Reklama

Reklama

Sedm smrtelných hříchů

(seriál)
  • Japonsko Nanacu no taizai (více)
Trailer 1
Japonsko, (2014–2021), 39 h 12 min (Minutáž: 24–25 min)

Předloha:

Nakaba Suzuki (komiks)

Hrají:

Tacuhisa Suzuki, Aoi Júki, Sora Amamija, Misaki Kuno, Džun Fukujama, Júki Kadži, Kotori Koiwai, Maaja Sakamoto, Mamoru Mijano, Šin'ičiró Miki, Nana Mizuki (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

Říše padne pod nadvládu tyranů a sesazená princezna se vydá hledat rozprášenou skupinu hrozivých rytířů, kteří jí mají pomoci získat království zpět. (Netflix)

Recenze uživatele Tucqa k tomuto seriálu (1)

Sedm smrtelných hříchů (2014) 

Jedno z nejlepších anime, které jsem letos viděla. Nejen, že jsem všechny episody zhlédla během dvou dní, ale natolik jsem se do něj zažrala, že teď čtu i mangu, abych věděla, jak budou příběhy těchto silně atypických smrtelných hříchů pokračovat. První série ve mě tedy vyvolala takové nadšení, že se již nemohu dočkat roku 2016 na pokračování, které, jak doufám, bude nejméně tak zdařilé, jako prvních 24 dílů. Co bych ještě chtěla vyzdvihnout, je hudba, která nádherně podkresluje atmosféru a za zmínku stojí také hodně podařené openingy a endingy ( hlavně druhá úvodní písnička "The Seven Deadly Sins" od MAN WITH A MISSION, kterou už umím skoro nazpaměť :) ). Dávám zasloužených 5* ()

Reklama

Reklama