Reklama

Reklama

Sedm smrtelných hříchů

(seriál)
  • Japonsko Nanacu no taizai (více)
Trailer 2
Japonsko, (2014–2021), 39 h 12 min (Minutáž: 24–25 min)

Předloha:

Nakaba Suzuki (komiks)

Hrají:

Tacuhisa Suzuki, Aoi Júki, Sora Amamija, Misaki Kuno, Džun Fukujama, Júki Kadži, Kotori Koiwai, Maaja Sakamoto, Mamoru Mijano, Šin'ičiró Miki, Nana Mizuki (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

Říše padne pod nadvládu tyranů a sesazená princezna se vydá hledat rozprášenou skupinu hrozivých rytířů, kteří jí mají pomoci získat království zpět. (Netflix)

Recenze uživatele SonGokussj k tomuto seriálu (4)

Sedm smrtelných hříchů (2014) 

Po 18. episodě už musím hodnotit. A zaplno. Úžasná hudba, naprosto parádní postavy, proměnlivé okamžiky, ohrožení hlavních hrdinů, zábavné aspekty, srdcervoucí aspekty... A hlavně rychlost, jakým se ten seriál ubírá. V jednom díle je toho napasované tolik, co klasicky v jiných za 2-3. I když je hlavní příběh vcelku mizerný (Svatí Ryříti, v minulosti hodní, jsou teď zlí a chtějí zabít poslední přeživší extrémně nebezpečné Rytíře Hříchů (ach ty překlady :D Sorry), kteří byli v minulosti prej zlí, ale teď dobří...), jak sami vidíte, avšak nenechte se zmýlit touto na oko jasně danou a lineární zápletkou. Je to zpracované skvostně, člověk si tu jízdu užívá a těší se na to týden po týdnu více a více. Parasyte, Durarara!! X2, Junketsu Maria, Kuroko 3... to vše jde stranou a jako první se koukám na Nanatsu no Taizai :-) Krásných a vřelých 90% ()

Série 1 (2014) (S01) 

První sezóna naplno. Zjistíme, kdo 7 deadly sins jsou, zajímaví nepřátelé, kteří nechtějí jen "všechno zničit" a ty animace, ta grafika, krása. I am power 90 % ()

Přikázání revival (2018) (S02) 

Aneb představíme záporáky, kteří jsou tak silní, že krom 3 postav v celé skvadře těch "hodných", na ně nedokáže sáhnout nikdo jiný. To je pak hrozně fajn příběh. Když všechny ostatní postavy ztratí absolutní smysl "existovat"... Jejich příběhy jsou úplně do ústraní a nikdo se tam nechová tak, jak by se choval, kdyby situace nastala. "PowrrrUp" episoda naprosto beze smyslu, Melioda (není ani tak spoiler...) si šel jen pro svou dávnou sílu a ostatní tam jen okouněli a praser nepřestane a nepřestane mluvit. Najednou dostávají všichni "předtím neřečené síly", jako kdyby jim byly "připsány autorem" ve druhé sezóně a občasné episody jsou tak naprosto hekticky napsány a tak vytrženy z kontextu, že jsem prostě jen kulil oči a nechápal... Stará skvadra Klapzubovy sedmičky je "tak tak" spolu a když zrovna půlka z nich nebrečí, tak leží polomrtví na zemi. Protože to, že se novým nepřátelům vyrovnají jen 3 postavy, jsem myslel naprosto vážně... Shrnutí: Naprosto nevyrovnaná, hektická, absurdní podívaná, která oproti minulé sérii ztratila vtip, ztratila kouzlo, ztratila super hlášky a tu "awesomness", kvůli které se na to každý díval. Stručně řečeno: neskutečně chabé... Ressurrected got bad... 40 % ()

Vznešený hněv bohů (2019) (S03) 

Neskutečné zklamání. Příběh, animace, postavy, animace, logika, ANIMACE, probůh, ti to tak zprasili, že to není možné... Nejzábavnější bylo číst komentáře na zahraničních webech od lidí, co četli mangu a těšili se na nějaké souboje. A skoro kvůli tomu skočili z okna, jak to odflákli. Power levels everywhere 20 % ()

Reklama

Reklama