Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

No, když jsem ze zvědavosti sledoval začátek filmu a rozhovor Kuchařové s Doležalovou, zaúpěl jsem. Ty holky fakt neumí hrát, procedil jsem skrz zuby. Kupodivu Kuchařová pak celkem dobře prokázala, že hrát by docela uměla. Navíc se na ni dobře dívá. Nevím jestli to byl záměr dát jí jako parťáka šášu Krustyho Jastrabana aby ten rozdíl opravdu svítil, každopádně pokud ano, pak se to evidentně podařilo... Celý příběh je takovou vánoční pohádkou o princezně, která nechce bohatsví, ale raději si najde hodného a chudého českého honzu. Tomu doma říkají, drž se svého stavu a kopyta, ale on nedbá. Celkem byvil Vladyka se svými promluvami do duše Jastrabanovi a kdo bavil nejvíc byl Mádl. Ten teda tu hokejovou vytřískanou gumu zahrál skvěle. Bohužel ten jeho metr padesát na hokejovýho svalnatýho obra moc neseděl... :-). Ačkoliv příběh končí vánočně a tedy dobře, pamatujte si že,, Život a AZ kvíz jsou svině! '' :-) Jdeden draženej dres. * ()

Rihan 

všechny recenze uživatele

Filmová prvotina pana Sládečka jistě přinese rozporuplné hodnocení. Jiří Mádl na odstřel stejně jako byl tydýt v letošním star dance. Ale co naplat, musíme si zvyknout, že bude v každé druhé pohádce a filmu. Kuchařová se snažila nevypadat v roli úplně trapně, jak tomu bylo u jějích předchůdkyň a snad se jí to nakonec i povedlo. Za mě 40%. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Kvalitní to nebylo ani omylem, ale bavil jsem se slušně. Kdyby takhle vypadala většina romcomů, co chodí z naší produkce do kina, vůbec bych se nezlobil. Kuchařová mne překvapila, čekal jsem větší peklo. Škoda, že to nebyla třeba miniserie a některé romantické momenty musely být tak narychlo vychtěné. Bavily překvapivě výborně obsazené vedlejší role. 6/10 ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Bez předsudků jsem si sedla k téhle komedii, a stejně se mi nezalíbila. Proč? Snaha přesvědčit mě, že Kuchařová je herečka, to zabila. Naprosto chápu její touhu, být víc než modelka, bohužel by to chtělo kapku sebereflexe. Ovšem, těžko ji bude mít, když jí nějaký jouda dá hlavní roli v komedii, která jede v hlavním vysílacím čase. Mno, a co dál k filmu? Nemastná komedie, která se hitem nestane asi ani v hokejové kabině. Příběh, který mě nudil již po půl hodině, a vtipné momenty dávají snad jen kamarádky ze sektoru manželek, proslov v továrně na pneumatiky a Mádl. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Pohodičková komedie pro nedělní večer. Sice na víc to nemá, ale pro tyto příležitosti je to dobrá záležitost. Příběh bezproblémový, slušné záběry z hokeje, přijatelná Kuchařová, výborní Jastraban s Mádlem, kouzelný Vladyka. Film, který si na nic nehraje a svého diváka obdarovává hezkou, láskyplnou, i když jednotvárnou dějovou linkou včetně podařené podtitulkové scény. Hudba: Ondřej Brzobohatý ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečné scéně odjíždí po zápase autobus Slavie z litvínovského náměstí. To je ale od stadionu vzdáleno několik kilomterů. (MiloradMrdak)
  • V TV spote na posledný Rychtárov zápas je v grafike napísaná Slávia ako domáci tím, avšak zápas sa odohral v Litvínove. (Johnny.ARN)
  • Na začátku filmu, při scéně zápasu Slavia vs. Sparta, se v brance Slavie v několika záběrech za sebou vystřídají celkem tři brankáři. Svoboda, Furch a herec Šimůnek. (rybicka11)

Reklama

Reklama