Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Ale ono to nebylo zas tak hrozné. Taťána je opravdu hezká holka a v roli ženy hokejsty se hodí. Její svalnatý manže Madl byl teda spíš pro smích, to bohužel tak je, ale celkově trápení "hloupé" modelky je celkem k pochopení. Oni by ty holky opravdu nebyla žádná třída nebýt super nadaných sportovců. V tomhle případě se mi i líbil Adrian. Až na tu líbací scénu. To jsem Taťánku litoval, raději by měla líbat mě :) ()

depony 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek překvapil. A taky pobavil. Nečekaně. Vladyka jako univerzitní génius Květoň a jeho plán zúčastnit se A-Z kvízu, nebo jeho rozhovor s Kuchařovou na chodbě filosofické fakulty. Vtipné, sarkastické a vkusné. A nerozumím tomu, proč hokejovou hvězdu se sexy vymakaným tělem měl hrát mírně pupkatý a vzrůstem malý Mádl, kterému chybí svaly i charisma. Přesto na české poměry povedené. ()

Reklama

VaHo 

všechny recenze uživatele

Nekoukatelné. Přiznám se, že jsem do konce nevydržel. Nechci se filmu posmívat, bylo by to kopání do mrtvoly. Faktem ale je, že když má jednu z hlavních postav hrát někdo, kdo neumí hrát (Kuchařová), a navíc jde o roli, hloupé a otravné modelky, která si chce doplnit maturitu, tak to nemůže dopadnout dobře. Všechny postavy jsou tak nesympatické, že se modlíte, aby Miroslav Vladyka (jediný hrající zajímavou postavu, která by se hodila do jakéhokoliv jiného filmu) řekl do kamery, že to celé byl jen zlý sen. Korunu tomu nasazuje barevné ladění filmu, který zná jen ty nejchladnější a nejstudenější barvy, jaké si lze představit. Celé je to silně depresivní. Povánoční mizérie. ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Mně to teda přišlo pohádkovější a zajímavější, než všechny letošní premiérové vánoční pohádky. Když už nic, tak jsem se celkem dobře pobavila. A nikdy bych nečekala, že to napíšu, ale Kuchařová hrála lépe než Mádl. Teď mě ještě napadla jedna souvislost: "A víš kdo s nima chrápe? Jedničkáři, Pepane, jedničkáři!" - Aneb jak z jednoho vtipu udělat celý film. :-D ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Bez předsudků jsem si sedla k téhle komedii, a stejně se mi nezalíbila. Proč? Snaha přesvědčit mě, že Kuchařová je herečka, to zabila. Naprosto chápu její touhu, být víc než modelka, bohužel by to chtělo kapku sebereflexe. Ovšem, těžko ji bude mít, když jí nějaký jouda dá hlavní roli v komedii, která jede v hlavním vysílacím čase. Mno, a co dál k filmu? Nemastná komedie, která se hitem nestane asi ani v hokejové kabině. Příběh, který mě nudil již po půl hodině, a vtipné momenty dávají snad jen kamarádky ze sektoru manželek, proslov v továrně na pneumatiky a Mádl. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečných titulcích je chybně uveden název skupiny AD/DC, správně má být AC/DC. (petrsv)
  • V závěrečné scéně odjíždí po zápase autobus Slavie z litvínovského náměstí. To je ale od stadionu vzdáleno několik kilomterů. (MiloradMrdak)
  • Film se natáčel v sezóně 2014/2015, Slávie v této sezóně nepostoupila do play-off, jak se ve filmu několikrát zmiňuje, ale sestoupila do první ligy. (michael.sold)

Reklama

Reklama