Reklama

Reklama

DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy

  • USA Justice League: Throne of Atlantis
Trailer

Obsahy(1)

Řekne-li se Atlantida, vyvstanou na mysli slova jako temnota, záhada nebo mýtus. A přitom tato říše, která obyvatelům pevniny už dávno vymizela z paměti, stojí na pokraji války. Její odlehlé kouty se po útoku na vojenskou ponorku vydá prozkoumat Kyborg. Temné hlubiny však kromě vraku plavidla skrývají hrozbu tak mocnou, že přiměje právě vzniklou Ligu spravedlivých ke společné akci. Mezitím se po souši, tisíce mil od mořského dna, potlouká osamělý muž. Jmenuje se Arthur Curry, má nadpřirozené schopnosti a je patrně jediný, kdo dokáže smířit starodávný svět Atlantidy s tím naším. Postavte se spolu se Supermanem, Batmanem, Wonder Woman a dalšími členy Ligy spravedlivých Ormovi, zbraním z jiné dimenze i nepřízni osudu. Vychutnejte si další působivý příběh z produkce DC Universe, v níž jedinou šanci lidstva v souboji s temnými silami ztělesňuje Aquaman! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Po totálně sračkoidní WAR přichází DCčko se záživným motivem, znatelně živěji napsanýma charakterama a příběhem který baví a je dynamický. Postavy jsou konečně zase jednou něco víc než jen panáci v teplákách odříkávající povinné superhrdinské hlášky. Je mezi nimi jiskra, každý má to svoje a přece drží pohromadě. A do téhle bandy sedne outsider Arthur jako prdel na hrnec a já si po letech začal říkat, že ten Aquaman možná není až tak sucks. Kdyby se tvůrci vyvarovali několika do nebe volajících a očí bijících nesmyslech, klidně bych šáhl i po té páté hvězdici. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou jsem si Marvelovky / DC velmi oblíbil a na Throne of Atlantis velice těšil. Bylo to však vcelku zklamání. Naprosto jednoduchý, nevýrazný příběh, žádné zvraty. Nejsilnějších bylo asi prvních 10 minut. Útok na pevninu byl vyloženě komický, věta "Millions will die!!!" byla totálně přestřelená, protože se útočilo asi za pomocí 100 vojáků, které by zvládl oddělat během chvilky Flash. Jediný záporák, který představoval alespoň nějakou hrozbu, byl přemožen jedním úderem do tváře. Nehodlám to ani nazývat spoilerama, protože to nijak nenaruší finální pocity z filmu. U mě tedy vcelku zklamání. 45% ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

"Origin" Aquamana nepatřil zrovna k těm výrazným nebo nápaditým, asi se dalo vymyslet i něco původnějšího, než pohádka o odloženém kralevici Atlantidy a jeho nevlastním válkychtivém bratrovi naslouchajícím piklujícímu rádci (Black Manta - to byl sakra kdo, odkud, proč?). Animace nic moc, aspoňže čerstvě zformovaná Liga spravedlnosti bavila vzájemným popichováním a ke konci se to přeci jen rozjelo (i když zrovna dobývání Metropolis pidiarmádkou Atlanťanů vyhlíželo chudě poddimenzovaně). ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele

Úplně jiné, než komiksová předloha a to je, podle mě, asi zásadní problém. Vše je příliš zjednodušené, až moc přímočaré a předvídatelné. Jediná zajímavá postava byl Batman a trochu Black Manta. Scénář jakoby psal někdo narychlo přes noc a ty prodlevy mezi jednotlivými odpověďmi v dialozích vážně lezou na nervy. Někde v polovině jsem si řekl, že na to vlastně koukám jen z povinnosti, jakožto fanda komiksů. K tomuhle se už asi nikdy nevrátím. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jen další příběh o tom, jak superhrdinové něco zvládnou jen ve chvíli, kdy jsou v týmu. Atlantida je zde prezentována jako temná země a Aquaman je zajímavou postavou, ale její potenciál v tomhle případě rozhodně nebyl využit. Je to prostě jen slabé další cosi o supehrdinech, protože u těch se tvůrci nemusí zase až tolik snažit, protože je toho tolik, že většina toho prostě zapadne. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama