Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Zvažoval jsem mezi 2-3*, takže je to tak 50%. Příběh filmu celkem zajimavý mohl býti, ale zpracování je dosti slabé. Děj je celkem nudný a chladný, k nikomu z herců jsem si nevytvořil nějaký "vztah". Celkově je to hodně překombinované, ale zárověň dosti nepropracované. Film směřuje k finálnímu klání, ale to naprosto postrádá atmosféru a je dosti slabé, čekal jsem něco "pekelného". Už jsem se občas koukal, kdy to bude končit. Na tak kvalitní obsazení jsem čekal mnohem lepší snímek. Velké zklamání, film postrádá jakékoliv emoce a atmosféru. Navíc jsem čekal od tohoto filmu více hráčské akce, ale moc hraní tam nebylo, spíše šlo o ty podvody. A na toto téma jsem viděl už mnohem lepší filmy. Howgh! ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

** FILM PLUS - Já mám tenhle film hrozně rád. Není to bůhví jak promakané krimi a atmosféra je taková poklidná, ale je strašně zábavné pozorovat všechny postavy, zejména samozřejmě Slaje :) Další herci jako Byrne, Newtonová, nebo pan Malini jsou fajn, a nebo Roger Guenveur Smith, coby gorila pana Maliniho, byl hrozně zajímavej. Škoda, že nedostal víc prostoru můj oblíbenec Jamie Foxx. V konečném součtu dávám 80%. // TV FANDA (10.8.2013) - Další opáčko a opět maximální spokojenost. Pan Malini a jeho komplici u mě opět zabodovali :) CZ Dabing také chválím, takže hodnocení je stále stejné - 80%. // (20.1.2016) DVD - Nemohu jinak, než opět potvrdit spokojenost z této super mini-gangsterky o hazardu. Stále 80% ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Průměrný scénář, podprůměrní režie. Hráči mají na svou dobu skvělý obsazení, Thandie Newton vypadá nadpozemsky, Byrne to zase utáhne herecky, Sly se tu jen projde a stačí mu to. Jenže celý to je zabalený to zoufale nudný zápletky, která je k tomu ještě natočena tak šíleně, že mě to po půl hodiny uspávalo. Filmy z hráčského prostředí mám rád a cíleně je vyhledávám, takže bych měl být cílovka o to jasnější, ale takhle ne.. ()

Strike 

všechny recenze uživatele

Solidní film, který pobaví(teda na poprvé určitě). Většina hlavní herců hraje sympaticky (hlavně Towsend). Sly je taky obrovsky v pohodě. Co se týče ženských rolí, tak Thandie Nowton je solidní mrcha. Je každopádně to nejhezčí co se ve filmu objeví. Naopak ,,plasticlady" Griffith je hrozná, nechápu proč ji tam někdo obsadil. Takže prostě pohodovj film, který má v sobě možná trochu více zvratů(podrazů) než bylo nutné. Konec se dal snadno uhodnout už ve chvíli kdy se Sly objevil poprvý. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ako to pri filmoch o kartách, kasínach a podobných voľnočasových oddychových aktivitách býva, ide len o to, kto koho odrbe, kto koho odrbal a kto sa len koho chystá odrbať, ale robí sa to celkom v prekvapivom štýle. A dokonca aj divák je permanentne odrbávaný, pretože oči som pretieral, ako keby som tam mal tri jačmene, ale oni fakt robili z Melanie Griffith sexicu? 😕 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • I když všechny karetní triky jsou reálné, některé nejsou popsané a mnohdy zaberou hodně času i zkušeným harcovníkům, i přesto se je však herci naučili. (PußyMagnet)
  • Během filmu můžete několikrát vidět Stalloneho, jak si natírá ruce olejem. To dělá spousta karetních mágů, udržují tím jemné ruce, a zlepší se také manipulace s kartami. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama