Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 2

(série)
Trailer 3
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2017, 7 h 47 min (Minutáž: 46–62 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Od podivného Willova zmizení uplynul téměř rok. A život v Hawkinsu se ještě nepodařilo uspořádat. Ani zdaleka. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (278)

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR, TU SA BUDE SPOILOVAŤ ! V druhej sérii sa nám dej opäť nejako zamotáva a podľa mňa je celý vymyslený komplexne výborne. Demogorgoni už nepredstavujú veľké ohrozenie, ale na druhej strane sa tu objavujú Demo-psy a množstvo nových postáv. Dozvedáme sa, že brána v skutočnosti nie je úplne uzamknutá a že to nevyzerá vôbec lepšie ako pri prvom strete s Upside Down. Na druhú stranu, jediná epizóda, ktorá ma nezaujala bola Stratená sestra, ale ostatné boli veľmi dobré, takže ja môžem ohodnotiť jedine maximálnym počtom hviezd... Edit: Som si vedomý toho, čo som napísal pred niekoľkými mesiacmi no po dlhšej dobe a dôkladnom zvážení som sa rozhodol hodnotenie znížiť o jednu hviezdu... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Stranger Things dokázala to samé, co série první. Přišla s dalším mysteriozním příběhem, který nenápadně navazuje na příběh ze série první a přitom si vytváří naprosto soběstačné a sebejisté prostředí, které mě prostě bavilo od začátku do konce. Osmdesátková atmosféra je cítit i z účesů na hlavě a hezké jsou i momenty, kdy tvůrci naprosto vědomě naráží na řadu tehdejších filmařských legend od Terminatora počínaje po Indiana Jonese konče. Ke konci série jsem si přál, aby nám ústřední parta s Jedenáctkou v čele nikdy nezestárla a zůstala pořád tak super, jako tomu je teď. Snad třetí série přijde co nejdříve... ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria - 89%. Pokračovanie mi príde ešte o chlp lepšie ako prvá séria. V prvom rade sa pridali zaujímavé a dobre postavy, ale hlavne lepší príbeh a akcia. Prvá polka sa trošku pomalšie rozbieha ta druhá skoro fantastická (okrem siedmeho dielu). Znova nechýba výborný soundtrack, fajn odkazy na kultové filmy, či známe tváre, ktoré tam nie sú náhodou (Sean Astin - Goonies, Paul Resier - Aliens). No a finále je takmer fantastické a prekvapivo funguje v romantickej a rodinnej polohe oveľa oveľa lepšie ako v tej hororovej a akčnej. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málokdy se stane, že druhá sezóna má úplně totožné hodnocení jako první a při 91% to už je sakra, co říct. Je fajn vidět znova všechny sympatické dětské postavy pohromadě a tentokrát rozšiřuje partu mladá zrzka Max, která si zde místo nepochybně zaslouží. Určitě potěší nové postavy ( Nová slečna ovládající nadpřirozenou sílu, brácha od Max, který byl pěkný hajzl, či Bob nový přítel Joyce), co mě však příliš nepotěšilo byla Eleven, která je víc než půl seriálu v ústraní a to je chyba, jelikož ona je tahouhem seriálu, ale poslední dva díly naštěstí vše vynahrazují. Tentokrát mi příjde, že je seriál akčnější i hororovější, Lovecraftské stínové monstrum, či malí "ještěři" a hodně tajemné jsou i Willovy výpadky. Seriál opět uteče jako voda, jsou zde scény při kterých má divák husí kůži a retro atmoška opět bezvadná. Dobrodružnou výpravu s dětma jsem si opět užil, ale emocionálně mě to nezasáhlo jako před rokem.. 85% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem v noci druhou řadu konečně dokoukal, velice silně na to mě zapůsobilo takovým způsobem, jaký jsem nezažil ani u jiné letošní Netflixovské jedničky, 13 reasons Why. Byl jsem překvapený o to více, jelikož jsem byl loni z první série po tom naprosto neuvěřitelném hypeu maličko rozpačitý. Ta druhá nejen to, že je o epizodu delší (tak schálně, kolik z vás byste ten jeden=sedmý díl vklidu obětovali?), ale také trošku odosobněná, což je dáno důrazem na postavy mimo hlavní partu, ale ne, že by to něčemu vadilo. Každá epizoda utekla hrozně rychle, všechny jsou zrežírovány tak napínavě, že kdybych kupříkladu nemohl ihned po 8. dílu zapnout ten devátý, tak bych asi musel někoho jít zabít. Nemůžu si pomoct, seriál roku..tohle se prostě musí vidět. Zvlášť, pokud člověk holduje Vetřelcům a dalším osmdesátkovým klasikám, to si pak v těch paralelách musí vyloženě libovat. A jestli něco musim zmínit na závěr, tak mě naprosto dostal Steve, který je tu vyloženě boží a to už si z první série vůbec nevybavuju, jak byl strašně otravnej a ten vývoj postavy je neskutečný. Na začátku vedl Jonathan, ale od pátého dílu byla dominance jasná. Nashle u třetí série, která bude snad až za milion let. To bude zase ocenění. Nejlepší momenty : 1) konec předposledního a závěr posledního dílu pro mě byla naprostá emoční odzbrojovačka (ples) 2) Steve a jeho nakládačka 3) a Steve za borce 4) Tribute to Bob 5) El přijde na scénu. ()

Galerie (320)

Zajímavosti (33)

  • Při vystupování z autobusu slyšíme skladbu „Runaway“ od Bona Joviho. Po ní následuje „Dead End Justice“ od The Runaways. A v závěru přijde na řadu píseň „Birds Fly“ od The Icicle Works. (Duoscop)
  • Auto Boba Newbyho (Sean Astin) je Toyota Camry z roku 1983 nebo 1984. (J.F.B.)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama