Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Tady jsem zvedla hodnocení, jelikož jsem snímek viděla během let opakovaně a pokaždé mě bavil. Je mi jedno, že bylo předem jasné, kam to spěje. Zplastikovanou, starou-mladou Kuchařovou-Brzobohatou-Gregorovou nevím vlastně zrovna jakou (?) nemusím, ale tady byla moc fajn. Také Mádl zahrál vymaštěného hokejku přesně a Adrian Jastraban je dobrý vždycky. Tento televizní film je pro mě synonymem zábavy a ráda se na něj podívám znovu. Takže za 4. . ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale tahle odlehčená kravinka mi celkem sedla do nálady. Skvěle zahrála hlavně Taťána Kuchařová. Bohužel ale zklamal Mádl jako hokejista. Vždyť nemá ani deko svalu a měří 150 cm i s podpatkama? :D :D Měli tam dosadit někoho jinýho. Jinak ale fajn sváteční oddechovka, viděl jsem mnohem horší české TV filmy. ()

Reklama

ghatos 

všechny recenze uživatele

Hodně odlehčená nereálná lovestory o bárbínce, co se zamiluje do intelektuála. Hokejové prostředí je taková kulisa, ovšem J. Mádl dokázal rozesmát :) . Opět potvrdil svůj komediální talent. Tánička Kuchařová nepřekvapivě podala nulový herecký výkon. Lepší casting její role mohl vylepšit slabý televizní film. 38%. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Na Kuchařovou se sice docela hezky dívá, ale né když hraje. Jako herečka totiž často poleno. Takovej problém sice někdy mají i vystudovaní herci, ale to je jedno. Vypadá to, že i ona chce překročit svůj stín, stejně jako hrdinka tohoto filmu, ale moc jí to holt nejde. Příběh je to docela normální a koukatelnej, i když moc reálnej ne. Najdou se tam ale světly chvilky, třeba scény s Mádlem nebo Vladykou. Jinak ale lehce zapomenutelnej kousek, kterej myslim nikomu chybět nebude. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Kvalitní to nebylo ani omylem, ale bavil jsem se slušně. Kdyby takhle vypadala většina romcomů, co chodí z naší produkce do kina, vůbec bych se nezlobil. Kuchařová mne překvapila, čekal jsem větší peklo. Škoda, že to nebyla třeba miniserie a některé romantické momenty musely být tak narychlo vychtěné. Bavily překvapivě výborně obsazené vedlejší role. 6/10 ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Jiří Mádl seděl při mistrovských utkáních na střídačce, záběry na ledě byly dotočeny později. (michael.sold)
  • V závěrečné scéně odjíždí po zápase autobus Slavie z litvínovského náměstí. To je ale od stadionu vzdáleno několik kilomterů. (MiloradMrdak)
  • Film se natáčel v sezóně 2014/2015, Slávie v této sezóně nepostoupila do play-off, jak se ve filmu několikrát zmiňuje, ale sestoupila do první ligy. (michael.sold)

Reklama

Reklama