Reklama

Reklama

Kto je vlastne James Delos? Opäť sa vydáme do minulosti, kde budeme svedkami Delosového tajného projektu, ktorý má na starosti mladý William. V súčasnosti potom sledujeme Williama, ktorý pokračuje vo Fordovej hre, ktorá sa značne vyostrí. Bernard sa zatiaľ snaží spomenúť na to, čo sa odohralo v tajnom laboratóriu. (HBO Max)

Recenze (29)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ jednoznačný vrchol druhej série, až ma napadá myšlienka, prečo nemôžu byť všetky časti seriálu (vrátane niektorých dielov prvej série) takto dejovo a emocionálne nabité. Síce sa stále viac pokladajú otázky ako by sa na ne odpovedalo, ale zo "štyrky" mám dojem, že tvorcovia majú stále veľké esá v rukáve, rovnako ako v prípade záveru prvej série. No a ono to šľapalo aj bez Dolores, pričom minule to až tak bez Harrisovej postavy nebolo úplne ono. Ale ono to je aj o scenári, veď to vo fikčnom svete Westworldu všetci dobre vedia. ()

Hust3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě nejlepší díl, ale stále mě to úplně nepohltilo..ale hrozně mě bavila linka s mladým Wiliamem a jeho mentorem a konec zas dává naději na jednu další novou suprovou postavu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě osobně šlo tentokrát o velký posun v kvalitě, zatímco mě v předchozí epizodě existenciální myšlenky příliš nechytily, tady mě dějová linie s Jamesem Delosem převelice bavila, Ed Harris dostal dostatek prostoru, mělo to atmosféru i slušnou akci, takže jsem se dobře bavil. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Človeka asi najviac poteší, ak svoju predplatenú televíziu čas od času využije nato, aby využil videopožičovňu a pozrel si seriál, ktorého 4 časť nájde iba v anglickom jazyku, bez titulkov. Ako anglicky sa dorozumiem s menšími problémami asi všade, ale aby som si tak nadupaný diel s toľkými dôležitými dialógmi trúfol pozrieť iba v pôvodnom znení...Škoda dejovej línie bez Meave, pretože už som sa aj tešil na náznaky toho, že uvidíme aj iné svety. Niežeby dej vo Sweetwater a okolí stagnoval, to vôbec, ale takto diváka navnadiť a potom ho zase nechať čakať...aj preto to nie je za plný počet. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to přece jen vypadá, že týden nudy bude vyplňovat čekání na to nejlepší, co Westworld může nabídnout. Tedy Eda Harrise. Protože jakmile tam jeho linka není, vše je o třídu horší. Takže Ede, doufám že bušeš mít ve Westworldu dlouhý život a tvá linka se nevyčerpá, protože už teď vím, že s tvým odchodem by seriál přišel o značný kus kvality i diváctva. 85% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná epizoda, která dává zapomenout na ty předchozí, které se daly označit za minimálně rozporuplné. Pokud to bude tímto stylem pokračovat dál, velmi rád poupravím moje předchozí tvrzení, že zatím je vše jen na efekt. Dnes to mělo hloubku a pár scén bylo vysloveně skvělých. Ed Harris byl jednoznačně králem tohoto dílu a jeho postava narozdíl od Bernarda roste. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvláštní díl, který posouvá pohled na celý seriál trochu jiným směrem. Zatímco první série jede na efekt, tak tady se jde do větší (existenciální) hloubky. Seriál umí pracovat se zvědavostí, zároveň to však není nějaký extra strhující biják, ovšem stojí za to si na to dobré počkat. V tomhle díle se šlo dokonce do hororu...to si nechám líbit. 82%. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi náročný díl dává nahlédnout do duše Williama, více odkrývá jeho psychiku a rozhodně patří mezi ty, které nám celou skládačku zase lépe objasní. Překvapivě se věnuje jen Williamovi a Berdnardovi, na což z předchozích epizod, které sledovali všechny postavy nejsme zvyklí. ()

Petike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z najsilnejších dielov druhej série. Danteho Božská komédia v podaní Billa, starého Jima, Bernarda a Elsie. V starom Billovi sa aj trochu pohne svedomie a postaví sa na drsnú ochranu robotieho kamoša, zatiaľ čo Ake a kolegovci z kmeňa nám ponúknu krátku predzvesť blížiacich sa udalostí. Craig a Lori si strihnú úsmevné cameo. A príde aj na stretko s rodinným príslušníkom. Veľmi pekná režisérska práca od Joyovej, je to výborný debut. ()

Parabot 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stagnaci první série tohoto seriálu s P. K. Dickovským námětem otočily až poslední díly. Nyní se jeví, že celá první řada byla pouhou expozicí toho, co teprve příjde. Nolan mladší a Joy se začínají dotýkat podstatně hlubších existencionálních témat. Opravdu se těším na pokračování. ()

Reklama

Reklama