Reklama

Reklama

Geostorm: Globální nebezpečí

  • USA Geostorm (více)
Trailer 1

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (489)

Denzen 

všechny recenze uživatele

Asi najdôležitejšie je treba povedať, že ak očakávate zábavnú katastrofickú hovadinu, nedočkáte sa. Deštrukcie miest sú len na začiatku a na konci, navyše každá trvá len zopár minutiek. Celú strednú časť sa dvaja bratia hádajú o amerických politikoch, vytvárajú teórie, kto to mohol spraviť aj keď divákovi je to jasné už po prvej polhodine. Gerard Butler sa sem ako vedec, ktorý nikoho nemláti a nestrieľa vôbec nehodí a to isté platí pre otravného Sturgessa. ()

endymion 

všechny recenze uživatele

Tak si nám Dean Devlin půjčil námět od svého dlouholetého parťáka Rolanda Emmericha a natočil něco jako remake jeho prvotiny "Princip Noemovy archy". Na rozdíl od mistra demolice to ale bylo příliš utahané a nedostatečně apokalyptické, ale na jedno skouknutí neurazí. ()

Martens14 

všechny recenze uživatele

Katastrofický film, který stojí za hovno i s dobrým hereckým obsazením. Místo neustálého žvanění o ničem, se mohlo do filmu vměstnat více akčních katastrofických scén. ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda. Víc si tvůrci nezaslouží. Herci tak nějak odvedli standard (byť Buttler, Harris i Garcia měli svoje daleko lepší kusy). Ale o režii ani scénáři se to říct nedá. To není ani béčko, spíš céčko nebo déčko. Přiblblej scénář, narvanej hromadou klišé, patosu a vykrádaček jiných apokalyptických filmů (namátkou Den nezávislosti, Den poté nebo 2012). Prostě zas další sci-fi, na který se podruhý už dívat nebudu, byla by to ztráta času. A to mám tenhle žánr docela rád. ()

Monditrade odpad!

všechny recenze uživatele

Asi bych nevěřil, že ještě dokážou amíci znovu natočit takovou sračku... kde efekty jsou z Céčkového filmu... děj o ničem.. nic se tam neděje... prezidenta unese vypatlaná rádoby agentka asi tak za dvě minuty po tom co třikrát vystřelí do vzduchu..a dovrší to hlavní borec tak, že odletí v satelitu, aby si pro něj raketoplán přiletěl jak vrtulníkem a ještě se při tom díval na mexikánce... aby tomu všemu všichni nakonec zatleskali... to fakt ne...... ()

Martinko991 

všechny recenze uživatele

Hlúposť sprevádzala tento film od začiatku až po koniec a pár idiotom na čele s mentálom sa to dokonca aj páčilo. Neviem si vážne spomenúť za posledné roky na film s katastrofickou tématikou (aj keď to nemá v popise), ktorý by stál zato. ()

babuška 

všechny recenze uživatele

Hned ten začátek, malá holka vypráví o tátovi jako spasiteli světa a co z toho vyplívá, že bude odvolán při poruše povolán. Protože tys to posatvil, ty máš odpovědnost. Scéna s dcerou je příšerná takhle se normální dítě prostě nechová. A tak je to pořád, dialogy hrůza s děsem. Víte co přijde dřív než to přijde. A konec je fakt sraaka. Takže to shrnu. Efekty - 3 Dialogy - 0 hudba - 2 příběh - 3 herci - 1 celkově - 1 Ale já dávám 1 a to s úcty k Butlerovi ()

Nastix 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy za nápad jinak nic. Efekty horší, herecký výkony k smíchu. Vůbec mě to nechytlo takže ten konečný pokus a dojetí byl spíše legrační. Film možná na to když se dostáváte z kocoviny a moc to nevnímáte. ()

Dead.Patrik 

všechny recenze uživatele

Geostorm film ktorý ma milo prekvapil. Herecké obsadenie bolo na skvelej úrovni. Prostredie vesmírnej stanice bolo neuveriteľné dobre spravené. Príbeh je síce trochu okopirovaný ale u tak skvelého filmu mi to vôbec nevadilo. Preto filmu dávam 4/5 ()

TOPmoovie 

všechny recenze uživatele

technicky to bolo na 4 hviezdy. a malo to aj napaditost, ziaden kopirak. ale ten prehnany americky patriotizmus, par extrem nerealnych scen- scenarov,... ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Já nechápu, proč jen drtivá menšina katastrofických filmů je nadprůměrně povedená. Všichni víme, jak to na světě chodí, a ty přemoralizované dialogy dělají z filmu skoro rodinný žánr. A tak po jistou dobu jsem se do filmu, než se opravdu začalo něco dít, nedokázal dostatečně zakoukat. Jakmile to, na co divák celou dobu čeká, nastoupí na scénu, začne film konečně diváka bavit. A katastrofické scény vážně nejsou vůbec k zahození. Dokonce bych si dovolil konstatovat, že jsou excelentní, ale jinak celkové zpracování a morální dialogy, během nichž není nikdo schopný vulgárně zaklít, degradují celý snímek do průměru katastrofálního žánru. ()

Milole odpad!

