Reklama

Reklama

Sedm smrtelných hříchů

(seriál)
  • Japonsko Nanacu no taizai (více)
Trailer 1
Japonsko, (2014–2021), 39 h 12 min (Minutáž: 24–25 min)

Předloha:

Nakaba Suzuki (komiks)

Hrají:

Tacuhisa Suzuki, Aoi Júki, Sora Amamija, Misaki Kuno, Džun Fukujama, Júki Kadži, Kotori Koiwai, Maaja Sakamoto, Mamoru Mijano, Šin'ičiró Miki, Nana Mizuki (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

Říše padne pod nadvládu tyranů a sesazená princezna se vydá hledat rozprášenou skupinu hrozivých rytířů, kteří jí mají pomoci získat království zpět. (Netflix)

Recenze uživatele Blondsky k tomuto seriálu (2)

Přikázání revival (2018) (S02) 

V textu nejsou vyloženě spoilery, ale můžou vám ovlivnit sledování anime, doporučuju teda číst až po zhlédnutí série. Achjo, jsem zklamaný a je dost možné, že třetí série jen tak nerozdýchám. Krom toho, že Meliodas je furt a furt silnější, protože to najednou scénář řekne a těch 10 nových ultrasilných záporáků, kteří by měli nějak ohrozit skvadru smrtelných hříchů jsem jaksi nepobral. Má to cool postavy a vlastně se mi líbili všichni z této party. Někteří dostali pěknou dávkou emocí, jenže co naplat, když je prostě na konci zabijou (ještě to potvrdí owerpowered cápka, co se objeví jen na začátku a na konci)? Další jaou prezentováni jako hrouda svalů, kteří by se mohli alespoň na pár epizod vyrovnat Meliodovi. Ano na pár, protože pak bude zase úplně jinde. Největším highlightem je definitivně 19. epizoda, kde konečně záporáci něco předvedou, o to horší je, když o 3-4 epizody později předvedou absolutně nic. A k tom toho se název epizody mýlí, jelikož jich fakt 10 nebylo…Skvělé hudby z první série ubylo, epických soubojů totálně zmizelo a sympatičnost hlavních postav jen klesla. Zachraňuje tak to tak nějak Ban a občas i Dianne, zbytek je snůška nesympatických postav a na konci jsem si OPRAVDU přál, ať to prase zdechne, ale očividně ani plná síla od přikázání nestačí. Což je fakt smutné, když jsou pak záporáci sympatičtější a doufal jsem, že vyhrají, ač zbytečně. Merlin, Gowther mi lezli krkem a Escanor je nejvíc overpowered postava, kterou jsem kdy viděl. Jako opravdu není nikdo, kdo by ho aspoň mohl ohrozit?! Omlouvám se za to, že z mého textu jde cítit jen frustrace, ovšem když čekáte o tolik víc…pokračovat budu, ale jen proto, že čtvrtá série má dobré hodnocení, očividně daleko lepší než ta třetí… ()

Budeme tvoje síla (2021) (S04E12) 

Absolutní tragédie po scénaristické, režijní, animační i hudební schránce. Power levely úplně mimo a Seven deadly frames se ukázaly víc než kdy dřív. A má nejoblíbenější postava je fuč, díky <3. ()

Reklama

Reklama