Reklama

Reklama

Sedm smrtelných hříchů

(seriál)
  • Japonsko Nanacu no taizai (více)
Trailer 2
Japonsko, (2014–2021), 39 h 12 min (Minutáž: 24–25 min)

Předloha:

Nakaba Suzuki (komiks)

Hrají:

Tacuhisa Suzuki, Aoi Júki, Sora Amamija, Misaki Kuno, Džun Fukujama, Júki Kadži, Kotori Koiwai, Maaja Sakamoto, Mamoru Mijano, Šin'ičiró Miki, Nana Mizuki (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

Říše padne pod nadvládu tyranů a sesazená princezna se vydá hledat rozprášenou skupinu hrozivých rytířů, kteří jí mají pomoci získat království zpět. (Netflix)

Recenze uživatele darthvader77 k tomuto seriálu (1)

Sedm smrtelných hříchů (2014) 

Proč si nám nepomohl dřív? No, myslel jsem, že když zasáhnu až na poslední chvíli bude to mnohem více dramatické Po dlouhých letech konečně shounen, který má potenciál trumfnout FMA. A není to jenom proto, že také využívá princip sedmi smrtelných hříchů. Veliká změna je, že celá parta hlavních hrdinů jsou bývalí zločinci a každý reprezentuje jeden hřích. To znamená, že jsou to mnohem zajímavější a tím pádem zábavnější postavy. A musím říct, že úplně každá má něco do sebe. Nejvíce excelují Meliodas a s Banem (naprosto geniální postava). Ženské jsou tady v pohodě a co mne potěšilo, jak je tohle anime heterosexuální a vůbec, co se týče náznáků a erotiky otevřené :). Zejména úchylný Meliodas to celé posouvá na nový level. A prostě ty milostné momentky Meliodas-Diane-Elizabet, Ban-Ellaine, King-Diane no nádhera. Bohužel ačkoliv autor to má narozdíl od ostatních vymyšlené od začátku do konce, tak nemá koule na to někoho opravdu definitivně zlikvidovat (typický příklad prasátko Hawk na konci, kdy je zruinován nádherný moment). Navíc do budoucna hrozí, že by se z toho mohla opět stát kravina jako Naruta, protože i autora je v jistém ohledu vidět inspirace Dragonballem :D. Ale já stejně věřím, že pyšné slunce nakonec vyjde znovu. Navíc je to spíše parodia na shounen než čistý shounen a proto je to hodně nad Narutem a téměř dosáhne úrovně FMA. ()

Reklama

Reklama