všechny recenze uživatele

Najoľutovanejších 109 minut v mojom živote. (V skutočnosti menej, lebo som to nedokázal dopozerať do konca, proste to nešlo). Fakt hrôza, trápne smiešny poaškvil. Deana Devlina si píšem do zoznamu - "Pozor, režisérky mumľas tretej kategórie". A potom som si pozrel jeho históriu, a zistil som, že on sa podielaľ na tvorbe filmu - Godzilla (1998) a pochopil som. Nuž, hovorí sa, že človek sa učí celý život, ale niekomu to zjavne nestačí. ()

doogiemus 

všechny recenze uživatele

Sila počasia ma vždy fascinovala. Najmä to napätie a ticho pred búrkou. Na druhej strane také čosi by som zažiť asi nechcel, ak by prišlo k extrémom. Filmík to bol celkom dobrý, taký na oddych a ten Gerard je proste sympaťák. Mne to utieklo ako voda, hoci musím poznamenať, že ma trochu naštvalo záverečné naťahovanie, keď fňuk fňuk čo bude s jedným človekom, pričom každou sekundou umiera kopec "bezmenných". Taký americký pátos. Ale ok, celkovo mám z toho dobrý pocit, nenudil som sa, a preto odporúčam. Nečakajte však nič dokonalé ani svetoborné. Priemer na pozretie. ()

Kodousek 

všechny recenze uživatele

Nu, zaujal mne námět globální zkázy, ne ohledně přistání ufo, nebo konspirace či války někde na dalekém východě nebo v poušti, ale největší nepřítel - Země a její rozmary, které nás děsily i fascinovaly už tisíciletí, prosté počasí, které dokáže přinést neuvěřitelnou pohromu všemu živému na povrchu. Překvapení se ale ani v tomto případě nekonalo, Gerard Butler dostal jako již mnozí velikáni před ním nálepku - Hraju prostě pořád ve stejných filmech do kola (Pád Londýna, Gamer...) - škoda přeškoda. Zaujal mě alespoň lehký TAG a jeho předchozí film Rock ´ N´Rolla, ve kterém sice hrál opět tak nějak stejně zaškatulkovaně, nicméně Rock ¨N¨Rolla, byl film, který jsem si pustila několikrát a vůbec mi to nevadilo, ba má to svůj humor. Jim Sturgess tam tak jako-by sekunduje, myslím si, že má i na vic, v Atlasu mraků a E.A. Poe se mi dost líbil. Pak tu máme ještě Andyho Garciu, který nedostal pořádnou roli tak od roku 2007 (to jsem možná ještě hodná) a ano jeho vtípek během honičky - '' Marry her.¨ No tohle byl takový herecký úlet, řekla bych. No a Last but not Least - představitelka všech německých rolí v amerických filmech v posledních 10ti letech - uhádli jste - je tu Alexandra Maria Lara, ale ta je dobrá, na tu mi nesahejte v Rush se mi moc líbila, jen že prostě hraje ´´Hilde´´ v každém filmu z Američky :-) Nakonec efekty, ty za mě okay, stejně jako zpracování katastrof a vesmírná stanice a ten její štít, ok. 3 hvězdy, víc ani ťuk ale. ()

ardeas 

všechny recenze uživatele

Myslím, že pôvodný zámer bol myslený veľmi dobre a asi by aj tak dopadol, keby do toho všetci nešprtali :D inak je to hrozna blbost, dialógy radšej ani nekomentovať ako aj iné veci... ()

Pacas 

všechny recenze uživatele

Miluju katastrofáky, efekty, obrovská zkáza a nakonec to zachrání jeden maník s neustálou potřebou používat klišé a idiotské proslovy a ani jedno tu nechybělo. ()

as-minor 

všechny recenze uživatele

Celkom ma prekvapuje miestne hodnotenie. Podľa môjho názoru sa vôbec nejedná o podpriemerný snímok. Po vizuálnej stránke si film udržuje štandard „áčkových“ kinematografických diel z pokladnice sci-fi univerza. Efekty sú fajn. Bratská chémia medzi Gerardom Butlerom a Jimom Sturgessom funguje. Aj zvyšný herecký ensemble podáva solídne výkony a až na pár jedincov, ktorý sa na plátne trochu strácajú a nedržia tempo so stabilným Gerardom Butlerom, dostatočne vypomáha hlavnej hereckej družine. Je pravdou, že logické zmýšľanie antagonistu je alogické. (Asi tak ako práve vyslovená veta!) SPOILER: Už len predstava najať jediného človeka, ktorý je schopný zabrániť celosvetovej katastrofe, odhaliť príčiny a dokonca i nájsť vinníka, je celkom absurdná! KONIEC SPOILERU. A tak film najviac trpí v jednom zo svojich základných prvkov. V scenári. No v mojom prípade som dokázal tieto alogičnosti eliminovať vďaka celkom slušnej dávke akcií, ktoré „sršali“ z obrazovky. Konštatujem tak, že čas strávený sledovaním Geostormu - aj keď sa nejedná o žiadny husársky kúsok - nepovažujem za premárnený. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Na kouknutí to stačí, ale jinak nic moc... Prostě další filmové "béčko" plné patosů, nesmyslů a blbosti o kterých si snad nikdo nemůže mysle, že to někdo myslel snad vážně ;) ()

Reklama

Reklama