Reklama

Reklama

Sedm smrtelných hříchů

(seriál)
  • Japonsko Nanacu no taizai (více)
Trailer 1
Japonsko, (2014–2021), 39 h 12 min (Minutáž: 24–25 min)

Předloha:

Nakaba Suzuki (komiks)

Hrají:

Tacuhisa Suzuki, Aoi Júki, Sora Amamija, Misaki Kuno, Džun Fukujama, Júki Kadži, Kotori Koiwai, Maaja Sakamoto, Mamoru Mijano, Šin'ičiró Miki, Nana Mizuki (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

Říše padne pod nadvládu tyranů a sesazená princezna se vydá hledat rozprášenou skupinu hrozivých rytířů, kteří jí mají pomoci získat království zpět. (Netflix)

Recenze uživatele mp5991 k tomuto seriálu (2)

Sedm smrtelných hříchů (2014) 

Asi přišel čas tenhle seriál přehodnotit k horšímu. První série byla naprosto výborná, zejména po komediální stránce. Druhá už měla řadu slabých míst, pořád ale celkem dobře a zajímavě rozvíjela děj. S třetí sérií se to ale definitivně dostalo do bodu, kdy je děj tak roztahaný a dějové zvraty tak absurdní, že je vám už vlastně celkem i jedno, jak to celé dopadne. Ze špičkového anime je tak po letech jen živoucí důkaz, že v nejlepším se má přestat. Stále ale mohu doporučit první sérii. ()

Přikázání revival (2018) (S02) 

Před posledním dílem, jsem si říkal, jak tohle chtějí za 20 minut dokončit. Odpověď byla jednoduchá, nechtějí. Musím říct, že po 4 letech od původního seriálu dostat příběh stále neuzavřený je celkem zklamání. Celkově z toho mám pocit, že se autor moc zamotal do vlastního příběhu a teď se ho snaží natahovat než ke všem otázkám najde vysvětlení a že jich tam zůstává :-) Jinak celkově je zážitek o něco slabší než z první série, dost věcí je už ohraných. Nicméně má i světlé stránky, už samotný návrat oblíbených postav na obrazovku je samozřejmě vítaný, o něco více se tu odkrývá historie, najde se pár vtipných scén a některé souboje taky stojí za to (jiné jsou bohužel v rychlosti odbyté nějakou dosud utajovanou supersílou :D ). Celkově tedy zatím dobré, ale případným dalším pokračováním by to fakt už mělo raději skončit. ()

Reklama

Reklama