Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

Němi odpad!

všechny recenze uživatele

Film od tvurcu, kteri k smrti nesnasi hokejisty a zeny. V dalsim sledu pak Rusy, ucitele, studenty a vlastne vsechno a vsechny. Asi to mela byt strasna sranda, ale humor na urovni Kamenaku, nahodne sem tam rozmisteny bez nejakeho smyslu, me moc nebere. Madl a CT maji na vic, Kucharova je sympaticka a mohla by hrat dal, ale Kolecka a Sladecka hodte nekam do kotle. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Hodně nereálný film. Manželka hokejisty si chce dodělat maturu, aby se konečně cítila jako plnohodnotný prvek společnosti. Proč by Kuchařová měla bažit po starým téměř plešatým chlápkovi, který nedokáže zaplatit alimenty když má doma milionáře který jí dá všechno co chce. Střízlík Mádl má do vizáže profi hokejisty hoooooodně daleko. Závěrečná scéna před autobusem je k smíchu. Kuchařová jako neherečka nebyla v roli úplně tragická, jak to obvykle v případě celebrit bývá. Bonus byl že se na ní krásně kouká. Líbil se mi Matonoha jako vekslák (směnárník). Nevim, co Sládeček zamýšlel, ale tohle se vážně nepovedlo. ()

Reklama

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Teda fakt hruza kam sa ceska kinematografia vydala, jednak su tu plane Posledni Plavky, Gympl, potom Hrebejkove "nadhery" ako Zakazane Uvolneni, Vieweghove umelohmotne bordele, co sa nedaju citat ani pozerat , Troskove Babovredy a teraz este aj tato ubohost. Madl je herecky na presdrzku a nic sa tam dohromady nedeje. Hruza, kam az moja /stale viac -menej/ mylovana ceska kinematografia dokazala spadnut, az na uplne dno zumpy, smutne : 0 % ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Romantická pohádka o krásné a rádoby chytré modelce, která v rozporu s dnešní realitou opustila bohatého a slavného manžela, kterého Mádl, jak ho nemám ráda, zvládl herecky docela dobře, a dala přednost vzdělanému plešatému nýmandovi Jastrabanovi. Neuvěřitelné! Proč pro větší věrohodnost neobsadili Trojana? Kuchařová sice o co líp vypadala, o to hůř hrála, ale oproti mému očekávání se zhostila role vcelku slušně. Pokud to zahrála špatně, tak proto, že sama cítila tu faleš a že to ve skutečnosti tak nefunguje. Na jejím chladném, nuceně milostném vztahu k Jastrabanovi to bylo znát. Ten konec byl očekávaný, kýčovitý a ryze americký. Jako oddechová parodie – proč ne? ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Zbytečný film. Komedie? Pobavily mě závěrečné titulky, "Jágřík" a rodiče Missky (Vilma Cibulková, ale hlavně Miroslav Hanuš). Trapností zavánělo společné cestování manželek a hokejistů a profesorovo vnímání AZ kvízu, jako by to byl přímý přenos... Romantiku jsem nepostřehl... Pokud spočívala v zápletce s aukcí dresu, pak je teda nudná a nevěrohodná. Taťána Kuchařová obstála, Jirka Mádl maximálně do okresního přeboru :-) ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Jiří Mádl seděl při mistrovských utkáních na střídačce, záběry na ledě byly dotočeny později. (michael.sold)
  • V závěrečných titulcích je chybně uveden název skupiny AD/DC, správně má být AC/DC. (petrsv)
  • V TV spote na posledný Rychtárov zápas je v grafike napísaná Slávia ako domáci tím, avšak zápas sa odohral v Litvínove. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno