojkové hodnocení tomu zasloužila devítka, která přišla se solidní twistem, který ale dostanete přímo v názvu epizody :) wtf??? ()

Deus Ex Machina (2015) (E07) 

V kterém vesmíru jsou serverovny před požárem chráněny vodou?! ()

Reklama

Reklama