Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

Němi odpad!

všechny recenze uživatele

Film od tvurcu, kteri k smrti nesnasi hokejisty a zeny. V dalsim sledu pak Rusy, ucitele, studenty a vlastne vsechno a vsechny. Asi to mela byt strasna sranda, ale humor na urovni Kamenaku, nahodne sem tam rozmisteny bez nejakeho smyslu, me moc nebere. Madl a CT maji na vic, Kucharova je sympaticka a mohla by hrat dal, ale Kolecka a Sladecka hodte nekam do kotle. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Pohodičková komedie pro nedělní večer. Sice na víc to nemá, ale pro tyto příležitosti je to dobrá záležitost. Příběh bezproblémový, slušné záběry z hokeje, přijatelná Kuchařová, výborní Jastraban s Mádlem, kouzelný Vladyka. Film, který si na nic nehraje a svého diváka obdarovává hezkou, láskyplnou, i když jednotvárnou dějovou linkou včetně podařené podtitulkové scény. Hudba: Ondřej Brzobohatý ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Takhle může skončit fakt jenom česká romantika. Absolutně nereálná věc, až mi bylo skoro trapně. Každopádně mě bavila Taťána a víceméně všechny její scény, bavil mě Mádl i když tu ani neměl vyloženě hlavní roli. Bavili mě ty cizinci ve scéně se slávistou na záchodech. Takže bych nad tím úplně hůl nelámal, ale je to bohužel jenom béčková česká oddychovka. ()

Homer Simpson 

všechny recenze uživatele

Když už točím film o hokeji a hokejovém prostředí, tak by neuškodilo si o tom taky něco zjistit. A dalším problémem je svěřit roli hokejové ikony herci, který vypadá na 21 let a moc jako hokejista nevypadá... A kde ve filmu předvedl své herecké umění "herec" Jiří Paroubek uvedený v hereckém obsazení? ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale tahle odlehčená kravinka mi celkem sedla do nálady. Skvěle zahrála hlavně Taťána Kuchařová. Bohužel ale zklamal Mádl jako hokejista. Vždyť nemá ani deko svalu a měří 150 cm i s podpatkama? :D :D Měli tam dosadit někoho jinýho. Jinak ale fajn sváteční oddechovka, viděl jsem mnohem horší české TV filmy. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Jiří Mádl seděl při mistrovských utkáních na střídačce, záběry na ledě byly dotočeny později. (michael.sold)
  • V závěrečné scéně odjíždí po zápase autobus Slavie z litvínovského náměstí. To je ale od stadionu vzdáleno několik kilomterů. (MiloradMrdak)
  • Natáčelo se přímo při mistrovských utkáních Slávie, a to 1. 2. 2015 při utkání Slávia - Sparta (4:9) a 15. 2. 2015 Litvínov - Slávia (4:1). (michael.sold)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno