Reklama

Reklama

Padesát odstínů temnoty

  • USA Fifty Shades Darker (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že „jejich" Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Jespi

Jespi (hodnocení, recenze)

Každý má sny, 90% chlapů sní o 180cm vysoké blondýně s přírodníma trojkama, modrýma očima, lascivní ale věrnou povahou. Tak ženské zase sní o temném charismatickém miliardáři, který je vyvede z každodenní rutiny a splní jim jejich sny, nevím, co je na tom špatného.

na příspěvěk reagoval Wyrdas

Uživatel Jespi smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Lycorice

Lycorice (hodnocení, recenze)

Mam otazku ludia,bude to rezirovat Kelly Marcel? Vkuse citam dohady o tom ze s autorkou mali iste nezhody a ze by to uz nemala rezirovat ona. Neviete nieco viac? :)

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

TheSlezy

Jdeš pozdě, Slezy. Už jsem o tom psala na stránce k prvnímu filmu. A bylo to vyvráceno. Jamie Dornan bude pokračovat (jak by ne, když za to dostane takový balík, že klidně bude dalším Robertem Pattisonem. Navíc si začínám myslet, že to vlastně byla jeho žena, která ho přemluvila, aby do toho šel, když zjistil o co jde.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

beba789

To, že mám pro to slabost neznamená, že to nějak extra uznávám. Jenom si to představuji obrazně a docela se mi to líbí. Bohužel na filmovém plátně to stejně bude vypadat jinak, takže radši žádné extra představy bych mít neměla.

Ovšem to jejich neustálé dohadování, které nakonci stejně  končí pořád stejně (rozumějme sexem) mě začíná otravovat, prostě jsou jak králíci, jenom s tím rozdílem, že narozdíl od nich to maj v hlavě nejen s pudy, ale i s komplikovanými myšlenkami a potížemi a narozdíl od nich to snad dělaj všude :)

Když je tam ale nějaké pořádné terno, což scéna "v kleče" byla, tak to najednou je přece jenom zajímavější.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Už jsem v druhé polovině knihy. Řeknu Vám, jakmile se do toho dostanete, je to jak droga, špatná, někdy velice nakažlivá a destruktivní droga, ale je to tak. Jinak jsem teď svědkem jedné z nejšílenějších scén druhé knihy, ta scéna "v kleče", pokud jste četli, to je taková šílenost, nevěřícné koulící oči upírám na monitor :) (stáhnutá verze z internetu), už se popravdě těším, až dočtu a začnu číst něco jiného, normálního, co má přece jenom zajímavější děj :)), fakt Jamieho nechápu, on to určitě nečetl a teď také koulí očima, do čeho se to pustil.

na příspěvěk reagoval beba789

Bonaci

Bonaci (hodnocení, recenze)

beba789

Jo, super, alespoň to máš ode mě.

Jistý sráč jménem laslo o mě šířil jistou dezinformaci . . . .

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Bonaci

No, tak minulý rok si řešil na diskuzi k Paranormal Activity: Prokletí, že nevíš, jestli tě na to pustí, protože ti je 12 let, tak asi odhaduji, že ti o rok později bude 13 let.

na příspěvěk reagoval Bonaci

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Bonaci

Navíc, nechápu tedy proč ty, 13 ti leté dítě, je u diskuze k filmu, který je tobě nepřístupný, když už jsme u toho, co a jak má být.
Jan_Makula: Neděláš v cinemacity? Mám pocit, že ten obličej znám z kina, ale nevím to jistě. :-D

na příspěvěk reagoval Bonaci

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Bonaci

Bonaci (hodnocení, recenze)

Díky, bez tebe bychom žádnou recenzi pravděpodobně nikdy nenašli . . . .

na příspěvěk reagoval beba789

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel kytka.patrik smazal svůj příspěvek.

Maskott

Maskott (hodnocení, recenze)

jednotka bol taky uvod kde sa prakticky nic nezomlelo (pre tych ktory necitali knihy), od dvojky mozno ocakavat ovela viac :)

na příspěvěk reagoval Bonaci

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

20.02.2016

Pokud máte rádi drsnější filmy, nejspíš vyhlížíte comeback Ricka Deckarda i Johna Wicka. První jmenovaný se vrátí pod dohledem Denise Villeneuvea (Zmizení, Sicario), a to 12. ledna 2018. Harrisona… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama