Reklama

Reklama

Padesát odstínů temnoty

  • USA Fifty Shades Darker (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že „jejich" Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska. (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (398)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Tých 117 minút s Anastasiou a Christianom bola už len čistá romantika a zo SM sveta zostali len tri erotické pomôcky. Príbeh nemá cenu rozoberať, ale malo to zase peknú hudbu a Jamie Dornan sa konečne uvoľnil. Už chýba len dlhšia brada, pár mŕtvych mladých žien a bude to ono. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Změna režiséra velmi prospěla o tom žádná , jediný důvod proč sem naštvaný je ten že budu muset rok čekat na poslední část, což je hrozný. Grey konečně vypadal jako kus chlapa a ne jako špatně vypracovaná kopie Kena, Co se týče Anastasie tak se proměnila v dobrou kost kdy konečně vypadala jako ženská co přitahuje chlapy a ne jako křestanka kterou zrovna pustily s kláštera. Soundtrack opět povedený to se musí nechat , co se týče samotného filmu scéna s helikopterou měla být dotažena do konce to sem postrádal ale scéna na vodě s lodi byla best až mi naskakovala husina , samozřejmě za vše může dokonale kino cinemas DOLBY ATMOS které chci dom :) Sem nadmíru až překvapivě spokojen film konečně nabral otáčky někam jinam a ne jenom na sex, který bez pochyby dobře natočen. Co se týče zdejších komentářu jen se pousmívám a rozhodně sem se nenechal odradit, a jako Bonus při cestě domů nám hrál song Beruška :) ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu, jak může být někomu příjemné sledovat despotického chlapa, který život ženy totálně oklešťuje a naivní tuctovky, která se nechá vyživovat na úkor své zaslepenosti. Ok, když pohlédnu na z poloviny zaplněný sál, tak chápu, že šedé myšky, které romanci zažijí jednou za rok a pražské zlatokopky, tak ty všechny musí chrochtat blahem. O proti předchozímu dílu je první hodina snesitelná, docela utíká, když si odmyslím hloupých dialogů a myšlenkových pochodů postav. Bohužel to celé nespěje k žádné zápletce, neustále je něco naznačováno, scéna střídá jednu neříkající scénu za druhou a je to jakési epizodní plynutí dějem. Čím se film blíží závěru, tím více se posouvá do telenovelických rovin a mnohem hůř. Celé to zvládnu překousnout, neboť čekám od tohoto kontroverzního, erotického námětu nějaké vzrušení, vášeň. Jenže ve filmu dostanete pouze pět dvouminutových erotických scén, z toho čtyři na misionáře a asi největší nestoudnost je olizovaní bradavek Dakoty. Při scénách s kuličkami, kalhotkami, pouty, kdy si máme jako diváci říci wouuu, tak Dakota třeští bulvy jako by šlo o gangbang a působí to tak směšně, že někteří v sále vybuchovali smíchy. Jsem zvědavý, co může přinést třetí pokračování a docela se toho děsím.......3/10 ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Každý by mal dostať druhú šancu, tak som sa rozhodol dať ju aj tomuto skvostu. Keď som pri prvom filme dostal šedý zákal, teraz sa mi zatemnil mozog, Tvorcovia nám predostreli donekonečna naťahovanú nudu, totálne zbytočný film bez štipky fantázie a umu. Snímok nie je ani temný, ani erotický, ani romantický, je to paškvil v áčkovom šate. Opätovne treba uznať aspoň technickú úroveň spracovania a dobrý výber pesničiek, inak ide o film na hrane odpadkového koša. ()

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

Nudná a zdlouhavá prázdnota postupně se plnící naivitou a čirou hloupostí při výrobě tohoto díla vybuchla při rádoby dramatickém střetnutí Any, Mrs. Robinson, Greye a jeho matky na chodbě. A na oslavu tohoto výbuchu jsme si užili i závěrečný ohňostroj, který by měl také oslavovat každého jednoho diváka zato, že dokázal vydržet jako já až dokonce této....této...... věci. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Sam Taylor-Johnson, která režírovala první díl Padesát odstínů šedi (2015), odmítla natočit pokračování. Stěžovala si na časté názorové střety s autorkou předlohy E.L. James, která měla od studia pravomoc konečného rozhodnutí ohledně všech změn, z čehož byla Taylor-Johnson velmi frustrovaná. Na režijním křesle ji nahradil Jamesem Foleym, který prohlásil, že má s autorkou předlohy skvělý vztah, a proto se rozhodl režírovat i třetí díl Padesát odstínů svobody (2018). (BMW12)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

20.02.2016

Pokud máte rádi drsnější filmy, nejspíš vyhlížíte comeback Ricka Deckarda i Johna Wicka. První jmenovaný se vrátí pod dohledem Denise Villeneuvea (Zmizení, Sicario), a to 12. ledna 2018. Harrisona… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama