Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maskovaný muž odveze Danu Svobodovou (L. Krbová) z podzemí a shodí ji z věže kostela. Svobodová pád přežije, ale je v kritickém stavu. Policisté nacházejí u tohoto případu a Pánkovy vraždy shodné stopy, a proto oba skutky v jedné z vyšetřovacích verzí spojují. Tuto tezi navíc podpoří i fakt, že němý nalezenec Adam (M. Valenta) nakreslí v léčebně obrázky s výjevy, které se shodují s okolnostmi smrtí Pánka a Svobodové a stává se tak dalším tajemným článkem celé kauzy. Jedním z podezřelých z vraždy Svobodové je i její manžel Mertl (O. Kavan), který nemá na kritickou noc alibi. U případu Pánka je pro Remeše (J. Langmajer) hlavním podezřelým Koláčný (M. Pospíchal). Detektivové ho nechají zavřít kvůli výtržnostem, které Koláčný ze zoufalství tropí po vesnici, ale i kvůli hrozícímu lynči. V podzemní kobce se objevuje nový „nájemník“, důchodce Jeroným Valenta (Z. Dušek). Toho maskovaný muž unesl a uvěznil ve stejné cele jako před tím Svobodovou… (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosť dobre sa to rozbieha, máme odhalený keď nie motív, tak aspoň kľúč výberu obetí a šťastlivci sa musia mať na pozore. –––– Proč by někdo zabíjel lidi, kteří přežili svou smrt? ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh se komplikuje, tajemství spíše přibývá a souvislosti lze spatřovat téměř všude. Někde jsme se posunuli, jinde vůbec. Kromě napětí se objevuje naštěstí i humor. Zatím jsem spokojený. ()

Blackmonster 

všechny recenze uživatele

Strach už nedokáže vymyslet nic lepšího a tak se pořád motá kolem náboženství, drží se pravidla čím brutálnější, tím lepší. Zápletka je pořád na jedno brdo. Falešná stopa, najednou zázrak a bum, případ vyřešen. Od této série už toho moc neočekávám. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

NEMLUVNÝ chlapec kreslí obrázky , všichni přemýšlí co to asi znamená . OD PŮVODNÍHO labyrintu je to slabý odvar !! Nemá to švih , akčnost , prostě grády . A ZNUDĚNÝ DONUTIL , který hraje na jedno brdo také v DÁMA A KRÁL , asi potřebuje nějakou korunu do důchodu . Tohle s původním Labyrintem NEMÁÁÁ už nic společného . JO a jěště je tam figurka s tou maskou co chodí do sklepení . To je až srandovní . PROSTĚ BÍÍÍDA PANE STRACH A PANE HUDSKÝ . ()

tuctovychlap 

všechny recenze uživatele

mám strach, že Strach nám konšpiračno-špiónskym rozhovorom Stolařová/Stolař naznačil, že Adamove výlevy skrz výjavy pramenia z pobytu práve v ich chlieve, prípadne inej hospodárskej fritzlmiestnosti..ale je možné, že sa mýlim a vrahom je skutočne záhradník..len aby prílišné kombinovanie neskončilo v prekombinovaní.. ()

Reklama

Reklama