Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (CinemArt)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (151)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pokud někomu vadil předchozí díl tak na tenhle ani nechoďte jelikož je ještě horší. Máme zde 6 padouchů , ale kromě té černošky (která je zajímavá svým oblečením  ničím jiným) nestojí ani jeden za pochvalu taková Scarlet měla daleko lepší backstory a i příběh než všichni tihle celkově kromě toho záporáka z Já Padoucha 2 zde horší záporáky nenajdete  . Takřka všechny scény jsou v trailerech a ty co lákají a vypadají zajímavě tam ani nejsou (hláška Mimoni do boje ani nezazní hlášky Moji mimoni mě zachrání taky ne a scéna v bance zla vypadá úplně jinak než v trailerech i vzhled padouchů na konci ve zvířecích formách je jiný). Scéna s kung fu je příšerná zbytečně film natahuje a nový mimoň Oto zaujme jen tím, že je tlustý ničím jiným. Jediné co to zachraňuje jsou narážky na budoucí Já Padouchy a scény na začátku s tou učitelkou a s tou krádeží v bance  , které jsou jediné vtipná.  Další díly bych už nenatáčel a pokud vyloženě chtějí tak radši Já padoucha 4 než Mimoně 3. 40 procent ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Neočakával som od toho takmer nič a možno práve preto som bol milo prekvapený. Pre mňa nefungovala už ani tretia časť série Ja zloduch a samostatný film s Mimoňmi som pretrpel. Táto dvojka je ale zábavná, dynamická, pritiahnutá za vlasy ( ale takým tým správnym spôsobom) a s množstvom úsmevných nápadov. Ako keby si tvorcovia uvedomili chyby prvého filmu a tu sa im snažili vyhnúť. A podarilo sa im to. Určite sa to kvalitou a zábavnosťou pre mňa radí k prvým dvom zloduchom. A  jedná sa tak o film, ktorý keď budem mať možnosť vidieť znova, tak to spravím. Aj keby to malo byť len na zabitie času. Veľká vďaka za tak skvelé hlasy. Počuť Yeoh, Van Dammeho, Lundgrena, Arkina a iných je...skrátka super. Hlavne v takejto blbine. Takže za mňa super. Otto je macher. ()

Reklama

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Jakožto největší gentleman a správně se odívající mládenec se zalíbením ve filmařině jsem na kulturní záležitosti jako promítání dozajista brzo kultovního snímku Mimoni 2: Padouch přichází v nejbližším kině nemohl s kámošem chybět. Inu, nasadil jsem si slušivou bílou košili, slušné bílé boty, spodek od saka a modrou kravatu, kterou jsem si však musel nechat zavázat, a oblečen lépe než-li na taneční či pohřeb jsem vyrazil/jsme vyrazili (kdyby se to natáčelo, dozajista by to vypadalo fakt dobře ve zpomaleném záběru). Po kapsách jsme měli rozmístěných pět banánů. Když tu náhle jsme dorazili na místo, zakoupili jsme lístek a hodinu čekali, až se ten jeden sál co v budově je otevře. Kolem nás se mezitím začali hromadit davy lidí, kteří však nebyly oblečení takto nóbl, spíše naopak laiksky - a taky to byly ve většině případů malé děti, a ne čtrnáctiletý hovada jako my. Kámoš za tu hodinu stihl vypít svůj litr a půl ledového čaje a po zbytek výletu tedy upíjel z dvoulitrové petlahve Spriteu, která právně patřila mě. Ale abych nepředbíhal, že ano... nu tak tedy, dveře od sálu se otevřeli. My vešli dovnitř a k překvapení jsme seděli až úplně vzadu (nevěděli jsme kde budeme sedět, prostě jsme jen řekli, že chceme jít na tenhle film a pokladní nám dala lístek). Nu a po pááár reklamách na podivné filmy, které rozhodně takto vybraní muži nesledují, film započal (zatleskali jsme, ale jen trochu, jelikož námi zmítal stud (trochu), ale kámoš se tedy styděl víc, jelikož já jsem nebojácný všeumělec, který se svá rozhodnutí nebojí prezentovat celému světu). No... a smáli jsme se. A hodně. A nahlas. Svými hlubokými mutujícími hlasy. Jako praví muži. Zcela nás tento film vtáhl, i přes některé nedostatky v ději (chvíli trvalo, než film začal (příchod mimoňů na scénu neuvěřitelně pomohl), nebo posledních patnáct minut byl strašněj bordel (ono tam toho bylo víc, ale to nějak extra nevadilo)), občasné trapné momenty, zkratkovitý storytelling (existuje vůbec něco takovýho?) atd. Sedmdesátková nálada mi/nám neuvěřitelně sedla a film byl neuvěřitelně návykový. Kámoš dokonce řekl, že nejlepší ze série o mimoních, však u mne stále vyhrává El Macho. protože El Macho je El macho. Neskutečněj bordel, kterej jsem si zamiloval (i když jsem uvažoval nad třemi hvězdami). Okamžitá klasika, kterou kdo nezná, jako by nežil!!! 7-7,5/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek Mimoňů, ale tentokrát mi to zkrátka nějak nesedlo a místy jsem se nudil. Hlavní koncept je stále hutný, zvlášť po tak dlouhé pauze a mimoňská hláška "Mini-boss" patří mezi klenoty této série, tentokrát mě však příliš nezaujali záporáci a asi to bude chtít ještě druhé zhlédnutí...a taktéž zopakování si starších dílů jestli je to ještě stále pro mě. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"8 lístků na Mimoni 2, prosím." řekl jsem paní u pokladny jihlavského Cinestaru a me and the bois jsme v cosplayích Mladých ODS s banány a miňonkama v kapsách jako praví gentlemimoni a sigma muži brali útokem komplet narvaný sál plný nic netušícího davu a rozmazlenejch harantů. Zvěsti nelhaly, jelikož Mimoni 2 jsou vskutku nezapomenutelný zážitek, popkulturní milník a cinefilní mástrpiss. Kdo na konci netleská a neřve nadšením, má místo srdce le šutrák. Btw.: LUXUSNÍ SOUNDTRACK (ta retro stylizace a zasazení do sedmdesátek celkově fakt nemá chybu). Stále nás však zajímá co miňonky dělaly mezi lety 1939 - 1945 🤓 Co dodat? Otto steals the show! Příští zastávka ➡️ Barbie ...... [VERDIKT: 11 banánů z 10] 🍌 PS: Pokaždý když se na plátně objeví zadek dejte si panáka 💛 #humor21.století ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Mezera mezi vydaným prvním trailerem a premiérou samotného filmu je přesně 877 dní (skoro dva a půl roku). Z tohoto hlediska se jedná o nejdéle propagovaný animovaný film v historii. (PaTeXx)
  • Ve scéně, kdy jde Gru do jedné z kabin na poslouchání desek, si můžeme v jedné kabině všimnout ženy, která si fotila pyramidu v Gíze (přesněji když se pyramida vyfoukne) ve filmu Já, padouch (2010) – tam je logicky mnohem starší, ale jde poznat podle brýlí, postavy a nosu. (SpiderBoy)
  • Wild Knuckles vícekrát nazve Grua „Belmondo“ podle stejnojmenného herce. (Zix.)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama