Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

To se zase kucí vytáhli. Vůbec nezpochybňuju fungování šablony "modelka sbalí intelektuála- bude legrace". Jenže...Dialogy děs a bída a hlavně hokejista Mádl svou roli absolutně nezvládl. Mám ho jinak rád a myslím, že za to ani nemůže- tohle bylo zkrátka nezahratelné. Nejlepší herecký part si odehrál nepochybně Vladyka, kterého byla do filmu vyloženě škoda. On byl opravdu vtipný skoro jako by si svou roli napsal sám. Matonoha byl jako v Comebacku, co už. Ve chvíli, kdy už to bylo skoro dobré, spadlo to zase do hnoje. Díky tomu jsem to nakonec dokoukal. Ale takto bych si tedy dobrý film nepředstavoval. 40% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Taťána Kuchařová není žádná herečka. To je snad všem jasné. Ale svou roli zahrála hodně přirozeně. Asi dobrá praxe a ta, jak víme, dělá mistra. Působila na mě daleko lepším dojmem než Simona Krainová. S povděkem kvituju to, že se konečně někomu povedlo zfilmovat svět hokejek a modelek. Sice je to taková pohádka, ale proč ne. Mádlova hokejka byla fakt příšerná. Takovou osobu bych domů nechtěla ani za zlaté prase. Ten si měl jít odpočinout do Bohnic. ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele

Zbytečný film. Komedie? Pobavily mě závěrečné titulky, "Jágřík" a rodiče Missky (Vilma Cibulková, ale hlavně Miroslav Hanuš). Trapností zavánělo společné cestování manželek a hokejistů a profesorovo vnímání AZ kvízu, jako by to byl přímý přenos... Romantiku jsem nepostřehl... Pokud spočívala v zápletce s aukcí dresu, pak je teda nudná a nevěrohodná. Taťána Kuchařová obstála, Jirka Mádl maximálně do okresního přeboru :-) ()

Homer Simpson 

všechny recenze uživatele

Když už točím film o hokeji a hokejovém prostředí, tak by neuškodilo si o tom taky něco zjistit. A dalším problémem je svěřit roli hokejové ikony herci, který vypadá na 21 let a moc jako hokejista nevypadá... A kde ve filmu předvedl své herecké umění "herec" Jiří Paroubek uvedený v hereckém obsazení? ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

Jirka Mádl dokazuje , že zraje jako víno a zahraje vše na co kývne.Trotl hokejka v jeho podání je radost.Kuchařová obstojně sekunduje a je fakt, že se na ní fajn dívá, což je plus.Jinak docela slátaninka s málo uvěřitelným dějem a koncem. Miroslav Vladyka alias "Šeldon Kůpr" vtipně odlehčuje tuhle hloupost, která na obrazovky také patří, už jen pro to téma, které by jistě zasloužilo daleko obsáhlejší využití, už jen proto kolik bláznů sleduje hokej a kolik našich hokejek rejžuje nejen za oceánem... ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Na začátku filmu, při scéně zápasu Slavia vs. Sparta, se v brance Slavie v několika záběrech za sebou vystřídají celkem tři brankáři. Svoboda, Furch a herec Šimůnek. (rybicka11)
  • V závěrečné scéně odjíždí po zápase autobus Slavie z litvínovského náměstí. To je ale od stadionu vzdáleno několik kilomterů. (MiloradMrdak)
  • Film se natáčel v Litvínově, v Praze a ve Zdimeřicích. Některé scény byly natočeny i v 02 aréně v Praze. A to během přestávky při mistrovském extraligovém zápase. (rafix)

Reklama

Reklama