Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (449)

kajas 

všechny recenze uživatele

Všechno špatně, nic dobře. Možná pár pokusů o herectví (Ondřej Sokol), ale jinak tragédie od nereálných nesympatických postav přes humor založený na sexuálních narážkách až k šíleným postsynchronům polských herců. Snažím se být na české filmy hodná, ale scéna s psychiatrem v závěrečných titulcích mě dorazila. Uf. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu je česká filmařská scéna natolik špatná, aby tu producenti zaplatili film, který se tváří (a nejen tváří) jako vzorová kolumbijská telenovela? A ještě do toho všeho tahala polské herce, kteří předvádí v polských filmech úplně jiné kousky? Ono totiž přeskočit z polské kinematografie do podobné sračky není jen tak. Čeští filmaři se mají opravdu hodně co učit od našich polských sousedů. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Klára Issová jako kráska? No to mi poser hrábě. EDIT 18.5. 2017 po zhlédnutí díla: Hrozně by to chtělo být vtipné, a hodně to nejde. Asi jako v Románu pro ženy a Bestiáři. Proč se nemůžu zbavit pocitu, že cílovou skupinou měly být jenom ŽENY? Protože chudák ten doktor, aby se z toho posral, to mu ani za občasné chvíle vášně nestojí. Povedl se i Vaněk a Kostelný, hodně se ale nepovedl dabing, který ústy Jiřího Dvořáka a Jana Šťastného zní příšerně uměle, jako v německé telenovele na TV Barrandov. Na druhou stranu, jako svižná vztahová a netrapná (!) komedie to funguje výborně. Táňa je rozhodně nejpěknější, co jsem ji kdy viděl, a smekám i před Issovou. Hroznou roli měla Hřebíčková :) ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Bude to patlalka.Její řachanda byla kravina,a ani tenhle její druhej film neni nic moc.Nejzábavnější,a hlavně takový vodlehčený scény byly z hor,a pak s Ondrou Sokolem,jinak spíš všemu podobná romantická limonádka.Ale obsazení ženskejch rolí pěkný,zato chlapi se moc nepovedli.Viděno,a zapomenuto.40%. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Možná ne tak špatný, ale především určený spíše pro ženy okolo čtyřicítky, které tady mají obyčejnou hrdinku zamilovanou pro změnu do pohledného manipulujícího boháče a doprovodný komparz jim dělají dva buzeranti. V pointě filmu se jich zřejmě plno uvidí nebo by se chtěly vidět.. Místy mi to přišlo i jako trochu nepovedená parodie na Pretty Woman, ale to bude spíše tím obsahem. Když se k tomu sejde moje neoblíbená Pauhofová, která se v každém filmu svlíkne (tady tomu není jinak) a vlastně žádná další sympatická postava, tak nemůžu jinak. Letní kino ()

Galerie (99)

Zajímavosti (31)

  • Rolu vo filme si "strihla" aj ružová kabelka, ktorú preň špeciálne navrhol slovenský módny návrhár Fero Mikloško. (Sufferer)
  • V Poľsku sú prísnejšie pravidlá ako na Slovensku a v Česku. Keďže je film prístupný od 15 tich rokov, vystrihli sa všetky intímne scény, takže poľskí diváci mohli vidieť film iba bez nich. (monalisa69)
  • Na lyže se jelo na Slovensko, konkrétně do Nízkých Tater. Chata se jmenovala Luková a je na svahu Chopku. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno