Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

gogos 

všechny recenze uživatele

Tak todle se vážně moc nepovedlo. Tahle sportovní komedie na můj vkus až moc často přebíhá do romantických pasáží, až moc často se projevuje poměrně nesmyslnými scénáristickými přešlapy (vysokoškolský profesor neschopný splácet dluhy), až moc často se prezentuje topornou Kuchařovou. Na druhou stranu tu není špatný Mádl, Matonoha, neuráží mě ani hlavní dětský hrdina. Ale v kontrastu toho, jak film dělá idioty ze sportovců, socky z vysokoškoláků je to prostě málo. Správnej dres občas pobaví, občas překvapí, nenudí a celkem rychle uteče. Bohužel to ale sračkovitost zbytku nevyrovná. Nejhorší dílo od Kolečka, kterému tu třetí hvězdu přidám snad jen proto, že je to z mého oblíbeného slávistického prostředí. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Neherečka Taťána Kuchařová hrála lépe než všichni ostatní a Adrianu Jastrabanovi by role usedlého univerzitního profesora celkem sedla, jenomže Jiřímu Mádlovi úspěšného hokejistu zkrátka uvěřit nelze - ani blbého úspěšného hokejistu ne. Scénář Správnýho dresu je naprostá katastrofa. Chce být satirický a dloubat snad do všeho, co člověka napadne při přečtení libovolných novin, ovšem nejde mu to a akorát se zdá, že Petru Kolečkovi lékaři omylem amputovali smysl pro humor a on teď prostě nemá rád hokejisty, ženy, profesory, televizní soutěže a soutěžící, hokejové fanoušky, Rusy i Němce... A o tom všem napsal tento nesmírně dlouhý, nudný a tupý film, "komedii" bez jediného vtipu. Fuj. ()

Reklama

depony 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek překvapil. A taky pobavil. Nečekaně. Vladyka jako univerzitní génius Květoň a jeho plán zúčastnit se A-Z kvízu, nebo jeho rozhovor s Kuchařovou na chodbě filosofické fakulty. Vtipné, sarkastické a vkusné. A nerozumím tomu, proč hokejovou hvězdu se sexy vymakaným tělem měl hrát mírně pupkatý a vzrůstem malý Mádl, kterému chybí svaly i charisma. Přesto na české poměry povedené. ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

Jirka Mádl dokazuje , že zraje jako víno a zahraje vše na co kývne.Trotl hokejka v jeho podání je radost.Kuchařová obstojně sekunduje a je fakt, že se na ní fajn dívá, což je plus.Jinak docela slátaninka s málo uvěřitelným dějem a koncem. Miroslav Vladyka alias "Šeldon Kůpr" vtipně odlehčuje tuhle hloupost, která na obrazovky také patří, už jen pro to téma, které by jistě zasloužilo daleko obsáhlejší využití, už jen proto kolik bláznů sleduje hokej a kolik našich hokejek rejžuje nejen za oceánem... ()

Němi odpad!

všechny recenze uživatele

Film od tvurcu, kteri k smrti nesnasi hokejisty a zeny. V dalsim sledu pak Rusy, ucitele, studenty a vlastne vsechno a vsechny. Asi to mela byt strasna sranda, ale humor na urovni Kamenaku, nahodne sem tam rozmisteny bez nejakeho smyslu, me moc nebere. Madl a CT maji na vic, Kucharova je sympaticka a mohla by hrat dal, ale Kolecka a Sladecka hodte nekam do kotle. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Litvínově, v Praze a ve Zdimeřicích. Některé scény byly natočeny i v 02 aréně v Praze. A to během přestávky při mistrovském extraligovém zápase. (rafix)
  • Film se natáčel v sezóně 2014/2015, Slávie v této sezóně nepostoupila do play-off, jak se ve filmu několikrát zmiňuje, ale sestoupila do první ligy. (michael.sold)
  • Na začátku filmu, při scéně zápasu Slavia vs. Sparta, se v brance Slavie v několika záběrech za sebou vystřídají celkem tři brankáři. Svoboda, Furch a herec Šimůnek. (rybicka11)

Reklama

Reklama